FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

luca toni 9
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la luca toni 9 » 29 maj 2016, 17:25

Ovo kao Bayern nudi 15 mil eura Lewi za produzenje ugovora :?:
Lijepa svota :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 29 maj 2016, 17:36

Kimmich, Boateng i Gotze startaju u prvoj prijateljskoj utakmici prije Eura protiv Slovaka
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 maj 2016, 17:55

gledam ovu svapsku prijateljsku...
yebo levu, mesija i ronalda, vracaj gomeza :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 maj 2016, 18:00

goce i gomez. vracaj gomu da izvodi penale :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Klare

Post Postao/la Klare » 29 maj 2016, 18:01

sekerbay je napisao/la:reko sam da nijesam za klasicne napadace.
reko si da nisi za sidraše, a iguain nije sidraš nego okretljiviji napadač koji je pred golom mega opasan.
sekerbay je napisao/la:yebo levu, mesija i ronalda, vracaj gomeza :mrgreen:
gomo je munja, da je ostao levat bi njemu kopačke čistio.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 maj 2016, 18:17

Gomez da je igrao u ovom Bayernu bi zabio jedno 35 golova samo u Bundesligi jer on ima nos za gol koji Lewa nikada neće imati.
One lopte koje idu u 5 metara bi uvijek pospremao, ja se ne sjećam kad je Lewa dao tako nekakav gol. (Dobro bio je jedan protiv Juventusa)
Ribery i Gomez su fantastično sarađivali, neki su govorili da ga Ribery uvijek pogodi u trepavicu, ali evo i Lewa ima Riberya pa opet ništa.
Gomez je uvijek znao gdje treba da bude. I on je znao promašivati ali ni blizu kao Lewa, a zajedno sa Mullerom je jedan od najpodcjenjenijih igrača ikad. Neki su išli čak toliko daleko da ga porede sa letvom Podolskim.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 29 maj 2016, 19:20

Bundesliga je napisao/la:Gomez da je igrao u ovom Bayernu bi zabio jedno 35 golova samo u Bundesligi jer on ima nos za gol koji Lewa nikada neće imati.
One lopte koje idu u 5 metara bi uvijek pospremao, ja se ne sjećam kad je Lewa dao tako nekakav gol. (Dobro bio je jedan protiv Juventusa)
Ribery i Gomez su fantastično sarađivali, neki su govorili da ga Ribery uvijek pogodi u trepavicu, ali evo i Lewa ima Riberya pa opet ništa.
Gomez je uvijek znao gdje treba da bude. I on je znao promašivati ali ni blizu kao Lewa, a zajedno sa Mullerom je jedan od najpodcjenjenijih igrača ikad. Neki su išli čak toliko daleko da ga porede sa letvom Podolskim.

:rol:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 maj 2016, 19:25

Riki jesil' sabr'o 2+2, momčino ?

:rol: :rol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 maj 2016, 19:31

Vidiš ti moj Centre, džaba staviš bolide na ignore i opet te mogu citirat.
Velika mana foruma.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 maj 2016, 20:44

Klare je napisao/la:gomo je munja, da je ostao levat bi njemu kopačke čistio.
ja sam za to da se vne gomo i angazuje spaha. da je spaha igro protiv atletika, nikad grizman ne bi zabio.
spahi crveni, grizman u bolnici, bayi prolaz i mirna bosna :lol:
kako bi se on tek uklopio sa riberijem :mrgreen:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 29 maj 2016, 21:13

Dakle momci zavrsena je jos jedna i posljendnja sezona trenerske prevare na nasoj klupi .Docekali smo i taj dan i svjetlo na kraju tunela.Dug je taj put bioo cak tri tamne ,godine ,pune nerviranja ,gubljenja zivaca ,preznojavanja ,nepoznata tonaza broja psovki itdd.Dosao je to me kraj bar kada je u pitnju kolicina.

