NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Well ode finale, a i Durant, well fuck..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sine, odmah uzmi loptu i pucaj na koš 15 sati dnevno ako misliš da je lahko pa u NBA i uzmi pareBosnaSTL je napisao/la:Fino je to sve al ovu tricu treba ukinuti jer to nije kosarka kao sto rece Popovich samo ispucavanje.

Thomson postavio rekord u playoffu

A ljudi jedva docekali da pljuju po Warriorsima, nema na koje nacine ih nisu omalovazvali i onda im ljudi svima zacepe usta ovakvom partijom protiv ovakvog protivnika
Steph na kraju skoro TD, pogodio sut koji je zavrsio utakmicu preko Ibake i onda sa 2 steala zakljucio posao pokazavsi zasto je back to back MVP i zasto ce vrlo vjerovatno nakon ovog PO postati all time great igrac
I da, u kosarci ne postoji nista ljepse od sutera u seriji, ovo sto je Klay veceras pogadjao je jedna od najvecih suterskih predstava ikad

Steph na kraju skoro TD, pogodio sut koji je zavrsio utakmicu preko Ibake i onda sa 2 steala zakljucio posao pokazavsi zasto je back to back MVP i zasto ce vrlo vjerovatno nakon ovog PO postati all time great igrac

I da, u kosarci ne postoji nista ljepse od sutera u seriji, ovo sto je Klay veceras pogadjao je jedna od najvecih suterskih predstava ikad

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ako GSW uspije proci nakon 1-3, i ubijanja u pojam od strane Thundera u utakmicama 3 i 4, ovako dobar OKC (dobro, veceras i ne bas bajan), onda im svaka cast.
Jos ljudi ne igraju svoju najbolju kosarku. Istini na volju, za to je puno zasluzan i sam OKC, sa svojom defanzivnom igrom.
Mada, ja nebi otpisao OKC. Ako RW i Durant uspiju malo svjezine vratiti za game 7, moglo bi biti veselo.
Jos ljudi ne igraju svoju najbolju kosarku. Istini na volju, za to je puno zasluzan i sam OKC, sa svojom defanzivnom igrom.
Mada, ja nebi otpisao OKC. Ako RW i Durant uspiju malo svjezine vratiti za game 7, moglo bi biti veselo.
Postovanje treba zaraditi.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kad čovjek sluša Kerr-a pomislio bi da je najbolji trener, baš prepoznaje sve, a na terenu ponekad ima vrlo upitnih postava 

Poklonimo se tati ove igre

Klay majstore!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dok Charles dodje do poente, napati sve zivo oko sebe. 

Postovanje treba zaraditi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je bolje ba, Thunder bi od Cavsa izgubio 4-1 hladno 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
I love this game 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nakon ovakve utakmice samo mi jos fali da slusam Charlesa debila kako prica nebuloze i gluposti
Znao sam za ovakav razvoj situacije cim su dobili game 5,yebena steta bas...ostaje im sada da se saberu,ovo ce im biti najbitnije utakmice u karijerama (ne racunam Miami,tu su vec bili djeca),nadati da ce Kerr sto vise kiksati sa rotacijama kao sinoc
Znao sam za ovakav razvoj situacije cim su dobili game 5,yebena steta bas...ostaje im sada da se saberu,ovo ce im biti najbitnije utakmice u karijerama (ne racunam Miami,tu su vec bili djeca),nadati da ce Kerr sto vise kiksati sa rotacijama kao sinoc
Pošto sam zaspao pred utakmicu (
) da vas pitam, jesu li warriorsi stvarno dobro branili trojke ili su ovi chokali?
Btw, vidim Klay babuka opet. Nosi momak cijelu ekipu s na leđima sam čitav PO. I G4 umalo da vrati sam sa onih 19 uzastopnih poena.
Ko bi rekao kakav zaokret naspram prošlogodišnjeg PO-a, gdje je nestao. Baš mi je drago zbog momka.

Btw, vidim Klay babuka opet. Nosi momak cijelu ekipu s na leđima sam čitav PO. I G4 umalo da vrati sam sa onih 19 uzastopnih poena.
Ko bi rekao kakav zaokret naspram prošlogodišnjeg PO-a, gdje je nestao. Baš mi je drago zbog momka.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
KD se umislio da je Kobe Bryant Mr. Tough shot maker
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 29 maj 2016, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Srce šamipiona, pokazali da nisu džaba prvaci, kad najviše treba povukli su, i u odbrani i u napadu. OKC će imati kad žaliti za ovom prilikom, ali sad moraju pokušati ovo izbrisati iz glave i ponoviti onu tekmu sa početka serije iz Oraclea, jer su pokazali da to mogu.
Klay
Curry na obje strane parketa vrhunski
Durant forsirao u zadnjih par minuta, dobro Barkley kaže, igrao hero ball, nedostajalo strpljenja u ključnim trenucima, pogotovo jer su ostali bili odlični večeras, morali su spustiti za Adamsa ili odigrati nešto za Ibaku, Donovan je morao zvati TO i to narediti, ide i njemu na dušu ovaj poraz sigurno jer je bilo puno boljih rješenja od onog što je on napravio
Klay

Curry na obje strane parketa vrhunski

Durant forsirao u zadnjih par minuta, dobro Barkley kaže, igrao hero ball, nedostajalo strpljenja u ključnim trenucima, pogotovo jer su ostali bili odlični večeras, morali su spustiti za Adamsa ili odigrati nešto za Ibaku, Donovan je morao zvati TO i to narediti, ide i njemu na dušu ovaj poraz sigurno jer je bilo puno boljih rješenja od onog što je on napravio

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
curry drugi skakač utakmice
Bravo ratnici,bas mi je drago
da vidimo u 7 tekmi ko je clutch a ko je cigla
Lue vec razvija taktiku

Lue vec razvija taktiku

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ali sinoć u par situacija su sudije navlačile oklahomi, sa onim faulima u napadu. Durant i Russ polako ali sigurno plaćaju svaki minut viška što su igrali od San Antonija još. Stiže ih umor i to je glavni razlog, jer sve su imali da dobiju, kad fulaju suteve Adams, Kanter i co. Se stvore odnekud i skoče u napadu, warriorsi griješili i nudili im se, čitavu tekmu vodili itd... ali na kraju nisu više mogli povući fizički i to je to.
I durant je požurio sa onom tricom da izjednači a imao je vremena ići na 2pts.
I durant je požurio sa onom tricom da izjednači a imao je vremena ići na 2pts.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Marko Perkovic 

Iskreno, vjerovao sam da ce GSW dobiti ovo sinoc.. al ajd da ne pisem nista, da su izgubili neko bi to koristio kao argument protiv mene da sam glup
Mislim da ce Ratnici dobiti i sedmu, ali ne smije se ni OKC otpisati..
Ko nije gledao tekmu, u 12h repriza na SK1.

Mislim da ce Ratnici dobiti i sedmu, ali ne smije se ni OKC otpisati..
Ko nije gledao tekmu, u 12h repriza na SK1.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.