FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pola ih pisalo kako mozete uci na go.vnogov.no.ba, ne znaju sta se pise, bla, bla. Valjda ne mogu tamo doci do izrazaja ko sve pozitivno znaju, pa se naklatili opet ovamo. Pogazili rijeci, i onda da im neko nesto vjeruje.Obraz ko guzica 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Bas tako nikom ne vjerujem ni ovima sa dobrim ni ovima sa losim informacijama sve je to skup ublehasa. Koji misle da nesto znaju a znaju samo u svojim glavama.amazon je napisao/la:Pola ih pisalo kako mozete uci na go.vnogov.no.ba, ne znaju sta se pise, bla, bla. Valjda ne mogu tamo doci do izrazaja ko sve pozitivno znaju, pa se naklatili opet ovamo. Pogazili rijeci, i onda da im neko nesto vjeruje.Obraz ko guzica
- plavousrcu
- Kontakt:
Znam. Igraci. Trebam ih povaliti ovdje da bih se tebi dokazao. Znas i ti ako si dobar s bilo kojim samo meni kontru pucac bezveze.Euzebio je napisao/la:Pa ti si napisao da znas da ti je neko rekao iz prve ruke, ocekivao sam u najmanju ruku da ces biti direktan. Sad vec vidim da polemika sa tobom ne vodi nicemu i da ne znas o cemu pricas.plavousrcu je napisao/la:Ti ko agent tajne sile. Na svadbi su svi koji su mi rekli. Istrazi ako te toliko intersuje.
Prijatno
- amazon
- Kontakt:
Jako je zanimljivo da svi koji dolaze ovdje samo znaju pisati pozitivno, kako imaju informacije, sve med i mlijeko. A pametuju drugim. Bolje je bilo kad niste dolazili. Imate forum, odveo vas covjek, raspletite tamo ko vam brani.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma fuj sve i jedni i drugi vjeruj mi, sve neki satro poznaju igrace lazu svi do jednog i ovi i oni.amazon je napisao/la:Jako je zanimljivo da svi koji dolaze ovdje samo znaju pisati pozitivno, kako imaju informacije, sve med i mlijeko. A pametuju drugim. Bolje je bilo kad niste dolazili. Imate forum, odveo vas covjek, raspletite tamo ko vam brani.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sta je sa ovom dvojicom iz UO.? zna li se ko su i jesu li
podnijeli ostavke ili su ih samo ponudili? Nisam u toku
Ocito da se ne slazu sa nekim stvarima u klubu cim nude ili daju ostavke
podnijeli ostavke ili su ih samo ponudili? Nisam u toku
Ocito da se ne slazu sa nekim stvarima u klubu cim nude ili daju ostavke
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- amazon
- Kontakt:
Nije dobro sto se tice ovog videa oko Vukomanovica. Neka opasna mafija iza njega stoji, sto nam ovo treba. Boze sacuvaj.
Eno sad je mislio ti jedni ispravan ili i ti poznajes Vukomanovica ?amazon je napisao/la:Nije dobro sto se tice ovog videa oko Vukomanovica. Neka opasna mafija iza njega stoji, sto nam ovo treba. Boze sacuvaj.
- amazon
- Kontakt:
Bili u makjatu.Euzebio je napisao/la:Eno sad je mislio ti jedni ispravan ili i ti poznajes Vukomanovica ?amazon je napisao/la:Nije dobro sto se tice ovog videa oko Vukomanovica. Neka opasna mafija iza njega stoji, sto nam ovo treba. Boze sacuvaj.
