NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Od KDa je jedino Paul veći choker.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ako je "nista posebno" top 3 ofanzivca lige kroz seriju ostaviti na 40% suta iz igre i manje od 30% za tri te ga jos prisiliti na skoro 4 izgubljene lopte po mecu onda ja fakat ne vidim sta je onda posebno. Da su Spursi koji imaju nominalno najbolju kombinaciju vanjskih defanzivaca uspjeli ovaku "ni po cemu posebnu" odbranu odraditi na Durantu siguran sam da bi prosli.
Ma jaka je odbrana ali ne cuva ga Iguodala stalno. Dobro velis za minutazu. U GSW i u playoffu mislim da nema niko preko 35 minuta dok ovi imaju 40.NEZALAGANJE je napisao/la:
Nista posebno.Covjek evidentno umoran.2 puta mu izbija loptu u minut i ne moze da se odlijepi od njega a ranije je to radio kako pozeli.S druge strane Igoudala u napada GSW coskari i cuva snagu za odbranu.Da mu igra takvu odbranu konstantno ja bih rekao da je do njega....Epidaurus je napisao/la:E ako je ona odbrana Iggyja na KDu n
Ok. I kad uzmes u obzir lose procente suta, izgubljene lopte u kljucnim momentima dobijes da je imao losu utakmicu i da ne treba biti opran od krivice, kao ni Durant. Ali vi pusaci qrca jednog igraca to ne razumijete.RusselBeastbrook je napisao/la:Asistencije,skokovi nista jelde? I to sto svaki put razdrma ekipu kad ratnici dodju na pristojnu razliku...
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Bas bi ih zato volio vidjeti zajedno,recimo u klipama. Mislim da kad bi imali 3-0 u polufinalu konferencije protiv Dallasa i HC da bi to uspjeli prokockati.Kawhi je napisao/la:Od KDa je jedino Paul veći choker.
Kd-u je zakazao sut,on i dalje relativno lagano dolazi do njih,ali ovaj put daleko ispod svog suterskog standardna.
Russele jel´ navijas za OKC ili samo za Westbrooka?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
-
- Kontakt:
Ni za kog. Vcrs navijam za GSW da finale bude zanimljivije jer bi se KD sageo Bronu.Sarmelino je napisao/la:Russele jel´ navijas za OKC ili samo za Westbrooka?
Ovdje se premalo daje kredita Goldenu za ove 2 tekme povratka. Nije da nismo navikli 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Znam, ali ovo 1.30 ti je prakticno za prolaz Dubsa, na to sam mislio. Koliko je bilo na prolaz istih prije samo 3-4 dana?RusselBeastbrook je napisao/la:Ne znam koliko si pratio,ali u svakoj domacoj utakmici Warriorsa protiv Thundera u ovoj seriji je kvota bila izmedju 1,3 i 1,35,dok u gostima izmedju 1,8 i 2,2.SlevinKelevra je napisao/la:1.30 na GSW u sedmoj... Kako se stvari okrenuse, yebote
Mada je po meni,nerealna kvota moze ovo OKC uzeti.
Svaka cast.RusselBeastbrook je napisao/la:Ni za kog. Vcrs navijam za GSW da finale bude zanimljivije jer bi se KD sageo Bronu.Sarmelino je napisao/la:Russele jel´ navijas za OKC ili samo za Westbrooka?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Slevine kod 3-1 za OKC mislis?SlevinKelevra je napisao/la:Znam, ali ovo 1.30 ti je prakticno za prolaz Dubsa, na to sam mislio. Koliko je bilo na prolaz istih prije samo 3-4 dana?RusselBeastbrook je napisao/la:Ne znam koliko si pratio,ali u svakoj domacoj utakmici Warriorsa protiv Thundera u ovoj seriji je kvota bila izmedju 1,3 i 1,35,dok u gostima izmedju 1,8 i 2,2.SlevinKelevra je napisao/la:1.30 na GSW u sedmoj... Kako se stvari okrenuse, yebote
Mada je po meni,nerealna kvota moze ovo OKC uzeti.
Nisam gledao,pretpostavljam izmesdju 5 i 6.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma bit ce veceras ludilo, GSW je bolji kuci, ali opet nije to neka igra sa kojom mozes reci da pobjedjuju 100%, jer OKC je pokazala da ima odgovor na njih i ukoliko odigraju normalnu utakmicu KD i RW gdje ce ukljuciti ostatak ekipe u igru ako(kad) ih ne bude islo opet ce ovo biti tekma na par posjeda 
GSW-u opet treba noc Klaya ilI Currya sa 35+ poena i treba im produkcija klupe, prije svega Livingstona da ubaci sta uz jos neke poene Barbose ili opet Speightsa, Iggy ce svoje odigrat u odbrani, u napadu jbg ubacit ce nesto, ali u ovoj seriji osim Spaightsa u G5 klupa im ima slabu produkciju pravo
iskreno ne ocekujem neki BO sad GSW-a jer ja bar ne vjerujem u te price o psihickom padu igraca jer ovo je odlucujuca tekma, win or go home tekma i tu dajes 150% od sebe i psiha ne moze biti sjebana
nadam se prolazu GSW-a pa da vidimo duel sa citavim Cavsima gdje po mom misljenju su im jos vece sanse nego prosle godine jer Cavsi ce pokusat igrat brzi tempo i ne vjerujem da im mogu parirati kako je to OKC uradio, ali opet sa druge strane bi bilo zanimljivo vidjet OKC u finalu i da vidimo mozel KD preko Jamesa i RW-a kao odlucujuceg igraca u tom duelu

