FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 29 maj 2016, 22:39

Chinaglia je napisao/la:dobro, vidjet' cemo
ako ne bude, znas da ti ne gine saketanje :kafa:
I od mene saketanje imas :njanjanja:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 maj 2016, 22:44

DoeTz je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
AdmirLav je napisao/la:Sutra je veliki dan
Nije da nije, udaracu jednu malu. :lol:

Koga danas dovodimo, a koga sutra? J3beno ovo kad se radi u tajnosti i daleko od usiju konkurentnih klubova.
Do tog te dovelo tracanje :lol:
Suti, stucalo se mnogima. Ali rekoh ti vrijedit ce :urnebes:

Pratim ja ima li Aerials u Slobodi, Intermecu... izgleda se ona zavukla negdje i cica sisu (šišu) ili prati pojacanja na forumu :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 29 maj 2016, 22:55

Beduin je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Nije da nije, udaracu jednu malu. :lol:

Koga danas dovodimo, a koga sutra? J3beno ovo kad se radi u tajnosti i daleko od usiju konkurentnih klubova.

Pratim ja ima li Aerials u Slobodi, Intermecu... izgleda se ona zavukla negdje i cica sisu (šišu) ili prati pojacanja na forumu :urnebes:
Ne navlaci me na tu temu, ionako me mrzi :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 maj 2016, 22:55

slaniskojevska je napisao/la:
Aerials je napisao/la:šta je sad rekao? Promaklo mi je :)
Spomenuo finale kupa između Slobode i sarajeva 98'.Nesto oko izbora sudija valjda,i dodjelu priznanja za ovu sezonu Pl.Pozurio da kaze kako je Zeba izabran za najboljeg igraca, a oni prikazuju sliku trenera zrinjskog dok je preuzimao nagradu :rol: :rol:
Sta je a pomenuo oko izbora sudija fu finalu kupa 98..mene kako sjećanje služi odabrali su da nam bude sudija Džemal Čalija i sudio je korektno tu utakmicu nema govora..ali je za nas bilo to prpblem tad jer se zna da je Čaliji nas Suljo razbio glavu u Srebreniku na onoj urakmici izmedju Gradine i Slobode kad nas je **** tako da smo sumljali na korektnost ..ali malo mi glupo sudija iz Sarajeva a igra im klub iz tog grada u finalu..Doduse tad je Pusina vreli pitar mogao radit sta zeli :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 maj 2016, 22:58

fukara87 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:dobro, vidjet' cemo
ako ne bude, znas da ti ne gine saketanje :kafa:
I od mene saketanje imas :njanjanja:
momcino, o kome govoris, o njemu ili o meni

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 30 maj 2016, 07:00

Beduin je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Beduin je napisao/la:[quote="AdmirLav sutra je veliki dan
Nije da nije, udaracu jednu malu. :lol:

Pratim ja ima li Aerials u Slobodi, Intermecu... izgleda se ona zavukla negdje i cica sisu (šišu) ili prati pojacanja na forumu :urnebes:[/quote]

ja sam mislio na nešto drugo, nisam na fudbal.
Sloboda je cijeli život moj !

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 30 maj 2016, 08:14

AdmirLav je napisao/la:ja sam mislio na nešto drugo, nisam na fudbal.
Bio ti vjerodostojan ili ne u moru pokusaja ovdje na pdf-u da budu insajderi sa ekskluzivnim informacijama manje vise 99% se pokazalo kao balavurdija zeljna paznje.

Pazi, svaki dan smo ovdje u nadi da ce nas nesto obradovati, sa izjavama slicno tvojoj pogotovo ako se uzme u obzir bombasticna najava. Ljudima nije do zajebancije sa takvim stvarima pogotovo od kojih ovisimo. Danas je ponedeljak i vidicemo kojoj grupi pripadas onoj 99% ili onoj 1%.
samo Sloboda

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 30 maj 2016, 09:52

merak je napisao/la:
Bio ti vjerodostojan ili ne u moru pokusaja ovdje na pdf-u da budu insajderi sa ekskluzivnim informacijama manje vise 99% se pokazalo kao balavurdija zeljna paznje.

Pazi, svaki dan smo ovdje u nadi da ce nas nesto obradovati, sa izjavama slicno tvojoj pogotovo ako se uzme u obzir bombasticna najava. Ljudima nije do zajebancije sa takvim stvarima pogotovo od kojih ovisimo. Danas je ponedeljak i vidicemo kojoj grupi pripadas onoj 99% ili onoj 1%.

Danas je ponedeljak i neće se desiti ništa novo, opusti se i uživaj kad već bude nešto znati ćemo.

