Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A 7% Misketu ideDoeTz je napisao/la:Aldin iz Sarajeva dobio na bingu 10 000 eura![]()
![]()
![]()
tuzlak1987 je napisao/la:A 7% Misketu ideDoeTz je napisao/la:Aldin iz Sarajeva dobio na bingu 10 000 eura![]()
![]()
![]()
Konacno dobra.tuzlak1987 je napisao/la:A 7% Misketu ideDoeTz je napisao/la:Aldin iz Sarajeva dobio na bingu 10 000 eura![]()
![]()
![]()
kad cemo krenuti s baniranjem tuzlaka? apelirao sam mnogo puta do sadaadmin je napisao/la:Samirr pauzira heftu zbog rijecnika, s tendencijom da nas i trajno napusti ako ne shvati da to nije primjeren nacin komunikacije.
Rinuku vise necemo cuvati na forumu. Odgoj i komuniciranje na nivou nicka koji ti niko u startu nije smio ni odobriti.
admin je napisao/la:Samirr pauzira heftu zbog rijecnika, s tendencijom da nas i trajno napusti ako ne shvati da to nije primjeren nacin komunikacije.
Rinuku vise necemo cuvati na forumu. Odgoj i komuniciranje na nivou nicka koji ti niko u startu nije smio ni odobriti.
koe prvituzlak1987 je napisao/la:Sreco vidis da si majoriziran
Otkrio nam sta ti stara stavlja u hranu pa paranoises.Thetraphak1921 je napisao/la:Sta je Koldzo rekao kada si nagovorio malca da prvog maja u opcini vice: "Koldzo lopove!".HausMan je napisao/la:Jel istina da je ajzea opasan lik. Kažu ko se s njim zakači nahebo je. Mali diže tegove usima, priprema se.
Nije mu bilo svejedno, priznaj. Kome bi bilo? Poselami malca.
@Rinuka R.I.P![]()
Gdje si Ljubicice, nema te ko germe u raturasavoje je napisao/la:Muha, ne raspravljaj se s njim, prodji kroz njega.![]()
Sto se svadjate kad navijate za isti klinac?
a ovo mi je interesantnijewobly92 je napisao/la:Mućki provokatoru, zašto ne eglenišeš sa kolegama navijačima Zrinjskog na njihovoj temi nikad?
Evo prije 2 dana opominjem ih da se malo smire na drugoj temiMocMahale444 je napisao/la:Sto se vas dvojca stalno kacite @Rinuka @Samke?
Dragi ste mi i daj vise dosta prepiranja, samo PEACE
Pos'o haMu, pos'o.MocMahale444 je napisao/la:Gdje si Ljubicice, nema te ko germe u raturasavoje je napisao/la:Muha, ne raspravljaj se s njim, prodji kroz njega.![]()
Sto se svadjate kad navijate za isti klinac?![]()
Napade me na pravdi Boga, valjda ljut sto mu je admin promijenio nick. Ne znam za koga hrasno navija a ja navijam za Zelju.
Prvi njegov post je bio slika bagera I keslanje s dosta smajlisPominje nekakav spisak, kao da me boli briga za to!
Ovo prvo kako te nije stid, samo mislis na brezobrazluke.
Kad se radi sjedi, kad se bije bjezi!rasavoje je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Gdje si Ljubicice, nema te ko germe u raturasavoje je napisao/la:Muha, ne raspravljaj se s njim, prodji kroz njega.![]()
Sto se svadjate kad navijate za isti klinac?![]()
Napade me na pravdi Boga, valjda ljut sto mu je admin promijenio nick. Ne znam za koga hrasno navija a ja navijam za Zelju.
Prvi njegov post je bio slika bagera I keslanje s dosta smajlisPominje nekakav spisak, kao da me boli briga za to!
Ovo prvo kako te nije stid, samo mislis na brezobrazluke.
Pos'o haMu, pos'o.![]()
Nemo' se svadjati sa bracom po boji, ne valja to.![]()
Eno ja mislim na bezobrazluke, a ko je prvi spomenuo prolazenje kroz ljude?
FrancescoTotti je napisao/la:Muha pratis teme ino fudbala?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.