NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la Chinaglia » 29 maj 2016, 10:51

je l' Duranta i Westbrooka sramota sinocnjeg izdanja
mec lopta za finale i onako sramotno odigrat', strasno

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 maj 2016, 11:32

SlevinKelevra je napisao/la:Marko Perkovic :tokralju:
Stasau :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 maj 2016, 11:48

Klay & Iggy & Steph :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Zao mi Thundera, tesko ce se nakon ovog vratit.

slika

:rol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 maj 2016, 11:57

Vjerovatno sam jedan od rijetkih i nakon 1-3 vjerovao u prolaz , cak je i @epi nije :D , ali ovo veceras je bilo cupanje , grebanje , kopanje rudnika....

Bogut i Speights su u prosloj imali po 15 pa je i tu bilo tesko dobiti , pogotovo ovu , gdje nije bilo nikakvog njihovog ucinka , tj. nikakvog ucinka sa klupe :shock: osim Iggy-a ali on je nominalno starter (kao Ginobili godinama u SAS, prepisao Kerr).

Ako pamtite kraj 3/4 , meni se vec tada cinilo da ih imaju , medjutim kok u napadu , TO Greena i Seightsa, hackovanje Boguta i brzopleti pokusaji za tricu Curry-a doveli su na 9-2 za Oklahomu i +8 i napad u 4/4
Nepravedno sto nije bilo vise Kantera covjek bio maximalno ucinkovit +- na +15 nisu imali rjesenja kad god je dobio loptu.
I u 4/4 Thomson nemugicim tricama , (opravdo se @Donnie za chockanje u finalu prosle godine) drzi GSW , vidjelo se i sto je spomenuo @nezalaganje da Donovan jase Westbrooka i Duranta bez trunka odmora :shock: , a da oni ne djele loptu nego igraju 1 na1 , sve kontra svega stos u igrali prve 4 tekme :o . Green je bio nervozan 2 zicera nije mogao ubaciti poslije off skokava a u odbrani Adams mu je bio na svakoj lopti , Curry-a uzela nervoza , e onda ih je jos ponio Thomson i Iggy sa odbranom i Curry 2 trice kada je dosao do daha jer su sada u OKlahomi vise vodili racuna o Thomsonu i izjednacenje i onda skolski ckoke i Duranta i Westbrooka sa TO i 1 na 1 pokusajima preko ruke , mislim da bi Adams imao vise uspjeha protiv Greena koji je imao 5 licni.

Sad opet glory hunteri vjerovatno misle da ce GSW samljeti OKC , ja kazem nece , opet ce morati rudariti i jedni i drugi , prva petorka OKC je nenormalno duga , svi su i visi i imaju veci raspon ruku od GSW i ako budu pametni da vise ukljuce roll igrace kod kuce , a onda u 4/4 Thomson i Curry da zatvore , Green od drugog covjeka GSW u ovoj seriji je presao na trece mjesto , definitivno su ga izludjeli visoki igraci OKC , mentalno se boji da zavrsi cak i zicer a kamoli tricu :? .

Blaga prednost GSW , ako sto sam i na predictoru i stalno govorio Cle u 6 i GSW u 7 :kafa:

p.s. Čestitke za Kerr-a , što je dopustio i Thomsonu i Curry-u da igraju ne kovencionalnu tekmu u ovakvim okolnostima :shock: , svaki europski trtener bi Thomsona stavio na klupu i pored pogodjenih suteva a i pogotovo Curry-a , ovaj ih je pustio i na kraju pogodio , jer ono nisu bile akcije , nego trenutak njihove inspiracije , sto bi @gre rekao basketasi :lol: , ali morali su igrati tako jer njihov primarni razigravac Green je bio pre nervozan

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 29 maj 2016, 12:46

rio_Ferdy88 je napisao/la:

Sportski forum :salut:
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 maj 2016, 12:49

LeSa je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:

Sportski forum :salut:
Nisam upučen , M. Perković neki sportski komentator , ili nešta twittovao ili u čemu je rijeć ?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2016, 12:50

Fantastična serija. Nadam se da će finale ponuditi barem 80%, ko god se suprotstavio Cavsima u istom :salut:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 maj 2016, 13:01

Još nešto što sam zaboravio , jel se i vama činilo da Durant i Westbook igraju zadnjih 5 min da ne izgube tekmu , a ne svoju igu :?