Strasno je to.amazon je napisao/la:Bili u makjatu.Euzebio je napisao/la:Eno sad je mislio ti jedni ispravan ili i ti poznajes Vukomanovica ?amazon je napisao/la:Nije dobro sto se tice ovog videa oko Vukomanovica. Neka opasna mafija iza njega stoji, sto nam ovo treba. Boze sacuvaj.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nazalost istina je, samo sto se radi o smanjenju za 20 do 30 % tu ce se ustediti da bi se imalo za nekih drugih stvari, jer evrope nema samim tim ni velikih prihodaplavousrcu je napisao/la:Mozda i nije. Onda nasi igraci iz nekih razloga lazu. Kojih, ko zna?Euzebio je napisao/la:I to nije istina evo napisa covjek na drugom forumu koji je bio prisutan na tim sastancima sa igracima.plavousrcu je napisao/la:Nemojte da nam svaki komentar bude pljuvac rekao ovo ili ono. U pravu si ti u mnogim stvarima. Moze se nagadjati da nemamo novca kao u januaru jer su igrace na razgovorima pripremali za smanjenje 30 do 50 posto i nakon Slavije su ih kaznili 50 posto. To bi mogla biti naznaka da novca je manje nego se ocekivalo i planiralo. Ne mora znaciti.
1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
Cim je igrao za Obilic i imao posla sa Arkanom trebao bi biti persona non grata, na stranu ti milioni i of shor kompanijeamazon je napisao/la:Nije dobro sto se tice ovog videa oko Vukomanovica. Neka opasna mafija iza njega stoji, sto nam ovo treba. Boze sacuvaj.
1921'
plavousrcu je napisao/la:Nemojte da nam svaki komentar bude pljuvac rekao ovo ili ono. U pravu si ti u mnogim stvarima. Moze se nagadjati da nemamo novca kao u januaru jer su igrace na razgovorima pripremali za smanjenje 30 do 50 posto i nakon Slavije su ih kaznili 50 posto. To bi mogla biti naznaka da novca je manje nego se ocekivalo i planiralo. Ne mora znaciti.
Hajte vi tamo na onaj forum tamo su lazni insajderi pustite nas navijace koji krv pisamo za klub da diskutujemo ko ljudi.Caco je napisao/la:Nazalost istina je, samo sto se radi o smanjenju za 20 do 30 % tu ce se ustediti da bi se imalo za nekih drugih stvari, jer evrope nema samim tim ni velikih prihoda
- amazon
- Kontakt:
Umjesto da nademo ljude s ovih prostora, nadjemo nekog sportskog direktora i neka rade par godina. Dovoditi ovako majmune, nema smisla stvarno.Caco je napisao/la:Cim je igrao za Obilic i imao posla sa Arkanom trebao bi biti persona non grata, na stranu ti milioni i of shor kompanijeamazon je napisao/la:Nije dobro sto se tice ovog videa oko Vukomanovica. Neka opasna mafija iza njega stoji, sto nam ovo treba. Boze sacuvaj.
- amazon
- Kontakt:
Meni nije problem sto se plate kresu, ali kad niko nista ranije ne spominje. A sjecam se dobro pisanja onog fkz, kako nema problema ako ne odemo u evropu, imamo pare, to sto necemo u evropu ne znaci da cemo propasti, bla, bla. Prodje mjesec nemamo para, kresu se ugovori itd. Sjecam se kad su dolazili igraci svi su rekli svidja mi se plan Zelje, zato sam dosao, a mjesec poslije glume budale. To je problem, lazi.plavousrcu je napisao/la:
Nemojte da nam svaki komentar bude pljuvac rekao ovo ili ono. U pravu si ti u mnogim stvarima. Moze se nagadjati da nemamo novca kao u januaru jer su igrace na razgovorima pripremali za smanjenje 30 do 50 posto i nakon Slavije su ih kaznili 50 posto. To bi mogla biti naznaka da novca je manje nego se ocekivalo i planiralo. Ne mora znaciti.
Dalje, slazu za istok. Mi ovo, mi ono, gradimo, a unaprijed znali da nece moci graditi. Onda citas one placenike, kako pisu, gradi Zeljo boli te, a moze rinakuu graditi u stvarnosti. Spinovanje i lazi meni smetaju, a to strajkaci predstavljaju kao pozitivno. U svemu nadju neko pozitivno sranje a nije tako. Pisu da ih ne bi neko osudio. Svrsavali na Mulalica ovdje dok su bili, sad je uhljup.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 28 maj 2016, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Za FK Obilić su igrali i Vladan Grujić, Stevo Nikolić, Vule Trivunović (sve ex reprezentativci BiH), pa nikada nisam čuo slične opaske. Miodrag Ješić je svoju trenersku karijeru 1993. godine počeo u FK Obilić.amazon je napisao/la:Umjesto da nademo ljude s ovih prostora, nadjemo nekog sportskog direktora i neka rade par godina. Dovoditi ovako majmune, nema smisla stvarno.Caco je napisao/la:Cim je igrao za Obilic i imao posla sa Arkanom trebao bi biti persona non grata, na stranu ti milioni i of shor kompanijeamazon je napisao/la:Nije dobro sto se tice ovog videa oko Vukomanovica. Neka opasna mafija iza njega stoji, sto nam ovo treba. Boze sacuvaj.
