sto me ti ne smiris, sine samiresamirr je napisao/la:Nek neko smiri Rinuku ili se Franto vraca na temu. Jer ja nemam volje i zivaca da se raspravljam s njim.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sto me ti ne smiris, sine samiresamirr je napisao/la:Nek neko smiri Rinuku ili se Franto vraca na temu. Jer ja nemam volje i zivaca da se raspravljam s njim.
rodjen sam ko malo lOOd, i nikad nisam bio pametansamirr je napisao/la:Da si pametan vidio bi da sam napisao sto necu da te smirim.
Fina je ona, znam da ce mi pruziti sansu.DoeTz je napisao/la:Jesi ti svjestan kakvo mene brojanje sad ceka ujutro?samirr je napisao/la: Stidan sam lajv, hrabar sam preko poruka.
Mozda ali nece menisamirr je napisao/la:Fina je ona, znam da ce mi pruziti sansu.DoeTz je napisao/la:Jesi ti svjestan kakvo mene brojanje sad ceka ujutro?samirr je napisao/la: Stidan sam lajv, hrabar sam preko poruka.
Veliki Madridista iz sela odzakovici u blizini odzaka (20km od odzaka)shzna je napisao/la:Al šta kaže na temi Reala, poslije finala: "Plačem." E Bože sačuvaj.
Moj Irfo kad vidim njegov nik @Kenjara ne znam da li da pročitam.U jednu ruku me smaraju,rođen dečko u zabludi, a u drugu bih pročitao da se ismijem.Čemu? Čist dokaz ljudskog kompleksa prema nečemu.A kako i ne bi bio od najtrofenijeg kluba u BiH.irfo je napisao/la:Ovaj frajer sanja Zelju ja mislim, 80 % postova su mu o nama :tokralju: :tokralju: , zaboravio kralj za kog vise navija samo zna da mrzi Zelju :bow:Memara je napisao/la:u-15 nista cudno, najbolji iz ekipe su na turniru u Bijeljini.cikazubo je napisao/la:Sta je ovo akademci razmontirani na Grbavici s 4-0 :lol:
Jedan od kandidata klupe zeljscara je Ivan Vukomanovic, a na klipu ispod spominje se Vukomanovic kako je prevario drzavu Srbiju za milion eura zajedno sa Cecom i Arkanom. Prica je oko 9. minute.
[youtube][/youtube]
Je li ti još mali galami u opštini Koldžo lopove? Pozdravi ga maksuzli...reci mu nek ne viče višeHrasno1921 je napisao/la:![]()
![]()
Ja ti ne mogu vise crtati, slabo kontas, slabo povezujes jedino da ti sve sastavim ko mulcu, do sada bi i oni shvatili, ali ti bas nista, sto je najgore upleo si se ali i to je dobro, ne leze ti neke stvari izgleda![]()
Ali polako u narednim danima cu da stezem udicu, imam tacan tajming i satnicu
Sta je Koldzo rekao kada si nagovorio malca da prvog maja u opcini vice: "Koldzo lopove!".HausMan je napisao/la:Jel istina da je ajzea opasan lik. Kažu ko se s njim zakači nahebo je. Mali diže tegove usima, priprema se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.