NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
je l' Duranta i Westbrooka sramota sinocnjeg izdanja
mec lopta za finale i onako sramotno odigrat', strasno
mec lopta za finale i onako sramotno odigrat', strasno
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
StasauSlevinKelevra je napisao/la:Marko Perkovic

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Klay & Iggy & Steph
Zao mi Thundera, tesko ce se nakon ovog vratit.

Zao mi Thundera, tesko ce se nakon ovog vratit.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Vjerovatno sam jedan od rijetkih i nakon 1-3 vjerovao u prolaz , cak je i @epi nije
, ali ovo veceras je bilo cupanje , grebanje , kopanje rudnika....
Bogut i Speights su u prosloj imali po 15 pa je i tu bilo tesko dobiti , pogotovo ovu , gdje nije bilo nikakvog njihovog ucinka , tj. nikakvog ucinka sa klupe
osim Iggy-a ali on je nominalno starter (kao Ginobili godinama u SAS, prepisao Kerr).
Ako pamtite kraj 3/4 , meni se vec tada cinilo da ih imaju , medjutim kok u napadu , TO Greena i Seightsa, hackovanje Boguta i brzopleti pokusaji za tricu Curry-a doveli su na 9-2 za Oklahomu i +8 i napad u 4/4
Nepravedno sto nije bilo vise Kantera covjek bio maximalno ucinkovit +- na +15 nisu imali rjesenja kad god je dobio loptu.
I u 4/4 Thomson nemugicim tricama , (opravdo se @Donnie za chockanje u finalu prosle godine) drzi GSW , vidjelo se i sto je spomenuo @nezalaganje da Donovan jase Westbrooka i Duranta bez trunka odmora
, a da oni ne djele loptu nego igraju 1 na1 , sve kontra svega stos u igrali prve 4 tekme
. Green je bio nervozan 2 zicera nije mogao ubaciti poslije off skokava a u odbrani Adams mu je bio na svakoj lopti , Curry-a uzela nervoza , e onda ih je jos ponio Thomson i Iggy sa odbranom i Curry 2 trice kada je dosao do daha jer su sada u OKlahomi vise vodili racuna o Thomsonu i izjednacenje i onda skolski ckoke i Duranta i Westbrooka sa TO i 1 na 1 pokusajima preko ruke , mislim da bi Adams imao vise uspjeha protiv Greena koji je imao 5 licni.
Sad opet glory hunteri vjerovatno misle da ce GSW samljeti OKC , ja kazem nece , opet ce morati rudariti i jedni i drugi , prva petorka OKC je nenormalno duga , svi su i visi i imaju veci raspon ruku od GSW i ako budu pametni da vise ukljuce roll igrace kod kuce , a onda u 4/4 Thomson i Curry da zatvore , Green od drugog covjeka GSW u ovoj seriji je presao na trece mjesto , definitivno su ga izludjeli visoki igraci OKC , mentalno se boji da zavrsi cak i zicer a kamoli tricu
.
Blaga prednost GSW , ako sto sam i na predictoru i stalno govorio Cle u 6 i GSW u 7
p.s. Čestitke za Kerr-a , što je dopustio i Thomsonu i Curry-u da igraju ne kovencionalnu tekmu u ovakvim okolnostima
, svaki europski trtener bi Thomsona stavio na klupu i pored pogodjenih suteva a i pogotovo Curry-a , ovaj ih je pustio i na kraju pogodio , jer ono nisu bile akcije , nego trenutak njihove inspiracije , sto bi @gre rekao basketasi
, ali morali su igrati tako jer njihov primarni razigravac Green je bio pre nervozan

Bogut i Speights su u prosloj imali po 15 pa je i tu bilo tesko dobiti , pogotovo ovu , gdje nije bilo nikakvog njihovog ucinka , tj. nikakvog ucinka sa klupe

Ako pamtite kraj 3/4 , meni se vec tada cinilo da ih imaju , medjutim kok u napadu , TO Greena i Seightsa, hackovanje Boguta i brzopleti pokusaji za tricu Curry-a doveli su na 9-2 za Oklahomu i +8 i napad u 4/4
Nepravedno sto nije bilo vise Kantera covjek bio maximalno ucinkovit +- na +15 nisu imali rjesenja kad god je dobio loptu.
I u 4/4 Thomson nemugicim tricama , (opravdo se @Donnie za chockanje u finalu prosle godine) drzi GSW , vidjelo se i sto je spomenuo @nezalaganje da Donovan jase Westbrooka i Duranta bez trunka odmora

Sad opet glory hunteri vjerovatno misle da ce GSW samljeti OKC , ja kazem nece , opet ce morati rudariti i jedni i drugi , prva petorka OKC je nenormalno duga , svi su i visi i imaju veci raspon ruku od GSW i ako budu pametni da vise ukljuce roll igrace kod kuce , a onda u 4/4 Thomson i Curry da zatvore , Green od drugog covjeka GSW u ovoj seriji je presao na trece mjesto , definitivno su ga izludjeli visoki igraci OKC , mentalno se boji da zavrsi cak i zicer a kamoli tricu

