Takav je sad sistem. Ako izbacis nosioca u sljedecem krugu ti postajes nosioc.samir_tm87 je napisao/la:kako cemo bit nosioci u trecem pretkolu :s:sArogantni je napisao/la:Neznam kao nije dobro Hapoel kad akobogda prodjemo bicemo nosioci u 3. pretkolju hajd nije ni to toliko lose...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ovo ce biti rutinski, prolaz sa pola snage 

Jbg, dobili smo ih i ne možemo sad ništa mijenjati. Teški jesu, ali ako sebi kažu da su nas već prošli, onda tu možemo tražiti šansu. Ima nade sigurno, ako momci ostave srce na terenu i dole izvuku povoljan rezultat (remi sa više golova, pobjeda) možemo proći.
I do kad se trebaju prijaviti igrači ? Igramo u Zenici ili na Koševu ?
I do kad se trebaju prijaviti igrači ? Igramo u Zenici ili na Koševu ?
- elninho_resTO
- Kontakt:
zato jer kada nenosioc pobjedi nosioca ,automatski preuzima njegov koeficijent,a posto je hapoel imo najveci koef. od svih timova u zdrijebu mi koa prodjemo bicemo sigurno nosioci i izbjec one najtezesamir_tm87 je napisao/la:Arogantni je napisao/la:Neznam kao nije dobro Hapoel kad akobogda prodjemo bicemo nosioci u 3. pretkolju hajd nije ni to toliko lose...
kako cemo bit nosioci u trecem pretkolu :s:s
EDIT;ako je cjena tolka i to iz njemacke,valja doc do izraela,bice troskova,al za zelju nije tesko dat,smao se sjetim kolko nam je zeljo dao
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Kako god su naši klubovi lani imali sreće u žrijebanju za prve utakmice, sada i nisu imali sreće (donekle Široki ima nešto lakšeg protivnika). Ali ja se nešto nadam da bi Stariji sarajevski premijerligaš mogao napraviti iznenađenje i proći ****.
niste mogli gore..em neatraktivan em jak...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Jbg,steta ocekivao bas kao i za sve klubove Balkana lakseg protivnika da se moze proci pa da se malo vise i zaradi i odigra malo vise tekmi.
Realno gledajuci Hapoel je jaci od vas bar 2-3x ako ne i vise.Strasan tim imaju,ne toliko potkovan kvalitetom igraca koliko timskom igrom i zeljom za pobedom.Strasnog golmana imaju koji verovatno ostaje jos ovu sezonu tamo i on im je jadan od kljucnih igraca.I ostale linije tima su veoma uigrane.A uz to su i veoma bogati.No bogatstvo ne cini sve.
Prosle sezone su igrali strasno u EL,no ne treba se oko toga toliko brinuti,setite se samo Aalborga i Slavije prosle sezone.Treba samo jako ici bez imalo respecta sa velikom dozom borbenosti i ako sa takvom igrom izgubite opet mozete biti zadovoljni jer su igraci dali sve od sebe.
JOs jednom sretno i da prodjete dalje.
Realno gledajuci Hapoel je jaci od vas bar 2-3x ako ne i vise.Strasan tim imaju,ne toliko potkovan kvalitetom igraca koliko timskom igrom i zeljom za pobedom.Strasnog golmana imaju koji verovatno ostaje jos ovu sezonu tamo i on im je jadan od kljucnih igraca.I ostale linije tima su veoma uigrane.A uz to su i veoma bogati.No bogatstvo ne cini sve.
Prosle sezone su igrali strasno u EL,no ne treba se oko toga toliko brinuti,setite se samo Aalborga i Slavije prosle sezone.Treba samo jako ici bez imalo respecta sa velikom dozom borbenosti i ako sa takvom igrom izgubite opet mozete biti zadovoljni jer su igraci dali sve od sebe.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Interista di cuore
- Kontakt:
nek vam je sretno,iako ce bit pravooo tesko...SRETNO !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Bravo.Devil je napisao/la:Jbg,steta ocekivao bas kao i za sve klubove Balkana lakseg protivnika da se moze proci pa da se malo vise i zaradi i odigra malo vise tekmi.