(kao da je fudbal u pitanju pa zatvaraju tekmu :o )

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 29 maj 2016, 13:06

Jbg utakmica u kojoj trebas odigrat 30 puta bolje i jace nego inace, a ti se tad bas vratis navikama i useres ko i inace.... Da ne znam koliko si umoran, moras naci snage za odlucujuce suteve...

Mislim da je ovo gotovo... Ne govoreci o izdrljivosti i fizickoj spremi, nego o psihi..mislim da je OKC sad slomljen. Nisu bez sansi, ali mislim da ako GSW povede u ranom dijelu meca, bit ce BO pobjeda GSW-a
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 maj 2016, 13:08

Kobe Bryant je napisao/la: vidjelo se i sto je spomenuo @nezalaganje da Donovan jase Westbrooka i Duranta bez trunka odmora :shock: , a da oni ne djele loptu nego igraju 1 na1 , sve kontra svega stos u igrali prve 4 tekme :o . Green je bio nervozan 2 zicera nije mogao ubaciti poslije off skokava a u odbrani Adams mu je bio na svakoj lopti , Curry-a uzela nervoza , e onda ih je jos ponio Thomson i Iggy sa odbranom i Curry 2 trice kada je dosao do daha jer su sada u OKlahomi vise vodili racuna o Thomsonu i izjednacenje i onda skolski ckoke i Duranta i Westbrooka sa TO i 1 na 1 pokusajima preko ruke , mislim da bi Adams imao vise uspjeha protiv Greena koji je imao 5 licni.
A vidi ovo sad, da su kojim slucajem WB i KD spustali te lopte Adamsu/Kanteru i Ibaki u clutch momentima i da su oni fulali kao sto su njih 2 ovde bi bila prica da su picckice i da su trebali preuzeti odgovornost a ne sakrivati se, to je tako i vjecito ce biti brate. OKC zivi i umire u clutch trenutcima sa Durantom i Russom, kao sto su i Lakersi zivili i umirali sa Kobejom, kao sto su i Bullsi sa Jordanom, to je tako jednostavno, da su bili malo odmorniji ja sam siguran da bi ih dobili ali na kraju jednostavno KD i WB su ostali bez snage nakon 45-6 minuta a morali su rjesavati tekmu..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 maj 2016, 13:33

bodi123 je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la: vidjelo se i sto je spomenuo @nezalaganje da Donovan jase Westbrooka i Duranta bez trunka odmora :shock: , a da oni ne djele loptu nego igraju 1 na1 , sve kontra svega stos u igrali prve 4 tekme :o . Green je bio nervozan 2 zicera nije mogao ubaciti poslije off skokava a u odbrani Adams mu je bio na svakoj lopti , Curry-a uzela nervoza , e onda ih je jos ponio Thomson i Iggy sa odbranom i Curry 2 trice kada je dosao do daha jer su sada u OKlahomi vise vodili racuna o Thomsonu i izjednacenje i onda skolski ckoke i Duranta i Westbrooka sa TO i 1 na 1 pokusajima preko ruke , mislim da bi Adams imao vise uspjeha protiv Greena koji je imao 5 licni.
A vidi ovo sad, da su kojim slucajem WB i KD spustali te lopte Adamsu/Kanteru i Ibaki u clutch momentima i da su oni fulali kao sto su njih 2 ovde bi bila prica da su picckice i da su trebali preuzeti odgovornost a ne sakrivati se, to je tako i vjecito ce biti brate. OKC zivi i umire u clutch trenutcima sa Durantom i Russom, kao sto su i Lakersi zivili i umirali sa Kobejom, kao sto su i Bullsi sa Jordanom, to je tako jednostavno, da su bili malo odmorniji ja sam siguran da bi ih dobili ali na kraju jednostavno KD i WB su ostali bez snage nakon 45-6 minuta a morali su rjesavati tekmu..
NIje sve ni do njih , najvise do trenera, a SAS su pobjedili Adams-Kanter , ovdje je Green imao 5 licnih i niko nije spustio loptu na post da odigra ledjima protiv Green-a ,pa ni Durant i ostali su bili posmatraci Durant kad ima loptu pimpla pa puca preko ruke , a i Westbrook je to slicno ,.