Blaga prednost GSW , ako sto sam i na predictoru i stalno govorio Cle u 6 i GSW u 7

p.s. Čestitke za Kerr-a , što je dopustio i Thomsonu i Curry-u da igraju ne kovencionalnu tekmu u ovakvim okolnostima

rio_Ferdy88 je napisao/la:StasauSlevinKelevra je napisao/la:Marko Perkovic
Sportski forum

- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nisam upučen , M. Perković neki sportski komentator , ili nešta twittovao ili u čemu je rijeć ?LeSa je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:StasauSlevinKelevra je napisao/la:Marko Perkovic
Sportski forum
- Donnie Darko
- Kontakt:
Fantastična serija. Nadam se da će finale ponuditi barem 80%, ko god se suprotstavio Cavsima u istom 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Još nešto što sam zaboravio , jel se i vama činilo da Durant i Westbook igraju zadnjih 5 min da ne izgube tekmu , a ne svoju igu
(kao da je fudbal u pitanju pa zatvaraju tekmu
)

(kao da je fudbal u pitanju pa zatvaraju tekmu

Jbg utakmica u kojoj trebas odigrat 30 puta bolje i jace nego inace, a ti se tad bas vratis navikama i useres ko i inace.... Da ne znam koliko si umoran, moras naci snage za odlucujuce suteve...
Mislim da je ovo gotovo... Ne govoreci o izdrljivosti i fizickoj spremi, nego o psihi..mislim da je OKC sad slomljen. Nisu bez sansi, ali mislim da ako GSW povede u ranom dijelu meca, bit ce BO pobjeda GSW-a
Mislim da je ovo gotovo... Ne govoreci o izdrljivosti i fizickoj spremi, nego o psihi..mislim da je OKC sad slomljen. Nisu bez sansi, ali mislim da ako GSW povede u ranom dijelu meca, bit ce BO pobjeda GSW-a
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
A vidi ovo sad, da su kojim slucajem WB i KD spustali te lopte Adamsu/Kanteru i Ibaki u clutch momentima i da su oni fulali kao sto su njih 2 ovde bi bila prica da su picckice i da su trebali preuzeti odgovornost a ne sakrivati se, to je tako i vjecito ce biti brate. OKC zivi i umire u clutch trenutcima sa Durantom i Russom, kao sto su i Lakersi zivili i umirali sa Kobejom, kao sto su i Bullsi sa Jordanom, to je tako jednostavno, da su bili malo odmorniji ja sam siguran da bi ih dobili ali na kraju jednostavno KD i WB su ostali bez snage nakon 45-6 minuta a morali su rjesavati tekmu..Kobe Bryant je napisao/la: vidjelo se i sto je spomenuo @nezalaganje da Donovan jase Westbrooka i Duranta bez trunka odmora, a da oni ne djele loptu nego igraju 1 na1 , sve kontra svega stos u igrali prve 4 tekme
. Green je bio nervozan 2 zicera nije mogao ubaciti poslije off skokava a u odbrani Adams mu je bio na svakoj lopti , Curry-a uzela nervoza , e onda ih je jos ponio Thomson i Iggy sa odbranom i Curry 2 trice kada je dosao do daha jer su sada u OKlahomi vise vodili racuna o Thomsonu i izjednacenje i onda skolski ckoke i Duranta i Westbrooka sa TO i 1 na 1 pokusajima preko ruke , mislim da bi Adams imao vise uspjeha protiv Greena koji je imao 5 licni.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Kobe Bryant
- Kontakt:
NIje sve ni do njih , najvise do trenera, a SAS su pobjedili Adams-Kanter , ovdje je Green imao 5 licnih i niko nije spustio loptu na post da odigra ledjima protiv Green-a ,pa ni Durant i ostali su bili posmatraci Durant kad ima loptu pimpla pa puca preko ruke , a i Westbrook je to slicno ,.bodi123 je napisao/la:A vidi ovo sad, da su kojim slucajem WB i KD spustali te lopte Adamsu/Kanteru i Ibaki u clutch momentima i da su oni fulali kao sto su njih 2 ovde bi bila prica da su picckice i da su trebali preuzeti odgovornost a ne sakrivati se, to je tako i vjecito ce biti brate. OKC zivi i umire u clutch trenutcima sa Durantom i Russom, kao sto su i Lakersi zivili i umirali sa Kobejom, kao sto su i Bullsi sa Jordanom, to je tako jednostavno, da su bili malo odmorniji ja sam siguran da bi ih dobili ali na kraju jednostavno KD i WB su ostali bez snage nakon 45-6 minuta a morali su rjesavati tekmu..Kobe Bryant je napisao/la: vidjelo se i sto je spomenuo @nezalaganje da Donovan jase Westbrooka i Duranta bez trunka odmora, a da oni ne djele loptu nego igraju 1 na1 , sve kontra svega stos u igrali prve 4 tekme
Mislim Kobe je imao povjerneja u Fishera , Horry-a , cak je i Metta World Pice-u dodao loptu kada je vidio da je preumoran i da je udvojen , a da ne govorim hajde Gasol je bio druga opcija , ali je gurao loptu i Odomu . Jordan je isto tako davao i Kukocu i Kerr-u prije Paxonu , Pipen je bio druga opcija pa njega necemo racunati , ali jednostavno moras vjerovati svojim igracima kada si umoran i kada je sva paznja na tebi , pogotovo ako mozes da iskoristis neku prednost . Mozes misliti npr. Westbrook ima loptu Kanter u ofsajdu , Adams mu ide na blok Waiters u cosku na trici a Durant na pomoci na drugom picku , ne postoji odbrana koja moze to odbraniti trenutno . Ako udvoje Westbrook Admas ima autoput , ako Barnes sa Kantera ode na pomoc Kanter ima sa 2-3 m da ubaci ili polozi, ako odigraju extra odbranu i poklope onda opet ima dugi pick sa Durantom gdje Durant moze da ide na step back na tricu ili da ide na ulaz gdje ima prednost ili u najgorem slucaju Waiters sam u cosku ...., koliko god Ibaka je bolji od Kantera u odbrani ili Robertson duzi od Waitersa , ja bi se uvjek oslonio na napad jer tako ti ta postavaka obicne skolske kosarke moze dati da poentiras skoro sigurno sa skillom igraca koje imas , kazem ti najlosija varijata moze biti da Waiters ima otvoren sut iz coska sto nije lose s obzirom da je podignuo samopizdanje i formu.
Po meni nisz imali potreb da igrau hero basketball

