FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ovom lijevo veci dres za dva broja pa ti se cini.. 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma yebo Gudelja.
Nabijem vas na k.urac sviju odreda koji konstantno na sve moguce nacine ponizavaju i ismijavaju igrace FK Sarajevo.
Uredu oplesti po upravi,zasluzili su to ali ponizavati igrace svog kluba i kada treba i kada ne treba,prelazi sve granice.
Posebno se odnosi na tebe "bokseru",je.bo te "strucnjak" Gudelj,na kojeg svrsavas i na "hrvatsku mladez",a ismijavas reprezentativca FK Sarajevo.Da hoces i vidio bi sto covjek kaze,ako se ne zajebava,kakav je dres na Duljevicu,a kakav na Spahicu.
Kad svima otvaras oci,otvori ih i ti pa pogledaj rukave na Duljinom dresu,a pogledaj na Spahicevom.I da jako se dobro vidi muskulatura na Duljevicu,nema dalje,mislim da si je na ovoj slici jedino ti uspio "vidjeti".
I opet se kurci da si ti "navijac" FK Sarajevo.Jesi,al' u kurcu.Fuj stvore ogavni
Uredu oplesti po upravi,zasluzili su to ali ponizavati igrace svog kluba i kada treba i kada ne treba,prelazi sve granice.
Posebno se odnosi na tebe "bokseru",je.bo te "strucnjak" Gudelj,na kojeg svrsavas i na "hrvatsku mladez",a ismijavas reprezentativca FK Sarajevo.Da hoces i vidio bi sto covjek kaze,ako se ne zajebava,kakav je dres na Duljevicu,a kakav na Spahicu.
Kad svima otvaras oci,otvori ih i ti pa pogledaj rukave na Duljinom dresu,a pogledaj na Spahicevom.I da jako se dobro vidi muskulatura na Duljevicu,nema dalje,mislim da si je na ovoj slici jedino ti uspio "vidjeti".
I opet se kurci da si ti "navijac" FK Sarajevo.Jesi,al' u kurcu.Fuj stvore ogavni

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ma samo ignore i puno ljepse izgleda tema kad su njegovi postovi sakriveni.Ado76 je napisao/la:Nabijem vas na k.urac sviju odreda koji konstantno na sve moguce nacine ponizavaju i ismijavaju igrace FK Sarajevo.
Kad svima otvaras oci,otvori ih i ti pa pogledaj rukave na Duljinom dresu,a pogledaj na Spahicevom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma znam brate,fakat se rijetko prepucavam s nekim,obicno je to vise zajebancija,ali on prelazi sve moguce granice.Uziva da podjebava sve vezano za Sarajevo.Ne mogu vise ni da presucujem....Mokes je napisao/la:Ma samo ignore i puno ljepse izgleda tema kad su njegovi postovi sakriveni.Ado76 je napisao/la:Nabijem vas na k.urac sviju odreda koji konstantno na sve moguce nacine ponizavaju i ismijavaju igrace FK Sarajevo.
Kad svima otvaras oci,otvori ih i ti pa pogledaj rukave na Duljinom dresu,a pogledaj na Spahicevom.
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 28 maj 2016, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jarane ja ne mogu da vjerujem da citas postove od ovog "stream navijaca" kojem su komentari samo sto vise omalovazavati igrace i sve sto se tice FK Sarajeva.Ignorises pasa sve glupostiAdo76 je napisao/la:Nabijem vas na k.urac sviju odreda koji konstantno na sve moguce nacine ponizavaju i ismijavaju igrace FK Sarajevo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Daj nam Dinamo, da ih razbijemo.PitarBordo je napisao/la:Ko su nam mogući protivnici u kvalama za LP?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Znaci vec ga je neko zapiko.Dobro,ako nam ostane Benko ,tu je i Amer mozda bi bio visak.SiouxLukavac je napisao/la:Već ima kontakte sa Lišticom i Svinjskim.Majkl je napisao/la:Boris Gavric iz FK Novi Travnik 25 golova u ovoj sezoni,respekt
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ja bih volio Partizan, kako bi ih otresli ko slinu...High je napisao/la:Daj nam Dinamo, da ih razbijemo.PitarBordo je napisao/la:Ko su nam mogući protivnici u kvalama za LP?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ma Crvena Zvezda, da se ponovi 85ta!
Ma on i jos neki ajd upravu sto kazes da pljuje uredu zasluzili su,al ovo sve mjere prevazilazi. Imamo strasan kamp ovdje se pljuje kao da je kaljuza nekakva,opleli su i po akademiji da tatini sinovi igraju i da se ulazi tj da se daje novac,bas Catakovic,Velagic,Resic momci iz Kladuse,Zivinica itd su tako upali,spominju Subica da su debili sto ga nisu doveli lik velica lik i djelo Mladica i Karadzica i nije ni po koju cijenu mislio kod nas,a ja da se pitam dzaba ga nebi doveo. Sve zivo se popljuvalo,4 liga se prizeljkivala na nikakv9j osnovi itd i onda mi dodje i kaze placenik. Znaci kodd nas izgleda nista ne valja fuj mentaliteta i razmisljanja,al nastavite samo nek se smiju ljudi. Niko ko pljuje sve zivo u klubu od dresova do igraca za upravu me zaboli nije nas navijac i vozdra takodje ovdje se i sjeever popljuje u svakoj priliciAdo76 je napisao/la:Nabijem vas na k.urac sviju odreda koji konstantno na sve moguce nacine ponizavaju i ismijavaju igrace FK Sarajevo.
Sta je bilo sa pionirima danas?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Al pazi zadnje rečenicezlo87 je napisao/la:Sta je bilo sa pionirima danas?

