FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

farinelli123
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la farinelli123 » 28 maj 2016, 16:31

isakovich je napisao/la: Kad bi otisao ja iskreno ne znam koga da predlozim, Obemeyang (BvB) ;-) , Cavani, Sane,Lukaku.Ova zadnja dva su onako jer su na transfer listi aktivni.
Lukaku - ne znam kako igra van 16,. Cavani nije za dulje staze, Sane, (so4) nije spic, Obameyang nije klasa. Jos.
Ako vec hoce u Real, ja bih neku trampu napravio. Morata(nije njin, al nesto da se pogura), Carvajal i neke pare da posalju nesto i neka im ga Robert. :)
Morata bi mogao da izraste u dobrog igraca. Sto da ne Grizman? NIje klasican spic, ali moze da se napravi nesto.

Salim se.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 maj 2016, 17:06

Rumeni je izjavio da Lewa ne ide nikud.
Ako će već u Real, Carvajala i Benzemu tražiti te par miliončića :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 28 maj 2016, 17:33

isakovich je napisao/la:Ma dajte malo se i preseravate :-D , koga bi vi mjesto Lewe da igra u vrh eto kad bi i otisao ja iskreno ne bi zalio.
Cavani ... Samo ne znam kakva je situacija oko njegove prodaje pošto Zlatan ode iz PSG...

Nema tehniku ? Cavani ima solidan pas, odlično kretanje i ubojitost pred golom. Sve što treba jedan worldclass napadač i da glavno ne treba mu 10 lopti u 16tercu da bi postigao jedan pišljivi gol i kao glavno timski je igrač...

Benzema nikako iz više razloga uglavnom njegove persone i završnice... Isto i za Higuaina, da prodamo igrača kojem treba 10 lopti za gol i dovedemo igrača kojem treba 20 lopti za gol... Ma ajde...

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 maj 2016, 18:15

ako ode Lewa nadam se da neće :pray: nadam se da njegova zamjena nece biti Morata bilo je i ko njega price u vezi sa nama. Ako ode Lewa :x možda Kane iz totenshita :D

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 28 maj 2016, 18:24

ako bi vec dosao onaj malac iz salkea, onda se ne bi trazila zamjena za levu osim nekog mladog potencijala.
jednostavno, muler mora dobiti taj dres.

i da, yebo vas vise ti sidrasi. daj kakvog novog mesija ili barem aguera.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 maj 2016, 18:37

sekerbay je napisao/la:ako bi vec dosao onaj malac iz salkea, onda se ne bi trazila zamjena za levu osim nekog mladog potencijala.
jednostavno, muler mora dobiti taj dres.

i da, yebo vas vise ti sidrasi. daj kakvog novog mesija ili barem aguera.
Dybala Juventus možda mora li bi dobro istresti novčanik :D

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 28 maj 2016, 20:25

Bayern@heart je napisao/la:Dybala Juventus
to cudo vrijedi barem 80-90 mil.
al ok, kad bi se tusno levat(28 godina), mogli bi dovesti tog klinju(22 godine) i biti rahat narednih 10 godina.

problem je sto su uli i svercer satova staromodni i kao takvi moraju imati sidrasa u ekipi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 28 maj 2016, 20:27

Lukaku je babo za sve potencijalne :cool:.Cova nema izgubljenog duela mogao bi ladno 10+ asista imat.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 28 maj 2016, 21:41

Gledam ovo finale LP i plače mi se ko je nas pobijedio....