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Klay doktore [emoji144] [emoji144]
Jbg morali su se ranije odvojiti, ovako klasična njihova 4/4 tako nešto sam i pretpostavljo da mora biti da bi gsw uzeo, bit ce ovo paklena g7, nevjerujem ja ni sekunde u to da ce ih ovi ubiti, ili ovi pasti psihički, RW prvi pa i ostali nevjerujem da su toliko labilni dat ce obi 120% od sebe, samo moraju opet malo vise timski tacnije KD mora, jer RW je odigrao sinoć perfektnu tekmu, ali poraz ide po meni na dušu KD-a
Ludilo, hvala Oklahomi na ove dvije serije do sada sto su nam priredili [emoji144]
Jbg morali su se ranije odvojiti, ovako klasična njihova 4/4 tako nešto sam i pretpostavljo da mora biti da bi gsw uzeo, bit ce ovo paklena g7, nevjerujem ja ni sekunde u to da ce ih ovi ubiti, ili ovi pasti psihički, RW prvi pa i ostali nevjerujem da su toliko labilni dat ce obi 120% od sebe, samo moraju opet malo vise timski tacnije KD mora, jer RW je odigrao sinoć perfektnu tekmu, ali poraz ide po meni na dušu KD-a

Ludilo, hvala Oklahomi na ove dvije serije do sada sto su nam priredili [emoji144]
Ko god prodje nece moci sa Cavsima upravo zbog umora..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
[youtube][/youtube] 

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne možeš se u finalu izvlačiti na umor niti razmišljati uopšte o umoru. Finale je finale.Sarmelino je napisao/la:Ko god prodje nece moci sa Cavsima upravo zbog umora..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Poceli vec izgovoriSarmelino je napisao/la:Ko god prodje nece moci sa Cavsima upravo zbog umora..

Kakvi izgovori kad mi tim nece ni do finala doc 

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Po meni ko god da prodje ja kazem 4-2 za zapad , bez obzira na umor (osim ako GSW i Green dobio tehnicku pa je to automatski onda 4-3, bez Greenove tehnicke 4-2 a i Oklahoma ako je zdrava 4-2 mislim da su digli formu i da CLE moraju mjenjati lineup jer Lebron moze cuvati Duranta ali Wesrbrook je onda problem , tj. mislim da bi Westbrook u toj situaciji trebao biti MVP finala)Donnie Darko je napisao/la:Poceli vec izgovoriSarmelino je napisao/la:Ko god prodje nece moci sa Cavsima upravo zbog umora..
Ako GSW onda previse mora biti malog Australca i Shumperta na Thomson sto nije dobro, neki zaboravljau jeste da nije bilo Irvinga i Lovea u finalu , ali nije bilo ni ovoga Thomsona frajer je nestao ifrao je doduse solidnu odbranu i neku roll igru sutera , Thomsin u ovome izdanju je isto miss mach . Dok ce se Iggy Green smjenivati na Lebronu i umarati , Barnesu je samo ostalo da stavlja ruku na suteve Love-a ,a Irving ce imati teskoce protiv dugih ruku Thomsona. Ocekivati da Fray , JR Smith i Shumpert pobjede tricama je moguce ali vrlo tesko

Its hard to be a Choklahoma fan..
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma zajebajem se, umor bi mogao biti faktor, ali necu nikakve prognoze pravit, sve je moguceSarmelino je napisao/la:Kakvi izgovori kad mi tim nece ni do finala doc

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.