zakljucaju kad god je neki sportski događaj na HRTu[/quoteKapitenK je napisao/la:Barcod je napisao/la:Sad mi kolega rece u Sa zatamnilo mu HRT 2 telemach isti kod mene otkljucan u Bugojnu
da,u nekim gradovima,a u nekim ne
zakljucaju kad god je neki sportski događaj na HRTu[/quoteKapitenK je napisao/la:Barcod je napisao/la:Sad mi kolega rece u Sa zatamnilo mu HRT 2 telemach isti kod mene otkljucan u Bugojnu
messilla je napisao/la:Te hrvatske i srpske kanale bi najbolje bilo zakonom zabraniti. Kao i ostale strane koji zatamnjuju sadržaj.
pisalo je da BHT neće prenositi Euro radi problema sa EBU tj duga od 6 mil franakaMaestro21 je napisao/la:Ma neka zatamne euro, to je i logično jer kod nas BHT prenosi, ali niđe veze da zatamne prijateljsku tekmu.
FACEAVNOJ je napisao/la:A prenos veceras repke jel radi iko??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
top komentari na taj clanak su sve objasnilifilip13 je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/karamehm ... /160530121
Upravo. Opravdavanje svoje krivice, nasa posla. Nemoguce je da javni servisi dozive ovakav downfalll samo zato sto je neko zaposlio nekog nepodobnog... Pa, makar se to ponovilo 50 puta. Jednostavno, ostali su bez glavnog izvora prihoda, jer ljudi misle ako platis kablovsku, ovu ne moras.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nema to veze sa ovim što se ne plaća pretplata, svugdje u svijetu je pretplata glavni i osnovni izvor finansiranja državnog tv i radio servisa, jbt isto da kažeš neću da platim PDV jer negdje tamo postoje ljudi koji rade jer su dobili posao preko štele.
I ja ne kontam, jos od pretplate ide:Maestro21 je napisao/la:I ne kontam kako su FTV i RTRS njima dužni, kakve pare oni njima daju i od čega.
Stvarno su debili nevidjeni ako ovo useru, pa ljudi jedva cekaju evropsko prvenstvo.Precizirana je i raspodjela sredstava od naplate RTV takse: 50% za BHRT, 25% za FTV i 25% za RTRS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.