FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lizalo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lizalo » 28 maj 2016, 16:22

Caco je napisao/la:Jeste shega u pm. umjesto da argumentujete i pobijete me dokazima i pricom vi ko slijepe kokosi ponavljate trajla be trajla be tu se vidi koliko je jaka uprava i oni koji brane upravu ;)

Jeste branimo UPRAVU, sta ces sada. Ta ista uprava je otplatila veliki dio dugovanja prema duznicima, ta ista uprava je uradila reviziju u klubu, ta ista uprava, je pocela sa uplacivanjima zdravstvenog i penzionog uposlenicima, ta ista uprava je dovela kvalitetne igrace u nas klub, ta ista uprava je pokrenula projekat obnove stadiona, ta ista uprava je dovela na desetine novih sponzora.

Sta su uradile prethodne uprave, nista samo su trosile i rasipale zaradjeni novac koji su isplacivali bez ikakvog pokrica.

Zbog ovih gore pobrojanih stvari i branim upravu i imaju moju punu podrsku

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 28 maj 2016, 16:27

@lizalo,

šta se ba opterećuješ, pa vidiš i sam da ima par likova na ovom forumu koji su protiv Uprave, pejorativno šaka jada.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 28 maj 2016, 16:30

lizalo je napisao/la:
Caco je napisao/la:Jeste shega u pm. umjesto da argumentujete i pobijete me dokazima i pricom vi ko slijepe kokosi ponavljate trajla be trajla be tu se vidi koliko je jaka uprava i oni koji brane upravu ;)

Jeste branimo UPRAVU, sta ces sada. Ta ista uprava je otplatila veliki dio dugovanja prema duznicima, ta ista uprava je uradila reviziju u klubu, ta ista uprava, je pocela sa uplacivanjima zdravstvenog i penzionog uposlenicima, ta ista uprava je dovela kvalitetne igrace u nas klub, ta ista uprava je pokrenula projekat obnove stadiona, ta ista uprava je dovela na desetine novih sponzora.

Sta su uradile prethodne uprave, nista samo su trosile i rasipale zaradjeni novac koji su isplacivali bez ikakvog pokrica.

Zbog ovih gore pobrojanih stvari i branim upravu i imaju moju punu podrsku
ma kakvi oni,napravili stranicu prije 3 dana stop kriminalnoj upravi,grupa im broji 130 ljudi od toga 60 pitara 40 laznih profila i violinini poltroni!i naravno brisu svaki komentar koji im ne paše

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 16:41

Nacin na koji se vi raspravljate i na koji odgovarate na postove vise lici ulici nego jednom forumu, a da smo na ulici vi bi se vjerovatno i tukli :oops:
Od sada cu odg. samo na one replike koje budu normalnog forumskog karaktera, bez spinovanja, optuzbi i vrijedjanja, pa ako zelite da se raspravljate izvolite potrudite se, ovako trosim vrijeme samo na vas ;)

Naravno i ovo je laz i izmisljotina po vama !? ;)

slika
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 28 maj 2016, 16:49

Caco je napisao/la:Nacin na koji se vi raspravljate i na koji odgovarate na postove vise lici ulici nego jednom forumu, a da smo na ulici vi bi se vjerovatno i tukli :oops:
Od sada cu odg. samo na one replike koje budu normalnog forumskog karaktera, bez spinovanja, optuzbi i vrijedjanja, pa ako zelite da se raspravljate izvolite potrudite se, ovako trosim vrijeme samo na vas ;)

slika
Samo budala može vjerovati stranici, koja napiše da je VIP stolica 368KM, stranici koja je falsifikovala potis gosp. Šiljka, koja kaže da se forumašima plaća po petobanka za pisanje na jednom forumu. Znači, ko falsifikuje, taj laže, a ko laže taj i krade.
Zadnja izmjena: carsijaba, dana/u 28 maj 2016, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 maj 2016, 16:50

Caco je napisao/la:Nacin na koji se vi raspravljate i na koji odgovarate na postove vise lici ulici nego jednom forumu, a da smo na ulici vi bi se vjerovatno i tukli :oops:

[img]http://s33.postimg.org/ets2ugya7/Screenshot_4.png
Da ne izdaje igracima izdavao bi nekom drugom i opet bi ubirao pare, a preko klupske kase bi profit ostvario neki drugi najmodavac, tj. igraci bi platili stan nekome drugom jer svakako trebaju stan.

Kakvih gluposti se nacitah ova dva dana na ovoj temi to je smijesno.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 16:55

Signore je napisao/la:

Da ne izdaje igracima izdavao bi nekom drugom i opet bi ubirao pare, a preko klupske kase bi profit ostvario neki drugi najmodavac, tj. igraci bi platili stan nekome drugom jer svakako trebaju stan.

Kada ti ovo kazes, a i @AnelZ reaguje na sva ova pisanja, covjeku bude jasno koliko daleko je otislo.

