samo rajvosa je napisao/la:SCHEMBE mozda bi se razocaro kad bi ti svi hordasi rekli koga ti bodu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
samo rajvosa je napisao/la:SCHEMBE mozda bi se razocaro kad bi ti svi hordasi rekli koga ti bodu
Nama to ne bi trebao biti problem jer imamo Amara na klupi kao hahaha...imaju i englezi capella na klupi, pa ne mogu nikoga pobjediti, odavno nisam nista smjesnije procitao!!copacabana je napisao/la:Nek nam je sa srecom i da prodjemo Hapoel! Imam neku suhu od Izraelaca jos kad je Siroki ponizen u kvalifikacijama za Kup Uefa cini mi se. Nemaju neka imena ali su sigurno jaci od nas. Nama to ne bi trebao biti problem jer imamo Amara na klupi kao i igrace koji ce, siguran sam, ginuti na terenu. Nazalost, necemo napuniti Kosevo, ali u trecem pretkolu, ko zna![]()
Jos samo da kazem ovim pametnjakovicima sto se furaju na "Free Palestine" da upravo Palestinci podrzavaju ovaj klub, tako da prvo malo proucite materiju pa onda prihvatajte razne furke.
Nek njima privlace paznju:Strauss je napisao/la:Hebeni su ovi **** do bola...
Pogledajte samo njihov sastav, strašno![]()
Torijica igrača koji su mi posebno privukla pažnju:
1.Enyeama - reprezentativni golman Nigerije koji je fenomenalan
2.Nemanja Vucicevic - nastupao u Kolnu do prije godinu-dvije i strašana je igrač i zadnji
3.De Ridder - Igrač koji je nastupao za Ajax, Birmingham, Celtu i Wigan![]()
Nek nam je Bog na pomoći
Jbg ukini vam Platini Intertoto kup,inache bi i vi vidjeli Europu...Ovako mozete doci na Kosevo,pogledati malo evropskog Zelju.samo rajvosa je napisao/la:Ljuba Alicic,sa gostimaZvezde granda kao nekad opet na Grbavici!
Ja ocekujem da komplet ekipa eksplodira u Tel AvivuDino_TM je napisao/la:Ja imam osjećaj da ako (ne daj Bože) ne dovedemo nekog vrhunskog špica, da bi Lazar mogao eksplodirati u Tel Aviv-u-
Na onom istom stadionu kojeg su mamlazi ko ti rusili nedavno,neznam tacno ciji je,al et,nedavno su ga Horde razvaljivale...Mi dobili Izraelce,a vi?????samo rajvosa je napisao/la:Nego gdje igrate svoje tekme u Evropi jer sam cuo da imate cak svoj stadionBas ste velik tim placete kad dobijete Izraelce to su inace jaki timovi!
Mi u domaćem prvenstvu igramo na svom stadionu, a gdje no vi igrate? A da plaćate zakup na stadionu Koševo! Nemate ni svoj stadion za domaće prvenstvo već morate rentati od grada!samo rajvosa je napisao/la:Nego gdje igrate svoje tekme u Evropi jer sam cuo da imate cak svoj stadionBas ste velik tim placete kad dobijete Izraelce to su inace jaki timovi!
Kakav god da je,nas je...Stadion Fudbalskog kluba Zeljeznicar.A kako se vas stadion zove!!!???samo rajvosa je napisao/la:Ma mi smo odlucili da odmorimo,umorili smo se prosle godine, vama je barem lako odma ispadneteZar je Grbavica stadion
Ne odmarate ni vi, igrate od 14. do 21. jula na onom turniru u Čevljanovićima. Jedino ako otjerate upravu, onda vam možda nova uprava obezbijedi učešće na nekom turniru od 1. do 7. jula kada bi možda igrali Europa ligu.samo rajvosa je napisao/la:Ma mi smo odlucili da odmorimo,umorili smo se prosle godine, vama je barem lako odma ispadneteZar je Grbavica stadion
Kosevo je nas stadion koliko i vas. To je olimpiski stadion i pripada gradu, a ne vamasamo rajvosa je napisao/la:Nego gdje igrate svoje tekme u Evropi jer sam cuo da imate cak svoj stadionBas ste velik tim placete kad dobijete Izraelce to su inace jaki timovi!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.