Uzmi u obzir daljinu puta,i to sto ce utakmica sa komsijama privuci veliki broj gledatelja i odma se moze reci da ste ekstra prosli...Dabar je napisao/la:hvala,,,,ali prijatelju oni su najteži što smo ih mogli dobitiPirke_TM87 je napisao/la:Joj dobili ste ove **** iz Ljubljane, ima da ih ogulite ko vruc krompir. Ovo vam je zicer. Ovo ne smije biti kiksSretno
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Rotor Volgograd...
- Barney Stinson
- Kontakt:
De netko ako zna, je li se odmah izvlaci i za drugo kolo

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- M. Scofield
- Kontakt:
Kineski klub što ga vodi Ivanković nabucao ih je 5:0 u pripremnoj utakmici
Audere est Facere
glupo je govoriti da smo dobro prošli kad u ovih 8 god,koliko igramo europu iako smo nositelji mi dobivamo armence,azerbejdžance,slovence,albance,slovake a nismo nikad igrali sa andorcima,maltežanima,san marino,lihtenštajn...koji su amaterske momčadi za razliku od ovih...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
odmah iza ovogBarney Stinson je napisao/la:De netko ako zna, je li se odmah izvlaci i za drugo kolo![]()
kontao sam da cemo andorce ili tako neke lijeve..kad nama najgore, eto osim banantsa, ko bi opet one gledao..i oni su dobra momčad...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mislim da da.Barney Stinson je napisao/la:De netko ako zna, je li se odmah izvlaci i za drugo kolo![]()
E sad sto se tice protivnika,niste dobili nista jacega protivnika cak mislim da ste vi jaci od njih.Nekoliko veoma dobrih pojedinaca ali nista vise od toga.Jedino bih izdvojeo Sebastiana Cimerotica koji im je mozda i ponajbolji igrac ostala je sve tu negde.
Mislim da ste odlicno prosli u zrebu i sretno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
dobro ima tu purović,koji igra dobro za cg repku,ima iskustvo igranja sporting,zvezda eto igro je ligu prvaka....Devil je napisao/la:Mislim da da.Barney Stinson je napisao/la:De netko ako zna, je li se odmah izvlaci i za drugo kolo![]()
E sad sto se tice protivnika,niste dobili nista jacega protivnika cak mislim da ste vi jaci od njih.Nekoliko veoma dobrih pojedinaca ali nista vise od toga.Jedino bih izdvojeo Sebastiana Cimerotica koji im je mozda i ponajbolji igrac ostala je sve tu negde.
da nam je hajduka u drugom pa da ih izbacimo

-
- Kontakt:
Zelim vam da ispadnete sto brze kao i uvijek,al da vas natrpaju ako bude ikako moguce sto vise!
Ali on verovatno nece ostati jer je beo samo na posudbi u OlimpijiDabar je napisao/la:dobro ima tu purović,koji igra dobro za cg repku,ima iskustvo igranja sporting,zvezda eto igro je ligu prvaka....Devil je napisao/la:Mislim da da.Barney Stinson je napisao/la:De netko ako zna, je li se odmah izvlaci i za drugo kolo![]()
- Barney Stinson
- Kontakt:
Je li moguce ako prođemo da igramo sa onim Švicarcima jer tamo su vec poredani klubovi i nasuprot klubova pise pobjednici utakmice pod brojem 1,2 itd...
Mialim ako prođemo...
@Kevin tišina

@Kevin tišina

19 - ђ - 11
hajduk je u 3. a u drugom bi najbolje cibaliu bilo izvuć,naravno uz uvjet da izbacimo janeze,pa cibaliji otišli svi najbolji antolović,milardović,husić,pavličić a i blizu su...Kevin je napisao/la:da nam je hajduka u drugom pa da ih izbacimo![]()
ajmo sad samo malo sreće udrugom pretkolu
ja vama upravo suprotno želim sve najbolje i da u ovom pripremnom razdoblju trpate turbinu,iskru,đerzelez kad već ne možete u evropu....vi ćete u europu ali s Goranom Milićemsamo rajvosa je napisao/la:Zelim vam da ispadnete sto brze kao i uvijek,al da vas natrpaju ako bude ikako moguce sto vise!
ćao šta ima...samo rajvosa je napisao/la:Zelim vam da ispadnete sto brze kao i uvijek,al da vas natrpaju ako bude ikako moguce sto vise!

Izgleda da je izvalcenje tek u 14:15 za drugo predkolo.Taman odoh pogledati tekmu pa da vidim izvlacenje.
Pozdrav za navijače ŠB.Iskreno da vam kažem mi svi u Ljubljani smo čekali da dobijemo vas ili Zrinjski.Neće biti dalek put, doče dosta naših navijača u ŠB i nadam se da če doči i dosta vaših u Ljubljanu.
Jedna informacija za :igrače se utakmica na novom i sigurno na najljepšem i modernom stadionu.Ovde imate neke slike pa slobodno pogledajte..
Ako vas šta zanima o Olimpiji slobodno pitajte
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=702030
Jedna informacija za :igrače se utakmica na novom i sigurno na najljepšem i modernom stadionu.Ovde imate neke slike pa slobodno pogledajte..
Ako vas šta zanima o Olimpiji slobodno pitajte
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=702030
Ljubim Olimpijo zeleno-belo in za njo tole pesem glasno pojemo pomeni nam use in za njo borimo se in nje nam ne more uzeti prav nihče!! 19 OLIMPIJA LJUBLJANA 88
ma odlično, olimpiju prolazimo,kao i uvijek dosad 1.pretkolo, nisu oni nista posebno, vec imamo dobrih iskustava sa slovencima ,koper smo dva puta pobjedili bez problema.
sretno svima
sretno svima
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, VivaLaLiberta i 18 gostiju.