To je nase najvece pojacanje.
A bice i pojacanja

Karic je skoro zavrsen.
Skoro

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Zasto sutraAdmirLav je napisao/la:Sutra je veliki dan
De ba hlupaju gluposti napisu tako bezveze pa ako se sta desi dodju pametovat tipa "jesam vam reko"adnan27 je napisao/la:Zasto sutraAdmirLav je napisao/la:Sutra je veliki dan
Jes bas ce milvol i barnsli u istu rečenicu sa PLAgamemnon je napisao/la:Barnsly-Millwall
Evo pogledajte utakmicu engleske trece lige na
Sportklub 2.
Skoro su neki pisali da je to bezveze i sta ce nam pojacanja iz tih liga.
Pa bilo koji od ovih klubova bez problema bi se borio za titulu kod nas.
Brate pusti nase ljude bilo Koji klub trece engleske bi otreso sve nase klubove 2 njemacke 2 italijanska i spanske pa barca b igra 3 spansku a mogle bi komotno osvooti nasu liguAgamemnon je napisao/la:Barnsly-Millwall
Sportklub 2.
Pa bilo koji od ovih klubova bez problema bi se borio za titulu kod nas.
Brate kazem jer su neki ovdje pisali sta ce nam pojacanja engleska treca,njemacka 2.staragarda je napisao/la:Jes bas ce milvol i barnsli u istu rečenicu sa PLAgamemnon je napisao/la:Barnsly-Millwall
Sportklub 2.
Pa bilo koji od ovih klubova bez problema bi se borio za titulu kod nas.![]()
... nas prvak bi uz njihove terene, budžete i organizaciju hladno ispao i to na polusezoni... Ko Velež, otprilike... Jbg,nema salema i Begića tamo....a ni Osima
Nije da nije, udaracu jednu malu.AdmirLav je napisao/la:Sutra je veliki dan
Do tog te dovelo tracanjeBeduin je napisao/la:Nije da nije, udaracu jednu malu.AdmirLav je napisao/la:Sutra je veliki dan![]()
Koga danas dovodimo, a koga sutra? J3beno ovo kad se radi u tajnosti i daleko od usiju konkurentnih klubova.
I jako blizak prijatelj sa pojedinim ljudima u Totenhamu.fukaratz je napisao/la:mi kad dovedemo igraca iz Engleske drige lige ja cu gol po korzu trcatipa nisu ljudi tolki moroni da dolaze u Bosnu
i tog Ovena spominjete kod da je on neki bitan faktor
covjek ima radnju, prodaje fotoaparate, kamere i takva sranja. nit je nesto bogat nit ima ikakve veze kamoli da posreduje za nekakve igrace
on ima para u odnosu na nas u Bosni a u Engleskoj predstavlja srednji stalez
hahahhahahahahaha ako frajer ima sezonsku ulaznicu za utakmice Tottenhama ne znaci da je blizak s nekim, cak su mu nasi pomagali da nabavi ulaznicu za jednu bitniju utakmicu u Engleskoj eto koliko veza imaAgamemnon je napisao/la:I jako blizak prijatelj sa pojedinim ljudima u Totenhamu.fukaratz je napisao/la:mi kad dovedemo igraca iz Engleske drige lige ja cu gol po korzu trcatipa nisu ljudi tolki moroni da dolaze u Bosnu
i tog Ovena spominjete kod da je on neki bitan faktor
covjek ima radnju, prodaje fotoaparate, kamere i takva sranja. nit je nesto bogat nit ima ikakve veze kamoli da posreduje za nekakve igrace
on ima para u odnosu na nas u Bosni a u Engleskoj predstavlja srednji stalez
Ne kazem da cemo mi imati neke fajde od toga ali sto omalovazavas covjeka koji je dao klubu do sada ogroman novac.
Sto ti nisi dao![]()
pojacanje u smislu kvaliteta ili pojacanje u smislu prinovefukare987 je napisao/la:sutra ako sve protekne kako treba stize prvo pojacanje :cool:
kvalitetaChinaglia je napisao/la:pojacanje u smislu kvaliteta ili pojacanje u smislu prinovefukare987 je napisao/la:sutra ako sve protekne kako treba stize prvo pojacanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.