FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma nema ba kad im Zajko prospe fazon, ima da popadaju ko da nikad nista nisu osvojili 

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Budu li se igraci prepali kao forumasi, necemo daleko dogurati...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
cole-ch je napisao/la:Mosad je vec na terenu...Stole iz Bora je napisao/la:Covjek postavio na orgu, pa ne moram googlati ..
Hapoel znači radnik i to su kao liberalniji klubovi i navijači. Maccabiji simoblizuju visoke slojeve, zvaničnu izraelsku politiku i sl. Naravno, to je tradicionalna podjela. Kao i svuda, danas je to izmiksano pa ne postoji tako očita podjela, ali klubovi još uvijek nose takvu reputaciju.
Upravo to, samo da ne kupe ljudi utakmicu. Imaju para oni na bacanje, stopera Douglasa doveli za 800.000 eura, pa onda Ritter ili kako li je već igrao u Celti, Wiganu sada u njih. Imaju i Bojana Vručinu, sjećam se njega iz HNL-a, odličan igrač, no i Željo ima svoje adute, ali paklena je i atmosfera u Izraelu, navijači , Mosad, atomska bomba na jugu

PROLAZIMO

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
NEMA prepadanja idemo na pobjedu pa sta bude, a ako izgubimo.... pa Boze moj ima iduca sezona kad cemo aBd opet na tron pa ce bit zrijeb laksi, ali fkt ako se potrude na pripremama igraci uz nasu pomoc i podrsku (kao i uvjek gromoglasnu) moze se svako proci, danas NEMA lakog protivnika ko god da nam je dosao tesko bi bilo tako ce i njima biti tesko protiv nas i siguran sam u to i nema sta da se prepadamo SAMO PONOSNO I HRABRO!!!!!!1921 je napisao/la:Budu li se igraci prepali kao forumasi, necemo daleko dogurati...
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Protivnik Željezničara u 2. pretkolu
HAPOEL - PRVI OSVAJAČ AZIJSKE LIGE
PRVAKA
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-38424.htm
PRVAKA
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Sta pricas ti? Taj tvoj drug iz Bg verovatno ne zna ni ko igra za Partizan...Iz Partizana niko jos nije otisao osim golmana(za koga se vec nasla zamena) i izgleda da niko nece ici, Moreira i Sasa Ilic 2 najbolja igraca na sredini ostaju, u napadu ostaje Kleo za Dijaru se jos ne zna ide li na pozajmicu negde, doveli smo Gorana Galesica i Ivana Stevanovica iz Sosoa u odbrani su nam ostali Krstajic i Jovanovic, u Juznoj Africi nam je Petrovic koji ce se pridruziti timu nakon Svetskog Prvenstva i stvarno ne vidim po cemu je Partizan slab? Partizan je ove godine ozbiljno nameracio da udje u Ligu Sampiona...vrce sa juga je napisao/la:Partizan je ove godine slab totalno !! Sad chatam sa drugom iz BG kaze pravo slaba ekipa i idu im najvazniji igraci !! mislim da tu mozemo trazit sansu !!
Edit: Vraca se i Bogunovic iz Cadiza
Zadnja izmjena: NukeR, dana/u 21 jun 2010, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim vas, to ste ja mislim uspjeli shvatiti do sad
Ali **** su narod koji mrzim najvise na svijetu, tako da vam zelim svu srecu da prodjete iako su ovi super jaka ekipa.

Ali **** su narod koji mrzim najvise na svijetu, tako da vam zelim svu srecu da prodjete iako su ovi super jaka ekipa.