Da je izabran neko iz BiH rekli bi što će nam ovaj, treba nam neki stranac. Mi smo čudan narod. Bitno je kakav je čovjek, a nakon toga i stručnjak, pa tek onda donositi sudove.
- amazon
- Kontakt:
Imali kod tebe nesto da ne valja? Ti samo serendas i za sve imas odgovor kako je to dobro. Ti znas sta ce drugi reci. Idi uzmi jednu pivu i ne spinuj.carsijaba je napisao/la: Za FK Obilić su igrali i Vladan Grujić, Stevo Nikolić, Vule Trivunović (sve ex reprezentativci BiH), pa nikada nisam čuo slične opaske. Miodrag Ješić je svoju trenersku karijeru 1993. godine počeo u FK Obilić.
Da je izabran neko iz BiH rekli bi što će nam ovaj, treba nam neki stranac. Mi smo čudan narod. Bitno je kakav je čovjek, a nakon toga i stručnjak, pa tek onda donositi sudove.
I ovaj je lazni insajder isto, ovo ti jedan od onih sto sve znaju rekao im neko i sve znaju ali ti ne mogu reci ko im je to rekao.amazon je napisao/la:Meni nije problem sto se plate kresu, ali kad niko nista ranije ne spominje. A sjecam se dobro pisanja onog fkz, kako nema problema ako ne odemo u evropu, imamo pare, to sto necemo u evropu ne znaci da cemo propasti, bla, bla. Prodje mjesec nemamo para, kresu se ugovori itd. Sjecam se kad su dolazili igraci svi su rekli svidja mi se plan Zelje, zato sam dosao, a mjesec poslije glume budale. To je problem, lazi.plavousrcu je napisao/la:
Nemojte da nam svaki komentar bude pljuvac rekao ovo ili ono. U pravu si ti u mnogim stvarima. Moze se nagadjati da nemamo novca kao u januaru jer su igrace na razgovorima pripremali za smanjenje 30 do 50 posto i nakon Slavije su ih kaznili 50 posto. To bi mogla biti naznaka da novca je manje nego se ocekivalo i planiralo. Ne mora znaciti.
Dalje, slazu za istok. Mi ovo, mi ono, gradimo, a unaprijed znali da nece moci graditi. Onda citas one placenike, kako pisu, gradi Zeljo boli te, a moze rinakuu graditi u stvarnosti. Spinovanje i lazi meni smetaju, a to strajkaci predstavljaju kao pozitivno. U svemu nadju neko pozitivno sranje a nije tako. Pisu da ih ne bi neko osudio. Svrsavali na Mulalica ovdje dok su bili, sad je uhljup.
Ima. Sujetne osobe.amazon je napisao/la:Imali kod tebe nesto da ne valja? Ti samo serendas i za sve imas odgovor kako je to dobro. Ti znas sta ce drugi reci. Idi uzmi jednu pivu i ne spinuj.carsijaba je napisao/la: Za FK Obilić su igrali i Vladan Grujić, Stevo Nikolić, Vule Trivunović (sve ex reprezentativci BiH), pa nikada nisam čuo slične opaske. Miodrag Ješić je svoju trenersku karijeru 1993. godine počeo u FK Obilić.
Post prijavljen zbog vrijeđanja.
- amazon
- Kontakt:
Hocemo Amara za trenera. Samo ne znam da li bi Amar morao pripremiti plan da ga predstavi Deji starom fudbalskom strucnjaku. To bi bio cirkus zivi.Dejo glasa, da li je Amar strucan
Sprdaju se ljudi s njima.

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 27 gostiju.