FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

savatihotece
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la savatihotece » 30 maj 2016, 10:20

bosnas_ je napisao/la:Ovako objektivno, uprava Zelje zaista pravi odlicne poteze! pored konacnog renoviranja stadiona, da to brate lici na nesto- a licit ce ocigledno, radi se i na igrackom kadru kako bi se naredna sezona docekala spremno. Ako dodje ovaj Ivan za trenera to ce biti sigurno odlicna stvar za klub, radi se o mladom i dosta ambicioznom treneru, sa odlicnom igrackom karijerom.. siguran sam da bi on s Zeljom mogao napraviti dosta toga, uz adekvatnu podrsku uprave, navijaca... Ovi sto pronalaze mane rukovodstvu kluba su prije svega licemjeri, ljubomorni otpadak kluba, koji sada nakon sto ne moze prici klubu blati sa strane i ono sto normalan razum ne moze sjhvatiti! na takve se ne treba osvrtati, nego treba biti hrabar, odlucan i imati viziju, a rezultat je onda neminovan. Ova uprava kluba ima viziju, ima cilj i vjerujem da ce spremni docekati narednu sezonu kako sa usminkanom Grbavicom tako i sa dobrim igrackim kadrom i trenerom. A ljubomorni ce biti samo dusmani, jer relano nije lako gledati 10 hiljada navijaca na Grbavici svaku utakmicu, a drugi za citavu sezonu ne mogu skupiti toliko! samo naprijed i hrabro! Uprava Sarajeva moze takodjer dosta da uci od Zelje, sa malo se uradi veoma puno, a to i jeste poenta....
Svaka čast buraz. I ja sam otprilike na ovom fonu pisao prije para dana. I kao što sam tada rekao ponavljam i sada, neću se osvrtati na ublehaše i gubitnike.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 maj 2016, 10:54

TikTak je napisao/la:
Monci je napisao/la:Jasminko Velić nije u prilici biti trener Želje a razgovaralo se sa njim.
Znas dosta toga, tako se cini. Mozes li nam reci ko cini tu famoznu strucnu komisiju koja odlucuje o treneru?
Komisija mogu biti ljudi iz Uprave i koji su trenutno u klubu. Oni donose odluku i oni ce biti "heroji" ako pogode. Isto tako ce biti najveci krivci ako se ponovi jos jedna losa sezona. Meni je samo krivo sto se sve krije i sto se i oni preko svojih satelita u pricu o imenovanju trenera zele uvuci i pojedine legende naseg kluba koje. To nije lijepo ni korektno.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 maj 2016, 12:05

Hrasno1921 je napisao/la:Sta jedan covjek kojeg su isprovocirali napravi jbt, prijeto izmisljenom advokatskom kancelarijom, ovi se usrali, povukli se i mirovali, napravi fb. stranicu, izbaci 10. izmisljotina, a na to se primise i navijaci i mediji, pocese novinari i txt pisati o tome, na kraju dodje i do samog Vukomanovica koji ni kriv ni duzan mora da demantuje sve, a i regionalni mediji prenesose info. o ovome i to sve radi jednog covjeka.

Tacno se vidi koliko su ljudi glupi i naivni, a internett dobro manipulativno sredstvo, sto je najsmjesnije nema ni strjkaca, ni nezadovoljnih navijaca, iza svega ne stoji ni Violina ni SD ni neki dusmami, samo jedan covjek koji sve zakuha.

KOMEDIJA ... :lol:
o cemu to ti, kakav jedan covjek
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 30 maj 2016, 12:14

irfo je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Sta jedan covjek kojeg su isprovocirali napravi jbt, prijeto izmisljenom advokatskom kancelarijom, ovi se usrali, povukli se i mirovali, napravi fb. stranicu, izbaci 10. izmisljotina, a na to se primise i navijaci i mediji, pocese novinari i txt pisati o tome, na kraju dodje i do samog Vukomanovica koji ni kriv ni duzan mora da demantuje sve, a i regionalni mediji prenesose info. o ovome i to sve radi jednog covjeka.