Sta da se kaze za mandat pepija od katalunje.Da li ga ocjeniti uspjesnim ili manje uspjesnim.ja bi ovo drugo uzeo kao konacan izbor.Covjek je podbacio ,na onome upravo radi cega je i doveden a to je osvajanje Lp ,upravo na cemu je stekao svoju slavu i sto ga je ucinilio "velikim" trenerom.Za 17 miliona eura trebao je barem do finala stici,bar jednom u ti godine , sve je dobio sto je trazio od uslova do igraca najvecim djelom,nije nuspio ,ovako mrka kapa po tom pitanju.Nije probelm toliki sto nije ni dosao ,pa ni osvojio Lp vec njegov nacin vodenja tima u tim presudnim tekmama ,njegova tvrdoglavsot i uprrno tjeranj da se prodje glavomkroz zid pa kud puklo da puklo .I ruku na srce puklo ke ali po nama ,nasem bayernu ,primili smo takva ponizenja od protivnika koji su mogli sanjati o takvim pobjedama nad bajernom a guardiola im je licno pomagao u tome.Real i Prcelona se ne mogu zaboraviti pa ni atletiko.Guardiola je kada je u pitanju nacionalno takmicenje liga,kup ruku na srce neprikosloven,ali zatao uiisto ruku na srce bajern nikad jaci uBL i kupu a konkurenicja nikad slabija.Guardiola je imao sjajnu statitstiku kada su u pitanju nacion.takmicenja ,a budimo realni svako od nas bi sa onakvom ekipom i bar malo trenerskog znanja osvojio bar Bl .

Bilo je sto je bilio ,drago mi je da je svemu dosao kraj kada je u pitanju Guardiola i nas bajern .Sta da se kaze za one suze na kraju finala.Ne mogu biti necovjek pa reci da su ono lazne suze.Vidi se da je bajern usao u mali dio srca Guardiole ,a kome nije ovakva institucija,kuca ...ali ne mogu preci preko mnogih stvari koje smo imali pod njegovom palicom.

Kao covjek ne zelim mu iskreno, zlo ,ali u trenerskoj karijeri neka mu se sve vrati za ono sto je bajern i mi zbog njega ispastali.Toliko! Za mene je sa ovim, prica o Guardioli zavrsena za sva vremena na ovom PDF.Zivjeli
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 29 maj 2016, 22:14

"mali" renato na klupi portugala protiv norveske, nadam se da ce uci u drugom poluvrijemenu da ga vidim kako igra...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 maj 2016, 23:34

phily je napisao/la:"mali" renato na klupi portugala protiv norveske, nadam se da ce uci u drugom poluvrijemenu da ga vidim kako igra...
Ušao je u 72. koliko vidim, kakav je bio ako si gledao?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 29 maj 2016, 23:42

harden je napisao/la:
phily je napisao/la:"mali" renato na klupi portugala protiv norveske, nadam se da ce uci u drugom poluvrijemenu da ga vidim kako igra...
Ušao je u 72. koliko vidim, kakav je bio ako si gledao?
nista specijalno, vecinu vremena je igrao kao neko krilo pa nije dolazio do izrazaja, a i usao je kad su ovi vodili 3:0 pa portugal nije nesto puno ni napadao...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 30 maj 2016, 08:55

Centre forward je napisao/la:Riki jesil' sabr'o 2+2, momčino ?

:rol: :rol:

je l čovjek trola ovo za lewandowskog i gomeza?

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 30 maj 2016, 15:36

sekerbay je napisao/la:
Klare je napisao/la:gomo je munja, da je ostao levat bi njemu kopačke čistio.
ja sam za to da se vne gomo i angazuje spaha. da je spaha igro protiv atletika, nikad grizman ne bi zabio.
spahi crveni, grizman u bolnici, bayi prolaz i mirna bosna :lol:
kako bi se on tek uklopio sa riberijem :mrgreen:
:think: :eh: amidza buraz dragi jesi normalan pa da se pokolju u svlacionici ,ribacu kad naidje luda sve istjera iz svlacionoice. :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 30 maj 2016, 19:12

robery dobija poduzenje ugovora u narednih nekoliko meseci :cool: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :cool: :salut:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 maj 2016, 22:18

Na današnji dan prije 11 godina, vrata su otvorena na najljepšem stadionu na svijetu, našoj divnoj Alianz Avliji :D
Lewa treba ko i Goetze dati otkaz svom agentu i dokazati da je ko mali uvijek navijao za Bayu. Ako je čojk u duši, onda će poslušati riječi rahmetli svoga djeda, u rijetkim trenucima kad je ovaj bio trijezan, "Sine Roberte, ako igraš za pare i zanemaruješ taktiku, završićeš karijeru u nižerazrednom Realu" :D
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 maj 2016, 22:20

Produženje ugovora sa Robberyem je zasad na standby, pitanje je kako Rummenige na sve ovo gleda igrači su skloni povredama a i nisu baš u cvijetu mladosti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 maj 2016, 23:32

Hajmo jedno romantično pitanje. Stavite ovu ekipu Bayerna protiv Pepove najčešće postave i prognozirajte rezultat :njanjanja:
slika
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.