Milan Đurić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Milan je nas...

Drugi napadac
142
39%
Treci napadac
135
37%
Cetvrti napadac
32
9%
Prolazno rjesenje
56
15%

Ukupno glasova: 365

0oo0
Kontakt:

Re: Milan Đurić

Post Postao/la 0oo0 » 30 maj 2016, 14:50

bhsport je napisao/la:Niko da pohvali momcinu za dobru partiju, imao dvije odlicne sanse, jednu je uprskao 1 na 1 a drugu je golman jedva izvadio.
Po cemu bi ocijeno da je odigrao dobru partiju? Promasio 100% priliku, i to je sve od njega sto je uradio. Prosjecan napadac al nazalost mi nemamo puno boljih. Hodzic je mnogo bolji napadac samo sto ga je mehmed ujebao sa pozicijom na krilu.
🔵⚪

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2016, 14:53

0oo0 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Niko da pohvali momcinu za dobru partiju, imao dvije odlicne sanse, jednu je uprskao 1 na 1 a drugu je golman jedva izvadio.
Po cemu bi ocijeno da je odigrao dobru partiju? Promasio 100% priliku, i to je sve od njega sto je uradio. Prosjecan napadac al nazalost mi nemamo puno boljih. Hodzic je mnogo bolji napadac samo sto ga je mehmed ujebao sa pozicijom na krilu.
Po tome sto je usao nezagrijan i nasao se u dvije sanse.
Hodzic nema veze sa njim jer je jucer zavaljen na lijevom krilu, a Milan se jucer odlicno nosio sam sa dva spanska stopera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 30 maj 2016, 14:57

Hajmo mi posteno,Djuric je beskorisno drvo koje samo smeta na terenu.Nek mi neko pokaze jednu loptu koju je uspio primiti za citavu utakmicu.
Samo smeta i kvari nam igru jer se lopte napucavaju na njega a on ako je i zakaci glavom uredno je preda protivnickom stoperu.I tako nas napad zavrsi za dvije sekunde.

U najoptimisticnijoj varijanti,igrac za zadnjih 5 minuta protiv losijeg protivnika koji igra bunker.

Sve ostalo je laz.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2016, 15:01

Fidelis je napisao/la:Hajmo mi posteno,Djuric je beskorisno drvo koje samo smeta na terenu.Nek mi neko pokaze jednu loptu koju je uspio primiti za citavu utakmicu.
Samo smeta i kvari nam igru jer se lopte napucavaju na njega a on ako je i zakaci glavom uredno je preda protivnickom stoperu.I tako nas napad zavrsi za dvije sekunde.

U najoptimisticnijoj varijanti,igrac za zadnjih 5 minuta protiv losijeg protivnika koji igra bunker.

Sve ostalo je laz.
To drvo ti je donijelo baraz, ako cemo posteno gledati, zabiti Velsu pa Kipru, pa i sinoc je imao odlican sut glavom kojeg je golman jedva odbranio.
Pa zatim je to beskorisno drvo pobjeglo odbrani i uslo u 100% sansu.
Vece drvo ti je sinoc bio Hodzic, pa Besic ali eto. Ljudi te ili vole ili ne. Opet kazem da se dobro nosio sam protiv dvojice Spanaca.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 30 maj 2016, 15:06

Ma baraz nije nista,to meni nista ne znaci.
Znas sta je onaj nas baraz,kao kad upadnes u provaliju i nakon silnog napora uspijes izaci na rub i umjesto da pruzis korak u slobodu tebi se oklizne i ponovo padnes u provaliju.
Na kraju ti to teze padne nego da nisi ni izasao iz nje.

Da,dao je neke slucajne golove ali ne moze od toga zivjeti citavu vjecnost.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 maj 2016, 15:10

Ma nije loš al' nikada neće biti prva opcija u reprezentaciji odnosno ne bi smio da bude a ko zna šta budućnost nosi...

Dobar je kao joker sa klupe kada se ganja rezultat u zadnjem dijelu utakmice kada se treba preskakati sredina i nabijati lopte pa da ih on spušta jer činjenica je da ima fantastičan skok i duel igru u zraku, po meni je bolji i od Džeke u tom segmentu, i u nekoj situaciji nam sigurno može dobro doći.

