I od mene saketanje imasChinaglia je napisao/la:dobro, vidjet' cemo
ako ne bude, znas da ti ne gine saketanje

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I od mene saketanje imasChinaglia je napisao/la:dobro, vidjet' cemo
ako ne bude, znas da ti ne gine saketanje
Suti, stucalo se mnogima. Ali rekoh ti vrijedit ceDoeTz je napisao/la:Do tog te dovelo tracanjeBeduin je napisao/la:Nije da nije, udaracu jednu malu.AdmirLav je napisao/la:Sutra je veliki dan![]()
Koga danas dovodimo, a koga sutra? J3beno ovo kad se radi u tajnosti i daleko od usiju konkurentnih klubova.
Ne navlaci me na tu temu, ionako me mrziBeduin je napisao/la:Suti, stucalo se mnogima. Ali rekoh ti vrijedit ceDoeTz je napisao/la:Do tog te dovelo tracanjeBeduin je napisao/la: Nije da nije, udaracu jednu malu.![]()
Koga danas dovodimo, a koga sutra? J3beno ovo kad se radi u tajnosti i daleko od usiju konkurentnih klubova.![]()
Pratim ja ima li Aerials u Slobodi, Intermecu... izgleda se ona zavukla negdje i cica sisu (šišu) ili prati pojacanja na forumu
Sta je a pomenuo oko izbora sudija fu finalu kupa 98..mene kako sjećanje služi odabrali su da nam bude sudija Džemal Čalija i sudio je korektno tu utakmicu nema govora..ali je za nas bilo to prpblem tad jer se zna da je Čaliji nas Suljo razbio glavu u Srebreniku na onoj urakmici izmedju Gradine i Slobode kad nas je **** tako da smo sumljali na korektnost ..ali malo mi glupo sudija iz Sarajeva a igra im klub iz tog grada u finalu..Doduse tad je Pusina vreli pitar mogao radit sta zelislaniskojevska je napisao/la:Spomenuo finale kupa između Slobode i sarajeva 98'.Nesto oko izbora sudija valjda,i dodjelu priznanja za ovu sezonu Pl.Pozurio da kaze kako je Zeba izabran za najboljeg igraca, a oni prikazuju sliku trenera zrinjskog dok je preuzimao nagraduAerials je napisao/la:šta je sad rekao? Promaklo mi je![]()
momcino, o kome govoris, o njemu ili o menifukara87 je napisao/la:I od mene saketanje imas :njanjanja:Chinaglia je napisao/la:dobro, vidjet' cemo
ako ne bude, znas da ti ne gine saketanje :kafa:
Suti, stucalo se mnogima. Ali rekoh ti vrijedit ceBeduin je napisao/la:Do tog te dovelo tracanjeDoeTz je napisao/la:Nije da nije, udaracu jednu malu.Beduin je napisao/la:[quote="AdmirLav sutra je veliki dan![]()
Koga danas dovodimo, a koga sutra? J3beno ovo kad se radi u tajnosti i daleko od usiju konkurentnih klubova.
Bio ti vjerodostojan ili ne u moru pokusaja ovdje na pdf-u da budu insajderi sa ekskluzivnim informacijama manje vise 99% se pokazalo kao balavurdija zeljna paznje.AdmirLav je napisao/la:ja sam mislio na nešto drugo, nisam na fudbal.
merak je napisao/la:Bio ti vjerodostojan ili ne u moru pokusaja ovdje na pdf-u da budu insajderi sa ekskluzivnim informacijama manje vise 99% se pokazalo kao balavurdija zeljna paznje.AdmirLav je napisao/la:ja sam mislio na nešto drugo, nisam na fudbal.
Pazi, svaki dan smo ovdje u nadi da ce nas nesto obradovati, sa izjavama slicno tvojoj pogotovo ako se uzme u obzir bombasticna najava. Ljudima nije do zajebancije sa takvim stvarima pogotovo od kojih ovisimo. Danas je ponedeljak i vidicemo kojoj grupi pripadas onoj 99% ili onoj 1%.
