Lijepa svota

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
reko si da nisi za sidraše, a iguain nije sidraš nego okretljiviji napadač koji je pred golom mega opasan.sekerbay je napisao/la:reko sam da nijesam za klasicne napadace.
gomo je munja, da je ostao levat bi njemu kopačke čistio.sekerbay je napisao/la:yebo levu, mesija i ronalda, vracaj gomeza
Bundesliga je napisao/la:Gomez da je igrao u ovom Bayernu bi zabio jedno 35 golova samo u Bundesligi jer on ima nos za gol koji Lewa nikada neće imati.
One lopte koje idu u 5 metara bi uvijek pospremao, ja se ne sjećam kad je Lewa dao tako nekakav gol. (Dobro bio je jedan protiv Juventusa)
Ribery i Gomez su fantastično sarađivali, neki su govorili da ga Ribery uvijek pogodi u trepavicu, ali evo i Lewa ima Riberya pa opet ništa.
Gomez je uvijek znao gdje treba da bude. I on je znao promašivati ali ni blizu kao Lewa, a zajedno sa Mullerom je jedan od najpodcjenjenijih igrača ikad. Neki su išli čak toliko daleko da ga porede sa letvom Podolskim.
ja sam za to da se vne gomo i angazuje spaha. da je spaha igro protiv atletika, nikad grizman ne bi zabio.Klare je napisao/la:gomo je munja, da je ostao levat bi njemu kopačke čistio.
Ušao je u 72. koliko vidim, kakav je bio ako si gledao?phily je napisao/la:"mali" renato na klupi portugala protiv norveske, nadam se da ce uci u drugom poluvrijemenu da ga vidim kako igra...
nista specijalno, vecinu vremena je igrao kao neko krilo pa nije dolazio do izrazaja, a i usao je kad su ovi vodili 3:0 pa portugal nije nesto puno ni napadao...harden je napisao/la:Ušao je u 72. koliko vidim, kakav je bio ako si gledao?phily je napisao/la:"mali" renato na klupi portugala protiv norveske, nadam se da ce uci u drugom poluvrijemenu da ga vidim kako igra...
Centre forward je napisao/la:Riki jesil' sabr'o 2+2, momčino ?
![]()
sekerbay je napisao/la:ja sam za to da se vne gomo i angazuje spaha. da je spaha igro protiv atletika, nikad grizman ne bi zabio.Klare je napisao/la:gomo je munja, da je ostao levat bi njemu kopačke čistio.
spahi crveni, grizman u bolnici, bayi prolaz i mirna bosna![]()
kako bi se on tek uklopio sa riberijem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.