Tacno se vidi koliko su ljudi glupi i naivni, a internett dobro manipulativno sredstvo, sto je najsmjesnije nema ni strjkaca, ni nezadovoljnih navijaca, iza svega ne stoji ni Violina ni SD ni neki dusmami, samo jedan covjek koji sve zakuha.

Ma on to malo o sebi.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 30 maj 2016, 12:25

irfo je napisao/la:

Vidis da im je ponestalo materijala vise o cemu ce pisati i pljuvati po upravi pa sad pokusavaju sa nekim teorijama zavjere... Sacekaj par dana dok violina nadje nesto novo pa ce ovde svi po direktivi da pisu sve najgore o upravi...

P.S.

Eto i gupra na FB-u je povucena da vidimo sta je dalje u opticaju

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 30 maj 2016, 13:24

Pametno ce nam biti ako ovog Vukomanovica postave. Biće na stadionu 34 covjeka .

lizalo
Kontakt:

Post Postao/la lizalo » 30 maj 2016, 13:25

Nemojte ublehasi nikako ni dolaziti.

Dobrodosao Ivane

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 30 maj 2016, 13:49

lizalo je napisao/la:Nemojte ublehasi nikako ni dolaziti.

Dobrodosao Ivane

Nek' si im reko'. Dobrodošao nisi.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 30 maj 2016, 14:03

amazon je napisao/la:Banujte ovog sto mu je svaki drugi post o violini, dokur.cio je svima i on i violina.
Kad ti babo bude vlasnik foruma, onda nek tebi da ovlasti da ti banuješ koga hoćeš, ovdje svako ima pravo pisati šta hoće a da pritom ne vrijeđa drugog forumaša, ako te ne zanima nemoj ni čitati.

Podrška upravi na svemu što rade, čekamo da ozvaniče Vukomanovića!!!
Idemo Željo u nove pobjedeeee :guz:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 30 maj 2016, 14:07

kad ce biti ozvaniceno za trenera ?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 maj 2016, 14:13

HeraklitMracni je napisao/la:kad ce biti ozvaniceno za trenera ?
Danas bi kao moglo biti. Tako vec danima govorimo :).

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 30 maj 2016, 14:20

HausMan je napisao/la:Pametno ce nam biti ako ovog Vukomanovica postave. Biće na stadionu 34 covjeka .
Zašto misliš da na stadionu neće biti 34 čovjeka ako Vukomanović dođe?

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 30 maj 2016, 14:24

Velahalve je napisao/la:
HausMan je napisao/la:Pametno ce nam biti ako ovog Vukomanovica postave. Biće na stadionu 34 covjeka .
kaze da hoce biti 34 covjeka :D

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 30 maj 2016, 14:28

Kao klub ulazimo u jedno mirnije razdoblje, jedan po jedan segment kluba se slaže, Željezničar je ispred i iznad svega, hejteri kuknjava
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 30 maj 2016, 14:29

HeraklitMracni je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:

:urnebes: do mene je :urnebes:
Zašto neće bit 35+ ljudi na stadionu?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 maj 2016, 14:30

HeraklitMracni je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
Vjerovatno misli da bi ovi napadi posljednjih dana mogli uticati na posjetu i na mrznju prema novom treneru.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 30 maj 2016, 14:42

Evo ja cu prvi ici na svaku tekmu,ima li jos 34 pa da nas bude 35

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 maj 2016, 14:47

gramparada je napisao/la:
Evo mene, boli me **** ko je trener, ko predsjednik i ko je u Upravi. Ne odobravam neke poteze koji se vuku sa sportske strane ali jedva cekam juli. Sa sincicem pod ruku i na stadion.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 30 maj 2016, 14:52

Hrasno1921 je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Hrasno1921 lik ima bujnu mastu.
Postuj sagovornika, ako mislis da on tebe postuje :kafa:
Lazovi ne zaslužuju postovanje

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 30 maj 2016, 14:53

gramparada je napisao/la:
Evo ja ću drugi, ma naći ćemo 40 ljudi da je naopako :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.