napelo se g0vno a mislite da su muda...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Protivnik Željezničara u 2. pretkolu
Hapoel - prvi osvajač azijske Lige prvaka
Željezničar nije imao puno sreće u žrijebanju parova 2. pretkola Lige prvaka. Naime, bh. šamion će igrati dvomeč protiv izraelskog Hapoel Tel-Aviva.
Hapoel je, bez sumnje, najgora opcija za našeg predstavnika. Klub iz Tel Aviva osnovan je 1927. godine, a poznati su i po tome što su prvi pobjednici Azijske Lige prvaka (1967. godine). Dosad su osvajali po 13 naslova prvaka, te nacionalnih kupova. Tek je ljuti gradski rival Maccabi uspješnija momčad od Hapoela u Izraelu.
No, Hapoel se pamti prošle sezone i po dobrim nastupima u Evropskoj ligi. Crveni demoni su u grupnu fazu Evropske lige stigli nakon što su eliminirali švedski Goteborg, te češke Teplice. U grupnoj fazi su završili kao prvi ispred HSV-a, Celtica i Rapida iz Beča. Ipak, Izraelce je u šesnaestini finala zaustavio kazanski Rubin.
Željezničara čeka gostovanje na Bloomfield stadionu koji prima 15.700 mjesta. Plave sa Grbavice čeka iznimno težak zadatak, a jedina pozitivna stvar je to što će Osimovi izabranici uzvratni meč igrati pred svojim navijačima. Sve u svemu, želimo puno sreće Željezničaru.
Golmani: Vincent Eneyama (Nigeria), Nil Abarbanel (Izrael), Boris Kleyman (Izrael).
Odbrana: Dani Bondarv (Izrael), Dedi Ben Dayan (Izrael), Omri Kanada (Izrael), Gal Shish (Izrael), Mor Shoshan (Izrael), Douglas Da Silva (Brazil), Yehudu Huta (Izrael).
Sredina: Daniel De Ridder (Holandija), Valeed Badeer (Izrael), Gil Vermut (Izrael), Zurab Menteshashvili (Gruzija), Eran Zahavi (Izrael), Shay Abutbul (Izrael), Roei Gordana (Izrael), Avihai Yadin (Izrael).
Napad: Itay Shechter (Izrael), Victor Maree (Izrael), Mehran Lala (Izrael), Bojan Vručina (Hrvatska).
LIČNA KARTA:
Ime: Hapoel Tel Aviv
Nadimak: The Red Demons/ Crveni demoni
Osnovani: 1927
Stadion: Bloomfield stadion, Jaffa
Kapacitet: 15.700
Predsjednik: Moni Harel
Liga: Izraelska Premier liga
Boje: crveno-bijelaProšle sezone je Hapoel u dramatičnoj utrci slavio naslov izraelskog prvaka, nakon što su na kraju imali bolju gol razliku od Maccabija. Osim toga, Hapoel je osvojio i Kup prošle sezone, nakon što su u finalu slavili nad ekipom Bnei Yehude (3:1).
Hapoel - prvi osvajač azijske Lige prvaka
Željezničar nije imao puno sreće u žrijebanju parova 2. pretkola Lige prvaka. Naime, bh. šamion će igrati dvomeč protiv izraelskog Hapoel Tel-Aviva.
Hapoel je, bez sumnje, najgora opcija za našeg predstavnika. Klub iz Tel Aviva osnovan je 1927. godine, a poznati su i po tome što su prvi pobjednici Azijske Lige prvaka (1967. godine). Dosad su osvajali po 13 naslova prvaka, te nacionalnih kupova. Tek je ljuti gradski rival Maccabi uspješnija momčad od Hapoela u Izraelu.
No, Hapoel se pamti prošle sezone i po dobrim nastupima u Evropskoj ligi. Crveni demoni su u grupnu fazu Evropske lige stigli nakon što su eliminirali švedski Goteborg, te češke Teplice. U grupnoj fazi su završili kao prvi ispred HSV-a, Celtica i Rapida iz Beča. Ipak, Izraelce je u šesnaestini finala zaustavio kazanski Rubin.
Željezničara čeka gostovanje na Bloomfield stadionu koji prima 15.700 mjesta. Plave sa Grbavice čeka iznimno težak zadatak, a jedina pozitivna stvar je to što će Osimovi izabranici uzvratni meč igrati pred svojim navijačima. Sve u svemu, želimo puno sreće Željezničaru.
Golmani: Vincent Eneyama (Nigeria), Nil Abarbanel (Izrael), Boris Kleyman (Izrael).
Odbrana: Dani Bondarv (Izrael), Dedi Ben Dayan (Izrael), Omri Kanada (Izrael), Gal Shish (Izrael), Mor Shoshan (Izrael), Douglas Da Silva (Brazil), Yehudu Huta (Izrael).
Sredina: Daniel De Ridder (Holandija), Valeed Badeer (Izrael), Gil Vermut (Izrael), Zurab Menteshashvili (Gruzija), Eran Zahavi (Izrael), Shay Abutbul (Izrael), Roei Gordana (Izrael), Avihai Yadin (Izrael).
Napad: Itay Shechter (Izrael), Victor Maree (Izrael), Mehran Lala (Izrael), Bojan Vručina (Hrvatska).
LIČNA KARTA:
Ime: Hapoel Tel Aviv
Nadimak: The Red Demons/ Crveni demoni
Osnovani: 1927
Stadion: Bloomfield stadion, Jaffa
Kapacitet: 15.700
Predsjednik: Moni Harel
Liga: Izraelska Premier liga
Boje: crveno-bijelaProšle sezone je Hapoel u dramatičnoj utrci slavio naslov izraelskog prvaka, nakon što su na kraju imali bolju gol razliku od Maccabija. Osim toga, Hapoel je osvojio i Kup prošle sezone, nakon što su u finalu slavili nad ekipom Bnei Yehude (3:1).
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Pa nek igraju onda u Aziji.C.Ronaldo_9 je napisao/la:Protivnik Željezničara u 2. pretkolu
PRVAKA

Osjetili pareDino_TM je napisao/la:Pa nek igraju onda u Aziji.C.Ronaldo_9 je napisao/la:Protivnik Željezničara u 2. pretkolu
PRVAKA