Mislim Kobe je imao povjerneja u Fishera , Horry-a , cak je i Metta World Pice-u dodao loptu kada je vidio da je preumoran i da je udvojen , a da ne govorim hajde Gasol je bio druga opcija , ali je gurao loptu i Odomu . Jordan je isto tako davao i Kukocu i Kerr-u prije Paxonu , Pipen je bio druga opcija pa njega necemo racunati , ali jednostavno moras vjerovati svojim igracima kada si umoran i kada je sva paznja na tebi , pogotovo ako mozes da iskoristis neku prednost . Mozes misliti npr. Westbrook ima loptu Kanter u ofsajdu , Adams mu ide na blok Waiters u cosku na trici a Durant na pomoci na drugom picku , ne postoji odbrana koja moze to odbraniti trenutno . Ako udvoje Westbrook Admas ima autoput , ako Barnes sa Kantera ode na pomoc Kanter ima sa 2-3 m da ubaci ili polozi, ako odigraju extra odbranu i poklope onda opet ima dugi pick sa Durantom gdje Durant moze da ide na step back na tricu ili da ide na ulaz gdje ima prednost ili u najgorem slucaju Waiters sam u cosku ...., koliko god Ibaka je bolji od Kantera u odbrani ili Robertson duzi od Waitersa , ja bi se uvjek oslonio na napad jer tako ti ta postavaka obicne skolske kosarke moze dati da poentiras skoro sigurno sa skillom igraca koje imas , kazem ti najlosija varijata moze biti da Waiters ima otvoren sut iz coska sto nije lose s obzirom da je podignuo samopizdanje i formu.
Po meni nisz imali potreb da igrau hero basketball :roll:

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 29 maj 2016, 13:55

Klay doktore [emoji144] [emoji144]
Jbg morali su se ranije odvojiti, ovako klasična njihova 4/4 tako nešto sam i pretpostavljo da mora biti da bi gsw uzeo, bit ce ovo paklena g7, nevjerujem ja ni sekunde u to da ce ih ovi ubiti, ili ovi pasti psihički, RW prvi pa i ostali nevjerujem da su toliko labilni dat ce obi 120% od sebe, samo moraju opet malo vise timski tacnije KD mora, jer RW je odigrao sinoć perfektnu tekmu, ali poraz ide po meni na dušu KD-a ;)

Ludilo, hvala Oklahomi na ove dvije serije do sada sto su nam priredili [emoji144]

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 maj 2016, 14:49

Ko god prodje nece moci sa Cavsima upravo zbog umora..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 maj 2016, 14:53

[youtube][/youtube] :mrgreen:
puške pucaju lete duhovi

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 29 maj 2016, 15:05

Sarmelino je napisao/la:Ko god prodje nece moci sa Cavsima upravo zbog umora..
Ne možeš se u finalu izvlačiti na umor niti razmišljati uopšte o umoru. Finale je finale.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2016, 15:06

Poceli vec izgovori :kafa:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 maj 2016, 15:17

Kakvi izgovori kad mi tim nece ni do finala doc :D
puške pucaju lete duhovi

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 maj 2016, 15:20

Donnie Darko je napisao/la:
Poceli vec izgovori :kafa:
Po meni ko god da prodje ja kazem 4-2 za zapad , bez obzira na umor (osim ako GSW i Green dobio tehnicku pa je to automatski onda 4-3, bez Greenove tehnicke 4-2 a i Oklahoma ako je zdrava 4-2 mislim da su digli formu i da CLE moraju mjenjati lineup jer Lebron moze cuvati Duranta ali Wesrbrook je onda problem , tj. mislim da bi Westbrook u toj situaciji trebao biti MVP finala)

Ako GSW onda previse mora biti malog Australca i Shumperta na Thomson sto nije dobro, neki zaboravljau jeste da nije bilo Irvinga i Lovea u finalu , ali nije bilo ni ovoga Thomsona frajer je nestao ifrao je doduse solidnu odbranu i neku roll igru sutera , Thomsin u ovome izdanju je isto miss mach . Dok ce se Iggy Green smjenivati na Lebronu i umarati , Barnesu je samo ostalo da stavlja ruku na suteve Love-a ,a Irving ce imati teskoce protiv dugih ruku Thomsona. Ocekivati da Fray , JR Smith i Shumpert pobjede tricama je moguce ali vrlo tesko ;)

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 maj 2016, 15:23

Its hard to be a Choklahoma fan..
puške pucaju lete duhovi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2016, 15:27

Sarmelino je napisao/la:Kakvi izgovori kad mi tim nece ni do finala doc :D
Ma zajebajem se, umor bi mogao biti faktor, ali necu nikakve prognoze pravit, sve je moguce :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.