1996
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo za ove pitarcice na nasoj temi:

A mi cemo aBd proci ovog, istinu, teskog protivnika.
FORZA ZELJO

FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
hahahahhahahah to bajaBaja_Zvjerka je napisao/la:Evo za ove pitarcice na nasoj temi:
FORZA ZELJO
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahahhahahh prejako sad treba ovo ostampat i polijepit po gradu prjakoo hahahahArogantni je napisao/la:hahahahhahahah to bajaBaja_Zvjerka je napisao/la:Evo za ove pitarcice na nasoj temi:
FORZA ZELJO
Baja je pravi baja, u svakom smislu te rijeci...ja samo sto vam mogu reci jeste da se ne obrukate opet, ni klub ni drzavu, sa nekim visokim porazima...da vam pozelim srecu, mislim da nema svrhe jer vam ona nece biti potrebna, jer ipak ona prati hrabre 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zaboravio si reci i glupe sto je bilo u vasem slucaju!!!Gigant je napisao/la:Baja je pravi baja, u svakom smislu te rijeci...ja samo sto vam mogu reci jeste da se ne obrukate opet, ni klub ni drzavu, sa nekim visokim porazima...da vam pozelim srecu, mislim da nema svrhe jer vam ona nece biti potrebna, jer ipak ona prati hrabre
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
To Baja postavices to kad vas ljudi razbiju na proste faktore ahahhaBaja_Zvjerka je napisao/la:Evo za ove pitarcice na nasoj temi:
FORZA ZELJO
alo rajvosa!! bez izgovora protiv koga se bodete u drugom kolu!!??samo rajvosa je napisao/la:To Baja postavices to kad vas ljudi razbiju na proste faktore ahahhaBaja_Zvjerka je napisao/la:Evo za ove pitarcice na nasoj temi:
FORZA ZELJO
- copacabana
- Kontakt:
Nek nam je sa srecom i da prodjemo Hapoel! Imam neku suhu od Izraelaca jos kad je Siroki ponizen u kvalifikacijama za Kup Uefa cini mi se. Nemaju neka imena ali su sigurno jaci od nas. Nama to ne bi trebao biti problem jer imamo Amara na klupi kao i igrace koji ce, siguran sam, ginuti na terenu. Nazalost, necemo napuniti Kosevo, ali u trecem pretkolu, ko zna
Jos samo da kazem ovim pametnjakovicima sto se furaju na "Free Palestine" da upravo Palestinci podrzavaju ovaj klub, tako da prvo malo proucite materiju pa onda prihvatajte razne furke.

Jos samo da kazem ovim pametnjakovicima sto se furaju na "Free Palestine" da upravo Palestinci podrzavaju ovaj klub, tako da prvo malo proucite materiju pa onda prihvatajte razne furke.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pustite se anamo onih i pisanjima o njima. Kome je do prepirke sa njima neka ide na njihovu temu mada sa tim nece nista postici.
Igramo u kvalifikacijama za LP-a, dobili smo protivnika i sad treba da pricamo o tome. Pripreme su krenule, igraci danas otisli za Fojnicu, dosta novih imena, bice i par jacih igraca u klubu. Uglavnom, tema na pretek i sve su vezane samo za Zelju.
Igramo u kvalifikacijama za LP-a, dobili smo protivnika i sad treba da pricamo o tome. Pripreme su krenule, igraci danas otisli za Fojnicu, dosta novih imena, bice i par jacih igraca u klubu. Uglavnom, tema na pretek i sve su vezane samo za Zelju.
AMAR OSIM
Upravo tako veliki broj arapa navija za ovaj klub ima cak i dosta igraca arapskog porjekla, treba biti pametan i ne treba srati po njihovom forumu ili tako nesto.copacabana je napisao/la:Nek nam je sa srecom i da prodjemo Hapoel! Imam neku suhu od Izraelaca jos kad je Siroki ponizen u kvalifikacijama za Kup Uefa cini mi se. Nemaju neka imena ali su sigurno jaci od nas. Nama to ne bi trebao biti problem jer imamo Amara na klupi kao i igrace koji ce, siguran sam, ginuti na terenu. Nazalost, necemo napuniti Kosevo, ali u trecem pretkolu, ko zna![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.