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 30 maj 2016, 11:23

AdmirLav je napisao/la:
merak je napisao/la:

Danas je ponedeljak i neće se desiti ništa novo, opusti se i uživaj kad već bude nešto znati ćemo.
Cemu onda ovo glupiranje ?
samo Sloboda

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 30 maj 2016, 11:33

Danas je ponedeljak i neće se desiti ništa novo, opusti se i uživaj kad već bude nešto znati ćemo.[/quote]
Cemu onda ovo glupiranje ?[/quote]

:clap: :clap: :clap: :clap:
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 30 maj 2016, 11:36

Hoce frajer da ispadne pa kad ga provale promijeni pricu. E svasta :nedam:

Joj kad zaredaju imena ovih dana ima da se pogubimo :lol:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 30 maj 2016, 11:37

Sutra ba Azmir dolazi pa ce onda krenut' pojacanja i ugovori sa igracima koji trebaju ostat' :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 30 maj 2016, 12:05

merak je napisao/la:
AdmirLav je napisao/la:
merak je napisao/la:

Cemu onda ovo glupiranje ?

Ironija care bolan, vidiš da su više dosadni.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 maj 2016, 12:26

Predsjednik se sutra vraća iz svice... Bilo se malo u st.gallenu...u ovoj sedmici će biti vijesti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 30 maj 2016, 12:30

SaltCityAttack je napisao/la:
slaniskojevska je napisao/la:
Aerials je napisao/la:šta je sad rekao? Promaklo mi je :)
Spomenuo finale kupa između Slobode i sarajeva 98'.Nesto oko izbora sudija valjda,i dodjelu priznanja za ovu sezonu Pl.Pozurio da kaze kako je Zeba izabran za najboljeg igraca, a oni prikazuju sliku trenera zrinjskog dok je preuzimao nagradu :rol: :rol:
Sta je a pomenuo oko izbora sudija fu finalu kupa 98..mene kako sjećanje služi odabrali su da nam bude sudija Džemal Čalija i sudio je korektno tu utakmicu nema govora..ali je za nas bilo to prpblem tad jer se zna da je Čaliji nas Suljo razbio glavu u Srebreniku na onoj urakmici izmedju Gradine i Slobode kad nas je **** tako da smo sumljali na korektnost ..ali malo mi glupo sudija iz Sarajeva a igra im klub iz tog grada u finalu..Doduse tad je Pusina vreli pitar mogao radit sta zeli :)
Yebote sjecam se ovog kad je ljoSu bjezo kroz njive de Tuzle, moje prvo gostovanje....al sam ostario Bog te.....

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 30 maj 2016, 12:36

Nigdje na svijetu nema zaludjenosti predsjednikom kluba nego kod ovdje, :) ludilo, svaka druga Azmir, Azmir, ovo , Azmir ono, trener se i ne spominje, al nema veze bitno je da su rezultati tu...Ja bi jedino volio da konacno se stadion Tusanj sagradi kako treba po onom projektu i da Sloboda a i reprezentacija ima stadion dostojan Evrope, da se ne igraju utakmice na onom sranju od Bilinog Polja, eto nadam se da ce tu taj vas Azmir pogurati to:)

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 30 maj 2016, 13:09

argentarium80 je napisao/la:Nigdje na svijetu nema zaludjenosti predsjednikom kluba nego kod ovdje, :) ludilo, svaka druga Azmir, Azmir, ovo , Azmir ono, trener se i ne spominje, al nema veze bitno je da su rezultati tu...Ja bi jedino volio da konacno se stadion Tusanj sagradi kako treba po onom projektu i da Sloboda a i reprezentacija ima stadion dostojan Evrope, da se ne igraju utakmice na onom sranju od Bilinog Polja, eto nadam se da ce tu taj vas Azmir pogurati to:)
Kao prvo ukoliko nisi navijac Slobode (po zavrsetku posta zakljucio sam da nisi)zabranjeno je da pises ovdje.Imas opste diskusije.
A sto se tice Azmira,nije to nikakva zaludjenost to je realnost.
Trenutno sve pocinje od njega,i zavrsava sa Azmirom.U Slobodi on je Alfa i omega.
Ovdje nema azmirovaca covjek radi posao,i naravno da cemo ga spominjati i hvaliti.
Danas sutra,ako ode i njegov naslednik bude transparentan i bude radio za dobrobiti kluba,pisati cemo i o njemu isto.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 30 maj 2016, 13:17

argentarium80 je napisao/la:Nigdje na svijetu nema zaludjenosti predsjednikom kluba nego kod ovdje, :)
Naravno da ces postovat i spominjat lika koji te spasio od gasenja bukvalno...Znas li gdje bi smo bili sad da nije tog covjeka? Na Tusnju bi ti igrala neka Sloboda Olimpic 1919 a mi bi pratili klub osnovan od strane navijaca koji se takmici u zadnjem rangu. Zato treba ustat pa rec Azmir Husic !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 maj 2016, 14:54

Mesa pozvao jos dva igraca za Japan jedan od njih Arezina iz Zrinjskog, opet nije bilo mjesta za Ordagica :facepalm:
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 maj 2016, 14:56

fukaratz je napisao/la:Mesa pozvao jos dva igraca za Japan jedan od njih Arezina iz Zrinjskog, opet nije bilo mjesta za Ordagica :facepalm:
bolje sto ga nije pozvao, neka momak odmori, zasluzio je
uz to, ne treba nam nikakva eventualna povreda pred nastup u EL

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.