GSW-u opet treba noc Klaya ilI Currya sa 35+ poena i treba im produkcija klupe, prije svega Livingstona da ubaci sta uz jos neke poene Barbose ili opet Speightsa, Iggy ce svoje odigrat u odbrani, u napadu jbg ubacit ce nesto, ali u ovoj seriji osim Spaightsa u G5 klupa im ima slabu produkciju pravo

iskreno ne ocekujem neki BO sad GSW-a jer ja bar ne vjerujem u te price o psihickom padu igraca jer ovo je odlucujuca tekma, win or go home tekma i tu dajes 150% od sebe i psiha ne moze biti sjebana

nadam se prolazu GSW-a pa da vidimo duel sa citavim Cavsima gdje po mom misljenju su im jos vece sanse nego prosle godine jer Cavsi ce pokusat igrat brzi tempo i ne vjerujem da im mogu parirati kako je to OKC uradio, ali opet sa druge strane bi bilo zanimljivo vidjet OKC u finalu i da vidimo mozel KD preko Jamesa i RW-a kao odlucujuceg igraca u tom duelu

Pa prošlu tekmu je klupa Goldena bila očaj očaja. Upravo Livingston I Speights, od kojih se očekuje najveći doprinos u napadu, su bili 0-8. Jednostavno zvijezde su pokazali zašto su zvijezde i dobili utakmicu. A ako pogledaš i minute, vidjet ćeš da se Kerr u potpunosti oslonio na prvu petorkuJoseeMourinho je napisao/la:ma bit ce veceras ludilo, GSW je bolji kuci, ali opet nije to neka igra sa kojom mozes reci da pobjedjuju 100%, jer OKC je pokazala da ima odgovor na njih i ukoliko odigraju normalnu utakmicu KD i RW gdje ce ukljuciti ostatak ekipe u igru ako(kad) ih ne bude islo opet ce ovo biti tekma na par posjeda
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma livingston igra slabo pravo, jednostavno nemaju igraca koji ce ofanzivno povuc sa klupe i moras cekat noc inspiracije mo-bucketsa 
i opet da pitam ovi sto prate ove strane portale, u ovoj seriji ili po cijeli +/- OKC-a kada je samo jedan od dvojce sefova na terenu?

i opet da pitam ovi sto prate ove strane portale, u ovoj seriji ili po cijeli +/- OKC-a kada je samo jedan od dvojce sefova na terenu?
Nevjerovatno kakvi komentari, sve više imamo "novih" forumaša što su tu radi jednog igrača, i sa takvima pokušavamo objektivno razgovarati o nečemu, konkretno o klubu u kojem taj igrač igra ? Ma ne ide brale..
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
bolje procente suta protiv sas imao durant nego protiv gsw i to su izvukle one dvije blowout tekme gdje je imao preko 60% iz igre.
Bolje imati tri igraca koja mogu cuvati kdija (iggy,barnes,green) nego jednog najboljeg u ligi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolje imati tri igraca koja mogu cuvati kdija (iggy,barnes,green) nego jednog najboljeg u ligi

- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma dobro Kawai je cuvao RW-a dosta vremena, Green je bio na Durantu i solidan posao odradio, ali opet nista specijalno jbg visok je izuzetno Durant nema sanse da je visok koliko je navedeno 

Nikad nisam bio ovako pesimistican pred utakmicu, ali eto, sta je tu je...
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
- Kontakt:
Uzima Golden 15 razlike uz 40+ partiju Mvp-a.
sve je moguce vcrs, blagi favorit gsw
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.