Mladi igrači sa Grbavice ubjedljivo su slavili u gradskom derbiju protiv vršnjaka Sarajeva rezultatom 4:0, u prvoj utakmici finala za prvaka.
Prva finalna utakmica završnice Omladinske lige Kantona Sarajeva za pionire je odigrana na Stadionu Grbavica, a Željezničar je savladao Sarajevo sa visokih 4:0. Strijelci za Plave su bili Admir Huskić, Edin Mujić, Timur Helać i Kenan Cacan.
Revanš utakmice je na rasporedu u ponedjeljak u 20 sati u Butmiru. Prvak Omladinske lige KS će izboriti plasman u završnicu za prvaka Federacije BiH, te za državnog prvaka. Susret je posmatrao i najtrofejniji bh. trener, Amar Osim.
SRETAN BROJ - 1725
- muhamedhulk
- Kontakt:
preuzeli su sa meljine oficijelne stranice vijest.pitic je napisao/la:Al pazi zadnje rečenicezlo87 je napisao/la:Sta je bilo sa pionirima danas?![]()
Mladi igrači sa Grbavice ubjedljivo su slavili u gradskom derbiju protiv vršnjaka Sarajeva rezultatom 4:0, u prvoj utakmici finala za prvaka.
Prva finalna utakmica završnice Omladinske lige Kantona Sarajeva za pionire je odigrana na Stadionu Grbavica, a Željezničar je savladao Sarajevo sa visokih 4:0. Strijelci za Plave su bili Admir Huskić, Edin Mujić, Timur Helać i Kenan Cacan.
Revanš utakmice je na rasporedu u ponedjeljak u 20 sati u Butmiru. Prvak Omladinske lige KS će izboriti plasman u završnicu za prvaka Federacije BiH, te za državnog prvaka. Susret je posmatrao i najtrofejniji bh. trener, Amar Osim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Evo Džeme u kafani kod Advije

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Benkara21 je napisao/la:Evo Džeme u kafani kod Advije![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odavno je preslo svako mjeru pljuvanja pa cak i uprave koja jeste zasluzila donekle kritike al ovo postaje pretjerivanje odredjenih ljudi na forumu. Pomislim nekad da su pojedinci placeni da dodju na neke forume i pocnu hajke samo malo nekad treba stati jer postaje preofirno.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ko je ba placen! Vidjeli se dobro ko je placen i za sta! Svi smo mi obicni navijaci koji ovdje pisemo bez ikakvog motiva vec cisto iz ljubavi prema klubu!
Kad su radili dobre stvari hvalili smo! Mnogi od nas su trazili 'spomenik da im se digne', e sad kad su skrenuli sa puta, okrenuli i klubu i nama navijacima ledja, sad kad nam se otvoreno smiju u lice trazit cemo da idu i plhuvat ih sve dok to ne ucine!!!!!
Mrššš
Kad su radili dobre stvari hvalili smo! Mnogi od nas su trazili 'spomenik da im se digne', e sad kad su skrenuli sa puta, okrenuli i klubu i nama navijacima ledja, sad kad nam se otvoreno smiju u lice trazit cemo da idu i plhuvat ih sve dok to ne ucine!!!!!
Mrššš
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], atomskaNavika, Fouzi1, haklamas i 69 gostiju.