Vule Trivunović nije legenda Kluba.Alleenn je napisao/la:Od pitara ocekujem da naprave sliku kako je Ivan Vukomanovic pucao na sarajevo ko sto je Ljupko Petrovic... A izgleda da se prave debili kad im je njihova legenda i kapiten kluba Vule Trivunovic bio igrac u doticnom klubu
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Hoce, ali oni koji se vise zamaraju nasim klubom nego svojim (Citaj Memara, Denchi). Za razliku od njih, niko od nas nikada nije spomenuo to sto je Jesic takodjer iz Obilica.. A zasto? Pa ko je smio onog Cecinog uhljupa odbiti?Alleenn je napisao/la:Od pitara ocekujem da naprave sliku kako je Ivan Vukomanovic pucao na sarajevo ko sto je Ljupko Petrovic... A izgleda da se prave debili kad im je njihova legenda i kapiten kluba Vule Trivunovic bio igrac u doticnom klubu
Napravili su ih od mojih para i tvojih ako se ista udjelio, a cisto sumnjam da imas godisnju za ovu sezonu.zagor1987 je napisao/la:Tako je platili me da pisem o vama. Ovi violinini puleni su smjesni. Kriminalna uprava koja je za Grbavicu vise uradila za par mjeseci nego ostali za 20 godina aferim,ovo je zemlja apsurda tako da me nista ne cudi,Kosevo je groblje a Grbavica sugavicaHrasno1921 je napisao/la:Cim nas pitar podrzava odnosno nasu kriminalnu upravu sve ti je jasno
Ne mogu fakat a da se ne nasmijem, dobronamjerna sala... I Wwin rusi evropskog Zelju, platili Aldinu da pise po forumima:
http://m.sportsport.ba/magazin/super-do ... ngu/196011
Hahaha
Hahaha

- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma sve sami placenici 

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ide li na ovo 7%admin je napisao/la:Ne mogu fakat a da se ne nasmijem, dobronamjerna sala... I Wwin rusi evropskog Zelju, platili Aldinu da pise po forumima:
Hahaha

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Hahahahhaah dobaradmin je napisao/la:Ne mogu fakat a da se ne nasmijem, dobronamjerna sala... I Wwin rusi evropskog Zelju, platili Aldinu da pise po forumima:
Hahaha
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Znaci sad odlazi kad je uzeo lovuadmin je napisao/la:Ne mogu fakat a da se ne nasmijem, dobronamjerna sala... I Wwin rusi evropskog Zelju, platili Aldinu da pise po forumima:
Hahaha

Gdje baraba da plati turu?
Nego previse se ti Admine zezas s Aldinom, jos sad kad ima novcanicee

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
jedno je biti igrač, drugo je biti igrač direktno umješan u malverzacije, biti pod istragom...itd. Nikad se ne zamaram s vama više nego svojim klubom ni blizu....samo sam zlopamtilo, pa mi često naumpadne zajebancije koje ste vi dolazili na naš pdf sa šatro-provokacijama "nema vam ko bajram čestitati" i ostalim biserima na taj mlin.....pa vas samo podsjećam kako je lopta okrugla, karma, kosmička pravda, energija , i ostale dobre stvari....Thetraphak1921 je napisao/la:Hoce, ali oni koji se vise zamaraju nasim klubom nego svojim (Citaj Memara, Denchi). Za razliku od njih, niko od nas nikada nije spomenuo to sto je Jesic takodjer iz Obilica.. A zasto? Pa ko je smio onog Cecinog uhljupa odbiti?Alleenn je napisao/la:Od pitara ocekujem da naprave sliku kako je Ivan Vukomanovic pucao na sarajevo ko sto je Ljupko Petrovic... A izgleda da se prave debili kad im je njihova legenda i kapiten kluba Vule Trivunovic bio igrac u doticnom klubu
isto važi i za upravu, mnogo toga je rečeno na račun uprave i onda je interesantno kada spoznate da ni vaša nije čista......
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Glupost se napravila ni od cega, momak se nije ni pito sa 19 godina za pare, inače prvi put čujem sa igrač ima veze sa odstetom ali eto kad se upakuje tako mnogi nasjednu 

