Imam strasan osjecaj da Real postaje prvi koji ovo brani

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Antipatican je napisao/la:Madridisti , jasno mi je sto ova balavurdija trazi ovolike izgovore , treba im da bi prezivjeli ovih par dana , ali mi niste jasni vi koji se upustate u raspravu s njima.Ne dajte se isprovocirat![]()
Imam strasan osjecaj da Real postaje prvi koji ovo brani
Jedna od najboljih utakmica koju sam u zivotu pogledao !!jestamaji je napisao/la:
reci mi koja je bila bolja kad se uzmu u obzir svi elementi koji krase jedno takvo finale:
2006 muljanje i na jedvite jade barca
2007 jednostrano
2008 užas
2009 jednostrano
2010 jednostrano
2011 jednostrano
2012 bunker
2013 ok tekma ali ne pretjerano dobra, elem švabe
2014 bunker
2015 odlična tekma, ali ne ovako napeta kao 2016
Ma bayo je osvojio i vise puta nego sto zasluzuje u posljednjih deset godina...Karlo je napisao/la:
jos njet .klempo sledece sezone stize u minken ako ima Boga i pravde.
andro234 je napisao/la:Najbolje 2 sezone ikad u ligi prvaka 17 i 16 golova i osvojene klempa GOAT![]()
![]()
Bez i jedne mrljemadridist je napisao/la:Evo ga puko ko mad king
Rajaz je napisao/la:Bez i jedne mrljemadridist je napisao/la:Evo ga puko ko mad king
Dvije titule su osvojili golovima iz ofsajda.....lopovski ciganski klub.Rajaz je napisao/la:Nakon Mijatovića i Juventusa, došao je red na Atletico.
Bez i jedne mrlje.
UefadridSebby je napisao/la:Osvojićemo i sledeće sezone sa još većim ofsajdom.
madridist je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Bez i jedne mrljemadridist je napisao/la:Evo ga puko ko mad king
Kad vec u siframa pisemo
11/14 hold d door
Jasno je da ti, kao pošten čovjek, zapravo i ne priznaješ ovu klempu.madridist je napisao/la:A gdje su sudije na slici,bez njih to ne bi bilo moguće..
samo pošteno,bolje imat 10 klempi bez i jedne mrlje nego tri od kojih dva smrde ko septička jama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.