Svaka čast buraz. I ja sam otprilike na ovom fonu pisao prije para dana. I kao što sam tada rekao ponavljam i sada, neću se osvrtati na ublehaše i gubitnike.bosnas_ je napisao/la:Ovako objektivno, uprava Zelje zaista pravi odlicne poteze! pored konacnog renoviranja stadiona, da to brate lici na nesto- a licit ce ocigledno, radi se i na igrackom kadru kako bi se naredna sezona docekala spremno. Ako dodje ovaj Ivan za trenera to ce biti sigurno odlicna stvar za klub, radi se o mladom i dosta ambicioznom treneru, sa odlicnom igrackom karijerom.. siguran sam da bi on s Zeljom mogao napraviti dosta toga, uz adekvatnu podrsku uprave, navijaca... Ovi sto pronalaze mane rukovodstvu kluba su prije svega licemjeri, ljubomorni otpadak kluba, koji sada nakon sto ne moze prici klubu blati sa strane i ono sto normalan razum ne moze sjhvatiti! na takve se ne treba osvrtati, nego treba biti hrabar, odlucan i imati viziju, a rezultat je onda neminovan. Ova uprava kluba ima viziju, ima cilj i vjerujem da ce spremni docekati narednu sezonu kako sa usminkanom Grbavicom tako i sa dobrim igrackim kadrom i trenerom. A ljubomorni ce biti samo dusmani, jer relano nije lako gledati 10 hiljada navijaca na Grbavici svaku utakmicu, a drugi za citavu sezonu ne mogu skupiti toliko! samo naprijed i hrabro! Uprava Sarajeva moze takodjer dosta da uci od Zelje, sa malo se uradi veoma puno, a to i jeste poenta....
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ.