SP - Grupa G

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide u 1/8?

Brazil
127
45%
Portugal
60
21%
Obala Slonovace
65
23%
Sjeverna Koreja
28
10%

Ukupno glasova: 280

sarajlija89
Kontakt:

Re: SP - Grupa G

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jun 2010, 15:28

ma sta ce koreja..jbg...brazil ih je podcijenio a portugal razvalio :mrgreen: :lol: zao mi je...al nisu oni za SP

Ljepota...CR velemajstor..kakv je to igrac..strasno

izdvojio bi malog coentra-oa...sigurno u buducnosti jedan od najboljih lijevih bekova svijeta.....pocinjem ga intenzivno pratit,odusevio me 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2010, 15:30

Cuj ovih sto su ih pobjedili,sad ce ih ovaj ubit daj jbt dali ste normalni

Ja eto trebali su ih pustiti dati im jedan gol i igrat seve sa njima,Svjetsko je prvenstvo nije novogodisnji turnir pa da se zajebaju po terenu...cuj dosli na prvenstvo i kao nesmijete ih pobjediti jel oni imaju vodju koji ce ih ubiti sta vec,svasta boze...

Ko sve igra na ovim prvenstvima :oops:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 jun 2010, 15:34

BIHfan je napisao/la:Sad mi je ovaj Portugal jos mrzi!

Nek se stide, mozda su ovim ljudima oduzeli zivot!
Nemoj srat za te zivote. Sto su dolazili ako su im zivoti u opasnosti? I ljudi su izasli da igraju fudbal a ne da ratuju. Dali koliko mogli golova i cao.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jun 2010, 15:36

Klevete i lazi, pobjedila je Sjeverna Koreja, pustite ove kapitaliste i njihovu propagandu!
Kakav Portugal, cuj nekakav zalizani Ronaldo... razvalili ih Tea se Jong i drustvo.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 jun 2010, 15:36

boli ih nesto za rezultat - bar su bili na SP - veca je sramota rukometasa (FRA) :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jun 2010, 15:38

Jeste vala i vi malo preterujete sa tim zivotima i ubijanjima.Jeste im "glava" drzave malo luda ali nije toliko.Pa za njega je ponos sto su mu momci otisli na SP.
Trebao ih je onda do sada streljati svake godine kada ne izbore SP.
Da je takvo stanje u drzavi ne bi onda dizali spomenik onome sto je dao odlucujuci gol nego bi to bilo sasvim obicno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 jun 2010, 15:39

calcio je napisao/la:Klevete i lazi, pobjedila je Sjeverna Koreja, pustite ove kapitaliste i njihovu propagandu!
Kakav Portugal, cuj nekakav zalizani Ronaldo... razvalili ih Tea se Jong i drustvo.
Ronaldo je osuto u dvije tekme 374 udarca i pogodio je samo precku.
Dvojac od koih se njemu pune gace (Messi i Tavez) nisu Koreanci. ;)
zivi bili pa vidjeli.

p.s. ali onoliko pokvarenosti i omalovazavanja i mrznje od "nasih" komentatora prema S.Koreji pa to je za svaku osudu i zaljenje.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jun 2010, 15:40

A_d_0 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Sad mi je ovaj Portugal jos mrzi!

Nek se stide, mozda su ovim ljudima oduzeli zivot!
Nemoj srat za te zivote. Sto su dolazili ako su im zivoti u opasnosti? I ljudi su izasli da igraju fudbal a ne da ratuju. Dali koliko mogli golova i cao.
Nabijali su gol razliku, Slonovi sad zaostaju 3 boda i -9 golova za Portugalom i ne vjerujem da to mogu stici.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 21 jun 2010, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 21 jun 2010, 15:41

IN DUNGA WE TRUST!!!
:mrgreen: :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 21 jun 2010, 15:42

Lijepa igra Portugala,mozda malo previsok rezultat...Prva tekma u popodnevnom terminu koju sam odgledao citavu,da nisam zaspao : :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jun 2010, 15:43

Ovdje je vec sve rijeseno..Brazil i Portugal idu dalje kako se i ocekivalo...samo sad treba vidjeti ko ce biti prvi....a moglo bi biti kalkuliranja da bi se izbjegla spanija ako bude druga..pa je portugal tu u prednosti :mrgreen: :lol: borba za 2. mjesto ce biti zanimljiva ako spanija bude 2. u grupi :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 21 jun 2010, 16:48

joj rezultat 5:0 ja idem do Wc-a prituzilo mi :D :D :D :D , vracam se kad 7:0!!!! reko pa sta je ovo ljudi moji kad Bosna bude igrala icu 6 puta na WC!

A za ovo sto pricate lafo oduzet im zivot i druge nerbuloze, pa svi znaju da su ono amateri koji tek tako ponekad poigraju lopte s rajom i da su vecinom ono vojnici i nacionalna garda zato svi znaju da i nemogu nista protiv igraca koji citav zivot igraju fudbal u najjacim ligama svijeta.
G A Z I
Željo sve do pobjede

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2010, 21:31

Hahahaha jesu se ova djecurlija napalila sto sam napisao jedan komentar iz zezancije. :lol: :lol:

Zalosno!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 23 jun 2010, 01:09

[youtube][/youtube]

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jun 2010, 21:38

Opasno žive: Igrači Sjeverne Koreje za kaznu u rudnik!?

Debakl u utakmici protiv Portugala (7-0), u 2. kolu skupine G Svjetskog prvenstva, mogao bi imati teške posljedice za nogometaše Sjeverne Koreje, piše njemački Bild...

U najgori je mogući trenutak sjevernokorejski diktator Kim Jong Il odlučio dozvoliti izravni prijenos utakmice reprezentacije, prvi takav iz inozemstva ikada.

Dosad su dvoboji nacionalne momčadi prikazivani s nekoliko sati odgode, kad bi se vlastodršci uvjerili da se njihovi nogometaši nisu osramotili. No, valjda ohrabrene tek minimalnim 2-1 porazom od velikog Brazila, vlasti su dopustile prijenos utakmice protiv Portugala. Očito u krivom trenutku jer su im Ronaldo i društvo utrpali sedam golova.

Odmah su se nametnula pitanja hoće li nogometaši i treneri biti kažnjeni za sramotu koju su priuštili zemlji, a izbornik Kim Jong Hun je na press-konferenciji kratko odgovorio:

'Mislim da neće biti kazni.'

No, bivši izbornik Sjeverne Koreje Moon Ki-nam, koji je 2004. prebjegao u Južnu Koreju, nudi drugačiju priču.

'U slučaju pobjeda sjevernokorejski nogometaši dobivaju za nagradu velike stanove. No, u slučaju poraza mogu završiti na radu u rudniku!'

Dobro obaviješteni izvori japanske obavještajne službe su, piše Bild, također procijenili da je mogućnost teških kazni za igrače vrlo velika.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2010, 22:33

Valjalo bi i nase igrace malo u Zenicu ili Banovice poslat. Pa neka se onda zale sto im prijateljske tekme ometaju odmor. Mozda bi onda i Miske konacno izmrso.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

The PUNISHER
Kontakt:

Post Postao/la The PUNISHER » 24 jun 2010, 15:25

Mislim da utakmica u 3. kolu izmedju Brazila i Portugala nece biti previse lijepa posto nisam siguran je li u ovoj grupi bolje biti 1. ili 2.,zavisno od toga na kojem ce mjestu zavrsiti Spanija.Ako pretpostavimo da ce Spanija dobit zadnju utakmicu i zavrsiti na 1. mjestu onda ce u ovoj tekmi obje ekipe ici na pobjedu,svima je jasno zasto. ;)
"mes que un club"

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 25 jun 2010, 17:48

koja sprdačina od utakmice :roll:
YNWA!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 25 jun 2010, 19:05

Zar Brazil stvarno nema boljeg igraca od ovog Mela na toj poziciji? Boze dragi, lik je uzasan.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 jun 2010, 21:40

Tek se sad vidi sta znaci Kaka' za Brazil. Pa ljudi nemogu da dodaju napadacu bez njeg. Portugal zalostan da su igrali Kaka' i Robinho bilo bi 3 razlike za Brazil.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.