NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Jedan napad odigra ko najgluplji kosarkas ikad vidjen i onda slijedeci napad napravi play kakav moze valjda samo on u ligi napravit. Najcudniji igrac ikad definitivno.
-
- Kontakt:
Odlicna tekma,WB najbolji odrzava nade OKC o finalu.
Kakavo polaganje led te **** 
Bice opasna utakmica do samog kraja

Bice opasna utakmica do samog kraja
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Westbrook je nerijetko glup igrač. Da ima košarkaški IQ, već bi bio u rangu Jordana.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- branimir85
- Kontakt:
odličan Okc ,ubili ih opet ofenzivnim skokom,odbrana strašna i onda pogledaš rezultat samo +6
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ja ne vjerujem da neko fkt ozbiljno misli da Wess igra dobru utakmicu zasad. Pa kolko je samo napada do sad odigrao bukvalno sam bez da iko dodirne lopte ? Ko da gledam da ce ih na kraju pokopat po ko zna koji put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A za sta se sad napada Westbrook?Sto je igrao 2 za 1??Sta se.rete koji k za svaki njegov potez?Covjek je,za sada,najbolji igrac na parketu!!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Pogresno rezonovanje. WB je kosarkaski genije,ne moze glup igrac imati 10 asista po mecu i ovakav osjecaj za playmaking.topnik1 je napisao/la:Westbrook je nerijetko glup igrač. Da ima košarkaški IQ, već bi bio u rangu Jordana.
Druga je stvar sto je previse srcan,pa nekad izgori u toj zelji,ali govoriti da je glup je u najmanju ruku glupo.
Durant ima probleme protiv Iggy-a...
je u nekom sizo svijetu,daj pa jel ti gledas utakmicu?NEZALAGANJE je napisao/la:A za sta se sad napada Westbrook?Sto je igrao 2 za 1??Sta se.rete koji k za svaki njegov potez?Covjek je,za sada,najbolji igrac na parketu!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Napad i nekako, ali u odbrani je lično odgovoran što se Klay probudio i ušao u seriju zbog svog kockanja.Epidaurus je napisao/la:Ja ne vjerujem da neko fkt ozbiljno misli da Wess igra dobru utakmicu zasad. Pa kolko je samo napada do sad odigrao bukvalno sam bez da iko dodirne lopte ? Ko da gledam da ce ih na kraju pokopat po ko zna koji put.
NEZALAGANJE je napisao/la:A za sta se sad napada Westbrook?Sto je igrao 2 za 1??Sta se.rete koji k za svaki njegov potez?Covjek je,za sada,najbolji igrac na parketu!!

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Ako je Westbrook kosarkaski genije onda je LeBron James Allah dzelesanuhu licno i personalno.RusselBeastbrook je napisao/la:Pogresno rezonovanje. WB je kosarkaski genije,ne moze glup igrac imati 10 asista po mecu i ovakav osjecaj za playmaking.topnik1 je napisao/la:Westbrook je nerijetko glup igrač. Da ima košarkaški IQ, već bi bio u rangu Jordana.
Druga je stvar sto je previse srcan,pa nekad izgori u toj zelji,ali govoriti da je glup je u najmanju ruku glupo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da.Zato sutira 4/5 iz igre i igra mozda najracionalniju partiju u seriji.Volvic je napisao/la:Durant ima probleme protiv Iggy-a...

@IlCapitano Ne gledamo utakmicu istim ocima.Zaobidji me sa tim nekakvim djecijim fazonima.I nije istina da je on razigrao Klaya.3 od 4 puta covjek pogadja preko ruke.Tu se nista ne moze uraditi
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 31 maj 2016, 04:13, ukupno mijenjano 2 puta.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
U odbrani wb kritican.Par puta se kockao i ispadao sto je rezultiralo poenima gsw.Bice napeto do kraja.
Ja se ne bi slozio da wess igra bas odlicnu utakmicu , neki sutevi su zaista nelogicni i u ovako vaznim utakmicama morao bi traziti lakse rijesenje svakako je lakse opravdati pokusaj polaganja nego nerezonske trice. KD slab skroz dobro sartao u drugoj cetvrtini ga nije bilo ni na mapi. Imali su bruku zicera koje su morali pogodit bojim se da ce ih to kostati tekme. Nadam se da ce KD malo da se ukljuci on i wess mogu ovo izvuci... S druge strane klayova paljba je vratila gsw u igru vidjet cemo sta ce biti , nadam se da okc prolazi jednostavno zelim da russ i kd uzmu prsten a i ovaj green mi je zgadio ratnike za vijeke vijekova
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Pa LeBron i jeste inteligentan.Epidaurus je napisao/la:Ako je Westbrook kosarkaski genije onda je LeBron James Allah dzelesanuhu licno i personalno.RusselBeastbrook je napisao/la:Pogresno rezonovanje. WB je kosarkaski genije,ne moze glup igrac imati 10 asista po mecu i ovakav osjecaj za playmaking.topnik1 je napisao/la:Westbrook je nerijetko glup igrač. Da ima košarkaški IQ, već bi bio u rangu Jordana.
Ovdje se jedni igraci uzdizu da bi se drugi mogli potkopovati.
Guze bi ti dao da ti WB dodje u Lejkerse.
Durant ima 9 poena, Steph 10, samo da je agresivniji.
I da, iako navijam za Oklahomu i volio bih da pobjede, bojim se da je pitanje vremena kada će GSW prelomiti na svoju stranu kao prošlu utakmicu
I da, iako navijam za Oklahomu i volio bih da pobjede, bojim se da je pitanje vremena kada će GSW prelomiti na svoju stranu kao prošlu utakmicu
Zadnja izmjena: PlayGod, dana/u 31 maj 2016, 04:13, ukupno mijenjano 1 put.
Nije mi jasno svi dizu Duranta toliko.Ne mogu komentarisat 1/4 nisam stigao,ali u drugoj uzeo jedan sut promasio i nikako,ali apsolutno nikako se nije vidio na terenu.Tako isto u game 6 mnogi pisu Durant napadacka zvijer ovo ono,a on sutira 6/20 nakon 3/4.Kakva je to zvijerNEZALAGANJE je napisao/la:A za sta se sad napada Westbrook?Sto je igrao 2 za 1??Sta se.rete koji k za svaki njegov potez?Covjek je,za sada,najbolji igrac na parketu!!

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
A ko je to bolji od WB na terenu?
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Re: RE: Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Ne do mi Bog ovog divljaka gledat u Lakersima.RusselBeastbrook je napisao/la: Pa LeBron i jeste inteligentan.
Ovdje se jedni igraci uzdizu da bi se drugi mogli potkopovati.
Guze bi ti dao da ti WB dodje u Lejkerse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.