AdmirLav je napisao/la:Sutra je veliki dan
Cemu onda ovo glupiranje ?AdmirLav je napisao/la:merak je napisao/la:Bio ti vjerodostojan ili ne u moru pokusaja ovdje na pdf-u da budu insajderi sa ekskluzivnim informacijama manje vise 99% se pokazalo kao balavurdija zeljna paznje.AdmirLav je napisao/la:ja sam mislio na nešto drugo, nisam na fudbal.
Pazi, svaki dan smo ovdje u nadi da ce nas nesto obradovati, sa izjavama slicno tvojoj pogotovo ako se uzme u obzir bombasticna najava. Ljudima nije do zajebancije sa takvim stvarima pogotovo od kojih ovisimo. Danas je ponedeljak i vidicemo kojoj grupi pripadas onoj 99% ili onoj 1%.
Danas je ponedeljak i neće se desiti ništa novo, opusti se i uživaj kad već bude nešto znati ćemo.
merak je napisao/la:AdmirLav je napisao/la:Sutra je veliki danCemu onda ovo glupiranje ?AdmirLav je napisao/la:merak je napisao/la:
Bio ti vjerodostojan ili ne u moru pokusaja ovdje na pdf-u da budu insajderi sa ekskluzivnim informacijama manje vise 99% se pokazalo kao balavurdija zeljna paznje.
Danas je ponedeljak i neće se desiti ništa novo, opusti se i uživaj kad već bude nešto znati ćemo.
Yebote sjecam se ovog kad je ljoSu bjezo kroz njive de Tuzle, moje prvo gostovanje....al sam ostario Bog te.....SaltCityAttack je napisao/la:Sta je a pomenuo oko izbora sudija fu finalu kupa 98..mene kako sjećanje služi odabrali su da nam bude sudija Džemal Čalija i sudio je korektno tu utakmicu nema govora..ali je za nas bilo to prpblem tad jer se zna da je Čaliji nas Suljo razbio glavu u Srebreniku na onoj urakmici izmedju Gradine i Slobode kad nas je **** tako da smo sumljali na korektnost ..ali malo mi glupo sudija iz Sarajeva a igra im klub iz tog grada u finalu..Doduse tad je Pusina vreli pitar mogao radit sta zelislaniskojevska je napisao/la:Spomenuo finale kupa između Slobode i sarajeva 98'.Nesto oko izbora sudija valjda,i dodjelu priznanja za ovu sezonu Pl.Pozurio da kaze kako je Zeba izabran za najboljeg igraca, a oni prikazuju sliku trenera zrinjskog dok je preuzimao nagraduAerials je napisao/la:šta je sad rekao? Promaklo mi je![]()
Kao prvo ukoliko nisi navijac Slobode (po zavrsetku posta zakljucio sam da nisi)zabranjeno je da pises ovdje.Imas opste diskusije.argentarium80 je napisao/la:Nigdje na svijetu nema zaludjenosti predsjednikom kluba nego kod ovdje,ludilo, svaka druga Azmir, Azmir, ovo , Azmir ono, trener se i ne spominje, al nema veze bitno je da su rezultati tu...Ja bi jedino volio da konacno se stadion Tusanj sagradi kako treba po onom projektu i da Sloboda a i reprezentacija ima stadion dostojan Evrope, da se ne igraju utakmice na onom sranju od Bilinog Polja, eto nadam se da ce tu taj vas Azmir pogurati to:)
Naravno da ces postovat i spominjat lika koji te spasio od gasenja bukvalno...Znas li gdje bi smo bili sad da nije tog covjeka? Na Tusnju bi ti igrala neka Sloboda Olimpic 1919 a mi bi pratili klub osnovan od strane navijaca koji se takmici u zadnjem rangu. Zato treba ustat pa rec Azmir Husic !argentarium80 je napisao/la:Nigdje na svijetu nema zaludjenosti predsjednikom kluba nego kod ovdje,
bolje sto ga nije pozvao, neka momak odmori, zasluzio jefukaratz je napisao/la:Mesa pozvao jos dva igraca za Japan jedan od njih Arezina iz Zrinjskog, opet nije bilo mjesta za Ordagica :facepalm:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.