i ja mislim naj su tezi ovi izraelciBLU SKY je napisao/la:Po mom misljenju dobili smo jednog od naj tezi protivnika mada nismo bez sansi poznavajuci sir amara
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- copacabana
- Kontakt:
Jel trebam ja odgovoriti na ovo ili da te pustim da se sam sebi divis posto ti niko nije registrovao post do sad. Ah ti humoristixavi26 je napisao/la: Nama to ne bi trebao biti problem jer imamo Amara na klupi kao hahaha...imaju i englezi capella na klupi, pa ne mogu nikoga pobjediti, odavno nisam nista smjesnije procitao!!

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Doslo je vrijeme da se ponovo napuni kosevo

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Vama se bas ne da u Evropu.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Aj thinks rezultat will bi gud

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Reakcije na žrijeb
Osim: Lijepo putovanje
Bosanskohercegovački šampion, sarajevski Željezničar, nije bio miljenik sreće pri današnjem žrijebanja.
Momčad s Grbavice za protivnika je dobila izraelski Hapoel iz Tel Aviva, a u prvom susretu naš šampion biće gost.
Menadžer Željezničara Amar Osim odmah nakon žrijeba za SportSport.ba je istakao:
"Lijepo putovanje", u svom stilu rekao je Osim,
"Hapoel je favorit, no valja nam igrati. Biće teško, no nećemo se unaprijed predati. Bilo vbi dobro kada bi u Izraelu ostvarili što bolji rezultat jer onda bi u revanšu imali veliku podršku s tribina", dodao je Osim.
Osim: Lijepo putovanje
Bosanskohercegovački šampion, sarajevski Željezničar, nije bio miljenik sreće pri današnjem žrijebanja.
Momčad s Grbavice za protivnika je dobila izraelski Hapoel iz Tel Aviva, a u prvom susretu naš šampion biće gost.
Menadžer Željezničara Amar Osim odmah nakon žrijeba za SportSport.ba je istakao:
"Lijepo putovanje", u svom stilu rekao je Osim,
"Hapoel je favorit, no valja nam igrati. Biće teško, no nećemo se unaprijed predati. Bilo vbi dobro kada bi u Izraelu ostvarili što bolji rezultat jer onda bi u revanšu imali veliku podršku s tribina", dodao je Osim.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Raja ne obazirite na imbecilne komentare pojedinih navijaca Sarajeva(pravi pitari takve gluposti nikada nece pisati),takve komentare pisu papci i primitivci koji nemaju veze sa pravim navijacima FK.Sarajeva,nego samo brukaju svoj klub i iskrene Hordase.Sto se tice Hapoela mozemo ga proci,netreba samo podleci atmosferi i pritisku.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Biće pravo teško i veoma gusto
prva utakmica 1:1 a onda pred punim koševom njihova najveća greška,
daju gol za 0:1 i onda svi ustaju i počinje da ori
Igraj Željo igraj i pobijedi
igraj Željo hrabro bori se
kad je teško nemoj da se predaš
jer sa Juga pjesma ori se!
Slijedi izjednačenje i u stilu Zubanovića u 90.minuti 2:1
Željo ide dalje u nove pohode...
prva utakmica 1:1 a onda pred punim koševom njihova najveća greška,
daju gol za 0:1 i onda svi ustaju i počinje da ori
Igraj Željo igraj i pobijedi
igraj Željo hrabro bori se
kad je teško nemoj da se predaš
jer sa Juga pjesma ori se!
Slijedi izjednačenje i u stilu Zubanovića u 90.minuti 2:1
Željo ide dalje u nove pohode...
s jednog foruma...
We'll, we r anti-nazzi, anti-commie, anti-politic club...
U will play with us in Zenica, not in Sarajevo, becouse we have two stadiums - one in Sarajevo, one in Zenica. We doesn't like to play european games in Sarajevo on Grbavica stadium, so we r playing in Zenica (when we r not playing in Europe, than we rent that stadium to FC Celik, but that's not important 4 this discusion).
Also, we r playing european matches on the bigest stadium in our country - AFH Stadium, but just when we r playing with english clubs, becouse seats on that stadium r Irish Green.[/quote]ć
koji kralj
We'll, we r anti-nazzi, anti-commie, anti-politic club...
U will play with us in Zenica, not in Sarajevo, becouse we have two stadiums - one in Sarajevo, one in Zenica. We doesn't like to play european games in Sarajevo on Grbavica stadium, so we r playing in Zenica (when we r not playing in Europe, than we rent that stadium to FC Celik, but that's not important 4 this discusion).
Also, we r playing european matches on the bigest stadium in our country - AFH Stadium, but just when we r playing with english clubs, becouse seats on that stadium r Irish Green.[/quote]ć
koji kralj
Por que ? Por que somos los mejores...
Gadno, pregadno . Evo im ekipe, pa procjeniti sami.
http://transfermarkt.de/de/hapoel-tel-a ... _1017.html
Posljedni put je mislim Široki igrao sa nekim Izraelskim klubom i nije se dobro proveo.

Posljedni put je mislim Široki igrao sa nekim Izraelskim klubom i nije se dobro proveo.
Mislim da su upravo sa njima igrali.Neutral je napisao/la:Gadno, pregadno . Evo im ekipe, pa procjeniti sami.![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Siroki je igrao bas sa ovom istom ekipom tj Hapoelom i u dvije utakmice 6-0 je bilo za HapoelNeutral je napisao/la:Gadno, pregadno . Evo im ekipe, pa procjeniti sami.![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobar je samo ovaj Nigerijac golman, to pokazuje i na SP-u, a ostalo su sve hibridi.
Nego, jesu li manijaci zadovoljni zrijebom?

Nego, jesu li manijaci zadovoljni zrijebom?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Imam dres od Celte Vigo sa autogramom od ovog Riddera,dok je tamo nastupao

-
- Kontakt:
svi vi govorite da nemozemo pobijediti a ja mislim da mozemo jer smo mi kvalitetna ekipa koja moze se suociti sa svakim klubom 
i osim ce imati posla ali trebamo otici na judan trning i podrzati ih kontas

i osim ce imati posla ali trebamo otici na judan trning i podrzati ih kontas
novi zeland 1:1 italija
svicarska 1:0 spanija
mexiko 2:0 francuska
tel aviv 0:1 ZELJO (H)

Samo treba malo i pojacanja dovesti
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
patkica je napisao/la:novi zeland 1:1 italija

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.