Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Haris Duljevic
Jedino što mi je čudno kod njega je onaj njegov trk , tj. ono visoko podizanje koljena kod sprinta. Možda bi bio i brži kad bi popravio tu tehniku trčanja ali ovako isto ne zaostaje puno 
Navijaci sarajeva veceras u delirijumu. Ocekujem pred iducu vazniju tekmu komentare "hebo viscu,lulica i ostale, daj nam dulju u startnu postavu najbolji je."
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
smrsao je izgleda na prvi dojam bar po licu i guzovima ,prije je bio bucko u licu sad vise nije odmah je konkretniji
Duljevic ima potencijala da bude reprezentativac ali nakon sto provede bar dvije godine u nekom stranom,normalnom klubu i da ga tamo nauce kako se pravilno shvata i igra fudbal.
U nasoj ligi igraci su sve pogresno nauceni i takvi ne mogu pomoci reprezentaciji.
U nasoj ligi igraci su sve pogresno nauceni i takvi ne mogu pomoci reprezentaciji.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ima muda i za podjeliti Spahicu i Dzeki.
Zvijer je i ovako kilav. A da skine 7-8 kg...
Zvijer je i ovako kilav. A da skine 7-8 kg...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Evo dokaza koliko smo kilava reprezentacija, kada se pravilni sprint smatra pogresnom tehnikom. Kada greska postane pravilo...bavarian_bk je napisao/la:Jedino što mi je čudno kod njega je onaj njegov trk , tj. ono visoko podizanje koljena kod sprinta. Možda bi bio i brži kad bi popravio tu tehniku trčanja ali ovako isto ne zaostaje puno
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakvom delirijumu, ocigledno da covjek igra sa 30% za SarajevoDeeWa je napisao/la:Navijaci sarajeva veceras u delirijumu. Ocekujem pred iducu vazniju tekmu komentare "hebo viscu,lulica i ostale, daj nam dulju u startnu postavu najbolji je."
Plač bez suza teško boli.SlevinKelevra je napisao/la:Kakvom delirijumu, ocigledno da covjek igra sa 30% za SarajevoDeeWa je napisao/la:Navijaci sarajeva veceras u delirijumu. Ocekujem pred iducu vazniju tekmu komentare "hebo viscu,lulica i ostale, daj nam dulju u startnu postavu najbolji je."
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ne znam, možda ono i jeste pravilno, ali izgleda jako čudno, pogotovo je to kod njega izražajno u prvih par korakasamoposmatram je napisao/la:Evo dokaza koliko smo kilava reprezentacija, kada se pravilni sprint smatra pogresnom tehnikom. Kada greska postane pravilo...bavarian_bk je napisao/la:Jedino što mi je čudno kod njega je onaj njegov trk , tj. ono visoko podizanje koljena kod sprinta. Možda bi bio i brži kad bi popravio tu tehniku trčanja ali ovako isto ne zaostaje puno
Ti bi se trebao sjećati Salihamidžićevog sprinta, veoma sličan Duljinom.bavarian_bk je napisao/la:Ne znam, možda ono i jeste pravilno, ali izgleda jako čudno, pogotovo je to kod njega izražajno u prvih par koraka
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ima skolovan sprint bez lopte. Jedini zna gurnuti loptu sebi u for. Svi ostali meljaju sitno sa loptom. Tu gube i brzinu i prostor. Momak bi mogao predavati tehniku. Onaj kontroliran sut bi zavrsio na tribinama da je bio u pitanju neko drugi desnjak. Medo je naravno taraba desnom.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
A dobro, Brazzo je malo niži od Dulje pa se to manje primjećivalo. A jeste slično, imaju to karakteristično " grabljenje " nogama ka naprijedVirtu4l je napisao/la:Ti bi se trebao sjećati Salihamidžićevog sprinta, veoma sličan Duljinom.bavarian_bk je napisao/la:Ne znam, možda ono i jeste pravilno, ali izgleda jako čudno, pogotovo je to kod njega izražajno u prvih par koraka
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kao sto rekoh na 6toj stranici ove teme ,a "strucnjaci" ispod ovog posta su me ismijavali.HZ_ilidzaa je napisao/la:Izgleda da malo tko ovdje razumije razliku izmedju dobrog igraca i potencijalno dobrog igraca.
Kad imas onakav prvi korak sve ostalo je do igraca odnosno na marljivom i ispravnom trenaznom procesu.
Zbog dobra reprezentacije nadam se da ce napustiti nasu ligu(uz fino obestecenje) i otici makar u neki jacim tim cvajte.
Samo nek zaobidje Tursku i HNL.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nazalost, po svemu sudeci ide u Tursku...HZ_ilidzaa je napisao/la:Kao sto rekoh na 6toj stranici ove teme ,a "strucnjaci" ispod ovog posta su me ismijavali.HZ_ilidzaa je napisao/la:Izgleda da malo tko ovdje razumije razliku izmedju dobrog igraca i potencijalno dobrog igraca.
Kad imas onakav prvi korak sve ostalo je do igraca odnosno na marljivom i ispravnom trenaznom procesu.
Zbog dobra reprezentacije nadam se da ce napustiti nasu ligu(uz fino obestecenje) i otici makar u neki jacim tim cvajte.
Samo nek zaobidje Tursku i HNL.
Znam da nasi imaju neke prijateljske veze sa Bursasporom ali se svim srcem nadam da ce to biti ipak Besiktas/Galatasaraj
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Bravo za Duljevica, boga mi je jucer pokazao da se moze nositi sa igracima koji igraju na jako visokom nivou.
Odlican je bio.
Odlican je bio.
Duljeviću nije jučer bio prvi put da pokaže kvalitet. Odličan prošle sezone (doduše s manjom minutažom) a ove je imao nesreću što se sav pritisak svalio na njega (kapitenska traka + većina akcija po njemu išla + nabijanje cijene) a i ekipa Sarajeva je bila dosta demotivirana pa tako i on sam. Pod hitno mora promjeniti sredinu pa makar to bila i Turska. Vidi se da je željan dokazivanja i u novoj sredini motivacije neće manjkati.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Meni je bolji igrač od Lulića, pa mi vi satima objašnjavajte kako je jedan zvijezda Lazija, a drugi igra u PL, kako Dulja mora negdje vani itd. Bolji, kompletniji, opasniji, moderniji igrač.
Ma nije bolji od Lulica. To je glupost, al' recimo meni je bolji na krilu od Visce iako je Visca na klupskom nivou daleko iznad Duljevica. Govorim o doprinosu u reprezentaciji, vise je Duljevic pokazao za ovih 60-ak minuta u reprezentaciji nego Visca. Sem ona dva gola Izraelu nista nije napravio u bruku utakmica. Jednostavno je odsjecan skroz, nema tog fakinluka da krene naprijed, fizicki dosta nejak itd. Meni je i Hajrovic opcija na krilu prije Visce.
Lulic
Hajrovic
Duljevic
Visca
to su 4 nasa najbolja krila trenutno.
Lulic
Hajrovic
Duljevic
Visca
to su 4 nasa najbolja krila trenutno.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 45 gostiju.