Hahahah, namazi kako preko aldina uzimaju klikove.admin je napisao/la:Ne mogu fakat a da se ne nasmijem, dobronamjerna sala... I Wwin rusi evropskog Zelju, platili Aldinu da pise po forumima:
Hahaha
Pa da je tako ko sto ti kazes bio bi osudjen ko sto je doticna bila osudjenja ali izgleda da slabo kontas ti te stvari... Ali ti si pitar i zato ti necu pokusavati objasniti stvari jer i da ti objasnim ti ces opet po svom... Uzivaj i idi prati svoj klub i brini za svoju upravu... Sto se nase tice ona je cista, jer sve dok vidim violinine placenike kako pisu protiv nje znam da smo na dobrom putuDenchiNL je napisao/la:jedno je biti igrač, drugo je biti igrač direktno umješan u malverzacije, biti pod istragom...itd. Nikad se ne zamaram s vama više nego svojim klubom ni blizu....samo sam zlopamtilo, pa mi često naumpadne zajebancije koje ste vi dolazili na naš pdf sa šatro-provokacijama "nema vam ko bajram čestitati" i ostalim biserima na taj mlin.....pa vas samo podsjećam kako je lopta okrugla, karma, kosmička pravda, energija , i ostale dobre stvari....Thetraphak1921 je napisao/la:Hoce, ali oni koji se vise zamaraju nasim klubom nego svojim (Citaj Memara, Denchi). Za razliku od njih, niko od nas nikada nije spomenuo to sto je Jesic takodjer iz Obilica.. A zasto? Pa ko je smio onog Cecinog uhljupa odbiti?Alleenn je napisao/la:Od pitara ocekujem da naprave sliku kako je Ivan Vukomanovic pucao na sarajevo ko sto je Ljupko Petrovic... A izgleda da se prave debili kad im je njihova legenda i kapiten kluba Vule Trivunovic bio igrac u doticnom klubu
isto važi i za upravu, mnogo toga je rečeno na račun uprave i onda je interesantno kada spoznate da ni vaša nije čista......
Je li istina da su vam Selim Babic i Mirsad Sukalo napustili UO i dali ostavke?
Zar je Šukalo član UO?Lakoste je napisao/la:Je li istina da su vam Selim Babic i Mirsad Sukalo napustili UO i dali ostavke?
Sukalo nije clan UOcarsijaba je napisao/la:Zar je Šukalo član UO?Lakoste je napisao/la:Je li istina da su vam Selim Babic i Mirsad Sukalo napustili UO i dali ostavke?
Boga mi komsije vi gori od nas pa gdje iskopase ovg Slovenca,al ko zna mozda i bude sta od nj u svakom slucaju sretno
Ovaj vas bar ima licencu, mi smo ipak gori 

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Ovaj vas bar ima licencu, mi smo ipak gori

Strasno sam skeptican po pitanju Kostica, nadam se da ce me razuvjeriti. Ima priliku, ne moramo dugo cekati. Ono sto raduje je odlican rad sa mladim igracima te dobar pomocnik, koji je, ruku na srce, mozda cak i bolji od njega. Hajde, kao sto rekoh, nadam se da ce me demantovati. Bio sam izuzetno ljut kada sam saznao da je on, pa nisam bas mogao ni objektivno dati komentar. U svakom slucaju, neka mu je sa srecom sa nama, a nama sa njim.
Kao sto rekoh, mozda je bolje i ovo nego da vec upisem pehar, pa od euforicnog stanja da zapadnem u tesku depresiju u kratkom vremenskom periodu.
Moj Glava, da si ziv i zdrav, Sukalo i nije clan UO.
Sta ti je sa UgljesomThetraphak1921 je napisao/la:Evander je napisao/la:Ovaj vas bar ima licencu, mi smo ipak gori![]()
Strasno sam skeptican po pitanju Kostica, nadam se da ce me razuvjeriti. Ima priliku, ne moramo dugo cekati. Ono sto raduje je odlican rad sa mladim igracima te dobar pomocnik, koji je, ruku na srce, mozda cak i bolji od njega. Hajde, kao sto rekoh, nadam se da ce me demantovati. Bio sam izuzetno ljut kada sam saznao da je on, pa nisam bas mogao ni objektivno dati komentar. U svakom slucaju, neka mu je sa srecom sa nama, a nama sa njim.
Kao sto rekoh, mozda je bolje i ovo nego da vec upisem pehar, pa od euforicnog stanja da zapadnem u tesku depresiju u kratkom vremenskom periodu.
Moj Glava, da si ziv i zdrav, Sukalo i nije clan UO.

Svi u napad jedan je Hase!!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Tu je, Natasa.Ado76 je napisao/la: Sta ti je sa Ugljesom

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, svrakino1921 i 23 gosta.