NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
A kako je taj drugi povukao, na kojeg se Durant treba ugledati ? Sa tri izgubljene lopte zadnje tri minute 'kad je najvise trebalo' ?
poenta je da taj drugi ima cojones da povuce, pa i po cijenu da izgubi 3 lopte...Kajzer10 je napisao/la:A kako je taj drugi povukao, na kojeg se Durant treba ugledati ? Sa tri izgubljene lopte zadnje tri minute 'kad je najvise trebalo' ?
bolje izgubiti 3 lopte nego se sakrivati...
"26 times, i've been trusted to take the game winning shot and missed", rekao je jedan covjek...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa dobro,Iverson je nesto drugo kad je srce u pitanju bilo...KK_Bosna je napisao/la:ma samo kad pogledas iversona, koji je bio fizicki inferiorniji od svih igraca njegove generacije i igrao po 40+ minuta i opet igrao monstruozno i bio clutch igrac... i onda ovog mekusca... tacno se covjek zapita
@Kajzer 2 lopte je Wess izgubio na ubacivanje kad je tekma vec bila rijesena i trecu su mu prepisali kad je fauliran od Greena ,a nista nije svirano pa je lopta otisla u aut.

KK_Bosna je napisao/la:poenta je da taj drugi ima cojones da povuce, pa i po cijenu da izgubi 3 lopte...Kajzer10 je napisao/la:A kako je taj drugi povukao, na kojeg se Durant treba ugledati ? Sa tri izgubljene lopte zadnje tri minute 'kad je najvise trebalo' ?
bolje izgubiti 3 lopte nego se sakrivati...
"26 times, i've been trusted to take the game winning shot and missed", rekao je jedan covjek...

Druze, nisi gledao utakmicu a tesko i prosirene highlightse. Durant je imao najvise loptu i u prosloj i u ovoj kad se lomilo. Da oba imaju straha, nemaju. Ljude ponese tad i idu na neku hero ball bez da pokusaju pronaci otvorenog saigraca. Da su glupi u tim situacijama, to stoji.
provalio si me. ja sam @len bias, samo gledam boxscore 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mala ispravka. 4 izgubljene u zadnje dvije minute.Kajzer10 je napisao/la:A kako je taj drugi povukao, na kojeg se Durant treba ugledati ? Sa tri izgubljene lopte zadnje tri minute 'kad je najvise trebalo' ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako GSW uđe u finale, Varejao će dobiti prsten ko god da osvoji
To jest ako ovi iz Clevelanda odluče da mu dodijele prste, a pretpostavljam da hoće.

Pa ocigledno ne gledas. Jer zasto reci da se neko skriva a ne skriva se? Ili gledas pa onda lazes sa ciljem da pljunes po jednom igracu?
Svaka lopta u pretprosloj utakmici kad se lomilo zadnjih par minuta je isla u ruke Durantu. U prosloj takodjer vecina lopti na njega.
U prvoj utakmici Durant promasuje 7-8 suteva u nizu i u zadnjoj minuti opet uzima loptu i pogadja najvazniji kos na utakmici.
Jel tom logikom Westbrook bezmudi choker ili sta? Ili mozda vjeruje Durantu vise nego sebi, sta ja znam.
Svaka lopta u pretprosloj utakmici kad se lomilo zadnjih par minuta je isla u ruke Durantu. U prosloj takodjer vecina lopti na njega.
U prvoj utakmici Durant promasuje 7-8 suteva u nizu i u zadnjoj minuti opet uzima loptu i pogadja najvazniji kos na utakmici.
Jel tom logikom Westbrook bezmudi choker ili sta? Ili mozda vjeruje Durantu vise nego sebi, sta ja znam.
E ako je ona odbrana Iggyja na KDu nista posebno onda stvarno ... 

- adriano_leite
- Kontakt:
Hahaha fakat ce biti tako, a u slucaju da Cleveland osvoji, svakako je "zasluzio prsten s Cavsima", jer je tu bio od pocetka.Donnie Darko je napisao/la:Ako GSW uđe u finale, Varejao će dobiti prsten ko god da osvojiTo jest ako ovi iz Clevelanda odluče da mu dodijele prste, a pretpostavljam da hoće.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
- Kontakt:
Pa KD je usrao G5 i G6 a u tim tekmama je WB bio bolji i lopta je trebala vise biti u njegovim rukama,pogotovo u prosloj kad ga je i solidno islo.
Sto se tice izgubljenih lopti @NEZALAGANJE je objasnio. Par ih je izgubio kad je bilo malte ne gotovo,a kad se lomilo Durant je choknuo i radio ono sto najbolje zna,bio mentalni patuljak.
Sto se tice izgubljenih lopti @NEZALAGANJE je objasnio. Par ih je izgubio kad je bilo malte ne gotovo,a kad se lomilo Durant je choknuo i radio ono sto najbolje zna,bio mentalni patuljak.
Nervoza pocela, Idemo Wandin "maliii"
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Wess je po meni izgubio kljucnu loptu i to onu kad mu je Iggy izbio na Bog zna kojem po redu pokusaju divljanja i igre 1 na 5 i bacio u kontru Thompsonu koji pogadja tricu za 104-101.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Ma ja. Veci je choke to nego promasiti 20 suteva.Epidaurus je napisao/la:Wess je po meni izgubio kljucnu loptu i to onu kad mu je Iggy izbio na Bog zna kojem po redu pokusaju divljanja i igre 1 na 5 i bacio u kontru Thompsonu koji pogadja tricu za 104-101.
Pa nije velika razlika izmedju 20 i 17RusselBeastbrook je napisao/la:Ma ja. Veci je choke to nego promasiti 20 suteva.Epidaurus je napisao/la:Wess je po meni izgubio kljucnu loptu i to onu kad mu je Iggy izbio na Bog zna kojem po redu pokusaju divljanja i igre 1 na 5 i bacio u kontru Thompsonu koji pogadja tricu za 104-101.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Cuj sakrivao se durant.Za par dana ocekujem pricu da nije igrao odbranu,i sve tako..
A de pogledaj molim te koliko je Wess promasio suteva.RusselBeastbrook je napisao/la:Ma ja. Veci je choke to nego promasiti 20 suteva.Epidaurus je napisao/la:Wess je po meni izgubio kljucnu loptu i to onu kad mu je Iggy izbio na Bog zna kojem po redu pokusaju divljanja i igre 1 na 5 i bacio u kontru Thompsonu koji pogadja tricu za 104-101.
-
- Kontakt:
Asistencije,skokovi nista jelde? I to sto svaki put razdrma ekipu kad ratnici dodju na pristojnu razliku...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

Nista posebno.Covjek evidentno umoran.2 puta mu izbija loptu u minut i ne moze da se odlijepi od njega a ranije je to radio kako pozeli.S druge strane Igoudala u napada GSW coskari i cuva snagu za odbranu.Da mu igra takvu odbranu konstantno ja bih rekao da je do njega....Epidaurus je napisao/la:E ako je ona odbrana Iggyja na KDu nista posebno onda stvarno ...
Chokeali su obojica,pa jebote ja forsiram Westbrooka, al ne ovoliko 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.