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Mi nemamo sta izgubiti,mozemo samo puno dobiti...ljudi su favoriti i to je to...a mislim da nam je to velika sansa,najbolje je za nas sto smo bez posebnog pritiska,ako izgubimo znamo da su ionako bolji,ako pobijedimo heroji smo samo takvi...treba ostaviti srce na terenu i na tribinama pa sta god da se desi...ja bi stvarno volio da se jos pojacamo i da pokusamo sve sto se moze pokusati,mada sumnjam da ce se desiti neko ekstra pojacanje,jedino ako nam neko slucajno izleti za male pare,sto je trenutno nemoguce...
Bolja je varijanta sto smo izvukli jacu ekipu koja se raduje sto su nas izvukli,pokazacemo im zube sigurno,sto posto sam siguran da smo izvukli neko ime koje je malo poznato kod nas,da bi se vec sada svi radovali prolazu na ovom forumu,a to bi bilo daleko od istine...mogli smo proci i bolje i dobiti neku ekipu koja je opet jaca,ali sta je tu je,ovo nam moze biti veliki motiv da pokusamo nesto napraviti...imamo skoro mjesec dana i brko ce ih takticki dobro obraditi,trazice pravu formulu,mali damir ce ih fizicki pripremiti da pucaju od kondicije,i treba nam nekoliko jakih prijateljskih provjera...srce na teren i sve je moguce
Bolja je varijanta sto smo izvukli jacu ekipu koja se raduje sto su nas izvukli,pokazacemo im zube sigurno,sto posto sam siguran da smo izvukli neko ime koje je malo poznato kod nas,da bi se vec sada svi radovali prolazu na ovom forumu,a to bi bilo daleko od istine...mogli smo proci i bolje i dobiti neku ekipu koja je opet jaca,ali sta je tu je,ovo nam moze biti veliki motiv da pokusamo nesto napraviti...imamo skoro mjesec dana i brko ce ih takticki dobro obraditi,trazice pravu formulu,mali damir ce ih fizicki pripremiti da pucaju od kondicije,i treba nam nekoliko jakih prijateljskih provjera...srce na teren i sve je moguce
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Kao i obicno imamo ako nista slicno misljenje, nasa jedina prednost je to sto nemamo sta izgubiti! Onoga trena kad se uspjemo plasiratu u LP i zadrzimo postojeci kadar i tome pridodamo prava pojacanja tada cu ocekivati i da porazimo ovake ekipe.Do tada treba biti skroman i pozitivno razmisljati u smjeru da iduce godine napravimo jos veci iskorak.NAravno da igraci trebaju zapeti pa sta bude bice!boccaccio je napisao/la:Mi nemamo sta izgubiti,mozemo samo puno dobiti...ljudi su favoriti i to je to...a mislim da nam je to velika sansa,najbolje je za nas sto smo bez posebnog pritiska,ako izgubimo znamo da su ionako bolji,ako pobijedimo heroji smo samo takvi...treba ostaviti srce na terenu i na tribinama pa sta god da se desi...ja bi stvarno volio da se jos pojacamo i da pokusamo sve sto se moze pokusati,mada sumnjam da ce se desiti neko ekstra pojacanje,jedino ako nam neko slucajno izleti za male pare,sto je trenutno nemoguce...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
imal kakav forum od njihovih navijaca da mi neko posalje link!!unaprijed hvala!!
Nisam vidio da vec neko ima ovu trubesinu na avataru,sad cu ja nju ofarbat u SDA zelenu,hehehe...Salim se,evo brisem...ulaznica je napisao/la:demir44 - Zasto si ukrao moj avatar?
Volim te zeljo
Rotor Volgograd...
svaka castboccaccio je napisao/la:Mi nemamo sta izgubiti,mozemo samo puno dobiti...ljudi su favoriti i to je to...a mislim da nam je to velika sansa,najbolje je za nas sto smo bez posebnog pritiska,ako izgubimo znamo da su ionako bolji,ako pobijedimo heroji smo samo takvi...treba ostaviti srce na terenu i na tribinama pa sta god da se desi...ja bi stvarno volio da se jos pojacamo i da pokusamo sve sto se moze pokusati,mada sumnjam da ce se desiti neko ekstra pojacanje,jedino ako nam neko slucajno izleti za male pare,sto je trenutno nemoguce...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Jesu jaki ali neznaci da se nemogu izbacit ,tu je Amar pa cemo akobogda vidjet
tamo probat na hinjaka uvalit go i onda nek u uzvratu sve gori .....
tamo probat na hinjaka uvalit go i onda nek u uzvratu sve gori .....

Odkad je Izrael u Europi , pa se takmici u Europskim takmicenjima ? 

Ni meni to nije jasno, mogli smo mi malo u Azijsku Ligu Prvaka aaa ?TeroweNth je napisao/la:Odkad je Izrael u Europi , pa se takmici u Europskim takmicenjima ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.