U Francuskoj su se karte pokupile u tren' oka, tako da im navijači sigurno neće biti problem.
I daj teme za grupe više jbemu

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ma dobro dijaspora k'o dijaspora uvijek će dolaziti na utakmice, nije bitno ko igra, gdje se igra i pod kakvim okolnostima se igra. Nisam ja ni mislio konkretno na navijače koji se će se nalaziti na tribinama nego na obične ljude koji će pratiti utakmicu iz svoje države, vrlo lako se proširi ta negativna atmosfera, mada moje mišljenje da su ti koji bojkotuju u manjini, sumnjam da će neko baš sad izrazito navijati protiv svoje reprezentacije bez obzira na sve.Lillard je napisao/la:@Faraon
U Francuskoj su se karte pokupile u tren' oka, tako da im navijači sigurno neće biti problem.
I daj teme za grupe više jbemu
Najveci portugalski sin poslije Fernanda Magelana osvaja.let3 je napisao/la:Znamo da su domacin Francuska, Njemačka, pa i Belgija favoriti. Tu su standardno jaki Italija i Španija. Englezu su na papiru isto favoriti.
Ali ko bi mogao biti dark horse ovog Euranešto kao što je npr. bila Rusija 2008, jer neko mora to biti
![]()
Je li to Hrvatska, Švicarska, Poljska, možda Turska ili cak Vels
Umjetna je prava riječ.Nikad manje ljudi zanima kako će reprezentacija proći na euru.Iako je ovo najbolja generacija nakon 98. euforije nema u zraku.Savez i plaćeni novinari pumpaju umjetnu atmosferu,ali im i ne ide baš.Uz njih su ostali turnirski navijaci koji pojma nemaju što se događa u hrvatskom nogometu (jer ga logično prate svake dvije godine ako se plasira na veliko natjecanje),dio dijaspore,plaćenici (uvijek "vjerni" koji su potpisali ugovor o navijanju) i pojedini mazohisti koji su svjesni svega što se događa,ali si zbog prošlosti ne mogu pomoci i sada odjednom prestati navijati za (nekad) svoju reprezentaciju.Mogu shvatiti.Navijacke grupe i ostali redovni pratitelji nogometa su im davno okrenuli leđa (neke kao što rekoh uopće više ne zanimaju,a dobar broj među kojima sam i sam će navijati protiv).Ne isključujem ni ekscese ala Milano u Francuskoj pošto se,iako su se apsolutno sve opcije pokušale,mafija nije uspijela smijeniti legalnim putevima.Dakle,iz saveza praktički pozivaju na nerede.Plus je izbornik čovjek koji za GNK nije bio dobar,ali eto uguralo ga se u HNS Prciju.Svega su svjesni i igrači bez obzira što pričali za medije i s obzirom na sve ove okolnosti ja ne vidim kako ova reprezentacija moze ista značajano napraviti.A značajno bi za početak bio prolazak u 1/4 finale s obzirom kako je sada 1/8 finala ekvivalent 3.mjestu na dosadašnjim prvenstvima.Iako Prcija ima prilicno sreće meni sve ovo miriše na jedan veliki flop.Zadnje mjesto u skupini i pakiranje kofera nakon grupa nije uopće toliko nemoguća opcija.Raonffa je napisao/la:Ima problema van samog tima, navijači nisu toliko složni, atmosfera je nekako napeta. Dosta ljudi iz Hrvatske navijaju protiv svoje reprezentacije što nije baš dobro po igrače, tako da oni mogu i razočarati da ne prođu grupu a mogu i glat do četvrtfinala, ipak mislim da će se sve znati nakon prve utakmice sa Turcima u kojem će smjeru ići na ovom Euru.let3 je napisao/la:Hrvati su meni totalna misterija....imaju brutalnu ekipu po imenima (samo pogledati njihov roster), za ocekivati je da prođu glat grupu (u kojoj su još španci, česi i turci), ako ništa kao drugi....ALI, sjetimo se pušione na prošlom mundijaluRaonffa je napisao/la:Ako tako rezonujete onda dark horse mora biti neko od debitanata ili reprezentacija koje nisu tako često tu. U tom slučaju za dark horse repku najviše šansi dajem Austriji (koju ne pamtim na velikim takmičenjima izuzev 2008 kada su bili domaćini) i Velsu (koja je tu nakon ko zna koliko godina).
Poljska, Turska, Hrvatska i Švicarska su repke koje bi mogle dogurati najdalje a da nisu u ovom užem krugu favorita.plus onaj Čačić nikako ne uljeva neko povjerenje
Jest, ali kad bi nekako imao Balea, Benzemu, Modrića, Ramosa i ostale pajdaše oko sebeJeftha je napisao/la:Najveci portugalski sin poslije Fernanda Magelana osvaja.let3 je napisao/la:Znamo da su domacin Francuska, Njemačka, pa i Belgija favoriti. Tu su standardno jaki Italija i Španija. Englezu su na papiru isto favoriti.
Ali ko bi mogao biti dark horse ovog Euranešto kao što je npr. bila Rusija 2008, jer neko mora to biti
![]()
Je li to Hrvatska, Švicarska, Poljska, možda Turska ili cak Vels
Italiju ne možeš otpisati a šta će Francuska sa flopinom Giroudom i zadnjom linijom koju čine kikseri Sagna,Mangala,Koscielny.Rokoko87 je napisao/la:Po čemu Italija, a nisi spomenuo Francusku?Saurman je napisao/la:Njemačka,Španija i eventualno Italija ulaze u najuži krug,ostali su tu samo da popune kvotu.Vidim neki spominju Englesku pa oni nisu mogli ništa napraviti i sa tri puta jačim timom nego što je slučaj sad.Ukoliko prođu grupnu fazu mogu biti zadovoljni.
Nije mi jasno kako ovo nije uspio promasit?Pogba je napisao/la:K'o rukom.![]()
Olivier Giroud was booed when he got on the team bus moments ago. Shouts of: "Benzema for EURO 2016!"
Olivier Giroud was booed when the teams were announced tonight and is being booed on every other opportunity so far.
Joj ovih Islanđana skoro svi u Reykjaviku rođeniSiamoNoi je napisao/la:https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... rNj8_hJJTg
Mjesta rođenja svih igrača sa širih popisa za EP.Vrhunska stvar.
Mozes, kao sto su to neki radili i na SP, ocigledno sa pravom. Sada imaju verovatno jos losiju ekipu, potpuno je normalno otpisati ih od starta, a ne pozivati se na neke starije podvige i stavljati ih u top3 konkurenta.Saurman je napisao/la:Italiju ne možeš otpisati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.