Al' od njega ne treba očekivati neke velike stvari i onda se lakše podnose njegovi nedostatci kao npr kad je jučer promašio čistu šansu jer on da ima sjajnu završnicu nogom ne bi igrao u Ceseni nego u nekom kud i kamo boljem klubu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2016, 15:14

Niko ne prica da ce biti prva opcija, samo kazem da je jucer bio dobar. Al eto nekom je malo 2 sanse protiv spanije.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 maj 2016, 15:17

Pa dobar je on kao treći, četvrti napadač to će se svako složiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 30 maj 2016, 15:29

bhsport je napisao/la:Niko ne prica da ce biti prva opcija, samo kazem da je jucer bio dobar. Al eto nekom je malo 2 sanse protiv spanije.
Ma yebo te sansa,nije on zasluzan za sanse nego je kriv sto ih nije realizirao.
Sta znaci sansa u konacnici,kakav vam je to rezon?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2016, 17:29

Pojma nemaš o fudbalu

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 maj 2016, 17:55

Cuj ne moze se zivit citavu vjecnost od toga kao da je prije 20 utakmica zabio one golove :roll:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 30 maj 2016, 22:25

Rokoko87 je napisao/la:Klasični sidraš koji sa loptom u nogama ne zna gotovo ništa, čak mu je i završnica upitna.
Dobar je kada treba spustili loptu i zagraditi se, šta više, taj segment mu je odličan, ali ostalo je jako diskutabilno.

Po meni Džeko, Ibišević, Hodžić, Bajić pa tek onda Milan, iako i on sada ima kredita kod Meše zbog onih ključnih golova.
:rol: :rol: :rol:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 30 maj 2016, 22:31

Raonffa je napisao/la:Pa dobar je on kao treći, četvrti napadač to će se svako složiti.
Kad je neko "dobar" tek kao 3,4 napadac u jednoj reprezentaciji kao sto je BiH, kakav je to bogati igrac?
Aj da smo mi neka velesila, pa da imamo 10 vrhunskih napadaca pa da je ta treća-četvrta opcija kvalitetan igrač, npr kao u engleskoj da imas, Vardy, Kane, Rooney, pa tamo neki treci cetvri opet su vrhunski igraci. Ovdje imas jednog Dzeku, solidnog Vedu i ostale tarabe :D
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 maj 2016, 22:34

JavierBosnia je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Pa dobar je on kao treći, četvrti napadač to će se svako složiti.
Kad je neko "dobar" tek kao 3,4 napadac u jednoj reprezentaciji kao sto je BiH, kakav je to bogati igrac?
Aj da smo mi neka velesila, pa da imamo 10 vrhunskih napadaca pa da je ta treća-četvrta opcija kvalitetan igrač, npr kao u engleskoj da imas, Vardy, Kane, Rooney, pa tamo neki treci cetvri opet su vrhunski igraci. Ovdje imas jednog Dzeku, solidnog Vedu i ostale tarabe :D
Pa dobar za našu reprezentaciju, nisam ni rekao da je dobar za Engleze :D

Odnosno dobar kao rezerva rezervi u najboljem slučaju, jer da ima nekog većeg fudbalskog šlifa ne bi u skoro najboljim godinama igrao za Cesenu, A ni u njoj nema neku impresivnu statistiku. Meni je drag al' sam samo realan.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 03 jun 2016, 11:03

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 03 jun 2016, 11:16

bravo mile !!!!
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jun 2016, 11:18

Srbenda nasa iz Tuzleee :cool:
Milane, bravo!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 03 jun 2016, 11:21

Majstore.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 jun 2016, 11:22

Za forumasa OooO i raonfu. Ono sto sam pisao u Subotu, bitno je da ulazi u sanse a realizacija ce doci i danas je dosla, dosla je kad nam je trebala za baraz. Ne pljujte Milana, u repki uvijek dobro odigra, znaci gol glavom pa gol nogom i kaze rokoko zavrsnica mu upitna.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 03 jun 2016, 11:23

bhsport je napisao/la:Za forumasa OooO i raonfu. Ono sto sam pisao u Subotu, bitno je da ulazi u sanse a realizacija ce doci i danas je dosla, dosla je kad nam je trebala za baraz. Ne pljujte Milana, u repki uvijek dobro odigra, znaci gol glavom pa gol nogom i kaze rokoko zavrsnica mu upitna.
Pun forum tokmaka.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Google Adsense [Bot], jurisicduska, Sheyi i 103 gosta.