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 28 maj 2016, 21:44

coelho41 je napisao/la:Gledam ovo finale LP i plače mi se ko je nas pobijedio....
Stvarno je ya plakat pored onakve ekipe da ovaj odron prodje al et velika greska Bajerna i Barce sto su napadali ovu ekipu sto im loptu nisu dali jer su oni onda pogubljeni,evo ima real pusto loptu oni se sjebali

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 maj 2016, 21:50

Trebo bi Rummeninge ispast laf sada i dovest Lukakua pa nek se Lewa sa njim natjece za prvu postavu, vise mi ide na k. ovaj njegov agent, svako malo najavljuje neka pregovaranja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 28 maj 2016, 22:07

slika

Za ovu prodaju dresova mislim da treba zahvaliti Pepu
Mia San Mia

Klare

Post Postao/la Klare » 29 maj 2016, 01:37

sekerbay je napisao/la:i da, yebo vas vise ti sidrasi. daj kakvog novog mesija ili barem aguera.
može li iguain? :?:
Najbolji stirjelac u historiji seije A, a znamo kakvi su sve strijelci tamo hljeb zarađivali.
I to još iz Napolija, dakle lik je iz šanse dva gola davao.

Nadamo se da će doći do trejda Levat-Iguain, Saurmane pridrži i ti te fige malo. :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 maj 2016, 02:18

Nit ce Lewa ici nit ce Higuain doci.

A sto se tice Higuaina sad je za klasu bolji igrac nego li u Realu sto je bio. Dole je bio vise, ono, igrac poteza, skorer koji samo pospremi odbijanac ili akciju koju pripreme 9 igraca Reala. Sad je pravi napadac, ima sve ono sto krasi pravog napadaca, finis, skok, glava, noga, pas, kretnje, sve. I sto je mozda najbitnije puno je takticki odgovorniji, valjda su ga talijani tako pripremili. Nisam vjerovao da je tako napredovao dok nisam pogledao, bez obzira jel dao gol ili nije il jeli fulao zicere ili nije vidila se klasa i napredak.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 maj 2016, 11:04

Klare je napisao/la:može li iguain?
reko sam da nijesam za klasicne napadace.
da mogu birati, zlatan, dzeko, leva, iguain, kavani, benzema i njima slicni ne bi bili ni na klupi za rezervne igrace.
ne volim ih. daj njesta pokretno, njesta sto ce pretrcat 10+ kilometara i bit u stanju da u malom prostoru okrene dva protivnicka igraca.
muamerc je napisao/la:Nit ce Lewa ici nit ce Higuain doci.
to je to. na moju zalost, naravno.
jutros citam da je pored reala pregovaro i sa psg-om.

ps.
sinoc nisam gledao citavu tekmu, ali sam s vremena na vrijeme prebacivo.
mogu rec da mi je nakon svakog penala i smijesne reakcije njihovih golmana, nas nojo dodatno rasto u ocima.
oblak i penali :lol: za njega je nojo spejs satl :cool:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 maj 2016, 11:17

sekerbay je napisao/la: oblak i penali :lol: za njega je nojo spejs satl :cool:
Bitno je da je on Mulleru odbranio penal. :yawn:

Neuer je svakako najbolji golman i tako ce biti siguran sam jos najmanje tri godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 maj 2016, 13:16

Ako Lewat hoce da ide odmah ga prodati 80+ milki i to je to. Dovedes koga hoces, a realno ne vrijedi te pare, neka me ko pobije...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 29 maj 2016, 14:59

proFCB je napisao/la:Ako Lewat hoce da ide odmah ga prodati 80+ milki i to je to. Dovedes koga hoces, a realno ne vrijedi te pare, neka me ko pobije...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Hahaha,pa niti jedan igrac na planeti toliko ne vrijedi.To je hrpa love :-P
VOLIM BAYERN

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 maj 2016, 15:23

Logicno da ne vrijedi, ali u ovom periodu, gdje se pucaju raznorazne cijene, Lewat ni tu ne vrijedi. Medju ovim top transferima, gdje je Suarez 80+ Lewat ne vrijedi 50... ako me shvatas
Stern des Südens

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 29 maj 2016, 17:15

Ja Mislim da prodaja lewe za 50M I vise je dobra sa finasijskog aspects, ali u drugi ruku kojeg to napadaca pribliznog kvaliteta dovesti? Jedino podrediti taktiku da goetze I Muller igraju tu u vrhu ali drugacije tesko je naci napadaca da nesto valja a da nije precjenjen

Sent from my MI 4W using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.