Musane, naravno da nije laz. Siljak im iznajmljuje stanove, i trodupla veca cifra je u pitanju. Zivio direktor.
Tom stranicom i nosensima koje prenosite, samo ste sebi u stomak skocili. Ocigledno je izazvan kontraefekat.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 17:07

Stana se ozenio neka mu je sretno valjda sada dodje tobe :thumbup:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 28 maj 2016, 17:43

VUKOMANOVIĆ IVAN MOMAK JE DIVAN :clap:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 maj 2016, 17:51

Thetraphak1921 je napisao/la:
Signore je napisao/la:

Kada ti ovo kazes, a i @AnelZ reaguje na sva ova pisanja, covjeku bude jasno koliko daleko je otislo.

Musane, naravno da nije laz. Siljak im iznajmljuje stanove, i trodupla veca cifra je u pitanju. Zivio direktor.
Tom stranicom i nosensima koje prenosite, samo ste sebi u stomak skocili. Ocigledno je izazvan kontraefekat.
Upravu si kad neko neutralan i cijenjen clan foruma poput @Signorea vidi o cemu je rijec, nema vise potrebe za pisanjem, ali eto nek pokusavaju nesto ali nece im uspjet .ZIVJELA UPRAVA
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 28 maj 2016, 20:05

Caco je napisao/la:Sigrno svi smo mi placenici a vi ste slijepe ovce :clap:

Kradu na stolicama za tribine, kradu na stolicama za lozu bave se meseteraskim radnjama preko nepostojece marketing agencije, preko cetiri miliona maraka smo zaradili a sada nemamo za placa niti za kako treba priprema ali jok mi smo placenici koje hoce da ruse upravu sam Zdenko Jelic covjek koji je u klubu od 1970 kaze da su do sada ukrali preko dva miliona maraka jedan Dzelo kaze da je lopovska uprava koja gleda samo svoj interes eto i oni su po vama placenici jer vam ne odgovara ono sto kazu niti sto misle
Ne mozes ti voliti Zelju vise nego ja i obratno, ocito je sada da se i mi navijaci dijelimo na one koje podrzavaju upravu i one koji ne podrzavaju momci iz udruzenja ce progovoriti u utorak na FTV-u i novom broju magazina "Mreza" pravite se fini i sutite jer vam je uprava bagerima zamazala oci napravili parking od nasih para svrsavanje na parking naprave koju halu svrsavanje stoka smo od naroda lako nas je kupiti a jos lakse naguziti

Kao sto sam rekao ova uprava ce prevazici i upravu Telibecirevica i Landze u svakom smislu i segmentu
Samo treba u diskusiju ući sa argumentima.

Ja ne podržavam bilo kakav oblik malverzacija u klubu i krađa, ali.......

I prije je bilo milion Uprava, kralo se na svemu, a NIŠTA NISU OSTAVILI IZA SEBE.

Ako ćemo mak na konac, neka nam izgrade Grbavicu kako su krenuli, pa neka i njima nešto ostane. (hajmo pljuvači sada, opa opa)

S druge strane, gdje su argumenti koji kažu da nemamo za plate? Jer, PLATE DANA NE KASNE.

Isto tako, gdje su argumenti da nemamo za pripreme? Pred svaku važnju tekmu smo imali mini-pripreme i noćenja bliže gradu odigravanja tekme, a prije se u BL išlo busem pred tekmu.

Ti, ili bilo ko drugi, ponudite argumente i uvjerite nas ostale da nema para, da se krade, da nema priprema, da se urušava tribina, da nemamo semafor, da nemamo parking, da igrači štrajkuju, itd. Ali samo ARGUMENTIMA.

Mislim da ima dovoljno forumaša spremnih za konstruktivnu raspravu, ali ne može se sve zasnivati na tome: "Kao što sam ja rekao", "Rekoh ja prije mjesec", "Ja to tako vidim i tako je sigurno", "Vidjet ćete da ćemo osvojiti duplu", "Ugasit ćemo se", itd.

Dakle, samo argumenti!
|***Against Modern Football***|

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 maj 2016, 20:12

zaboljegzelju je napisao/la:
Caco je napisao/la:Sigrno svi smo mi placenici a vi ste slijepe ovce :clap:

Kradu na stolicama za tribine, kradu na stolicama za lozu bave se meseteraskim radnjama preko nepostojece marketing agencije, preko cetiri miliona maraka smo zaradili a sada nemamo za placa niti za kako treba priprema ali jok mi smo placenici koje hoce da ruse upravu sam Zdenko Jelic covjek koji je u klubu od 1970 kaze da su do sada ukrali preko dva miliona maraka jedan Dzelo kaze da je lopovska uprava koja gleda samo svoj interes eto i oni su po vama placenici jer vam ne odgovara ono sto kazu niti sto misle
Ne mozes ti voliti Zelju vise nego ja i obratno, ocito je sada da se i mi navijaci dijelimo na one koje podrzavaju upravu i one koji ne podrzavaju momci iz udruzenja ce progovoriti u utorak na FTV-u i novom broju magazina "Mreza" pravite se fini i sutite jer vam je uprava bagerima zamazala oci napravili parking od nasih para svrsavanje na parking naprave koju halu svrsavanje stoka smo od naroda lako nas je kupiti a jos lakse naguziti

Kao sto sam rekao ova uprava ce prevazici i upravu Telibecirevica i Landze u svakom smislu i segmentu
Samo treba u diskusiju ući sa argumentima.

Ja ne podržavam bilo kakav oblik malverzacija u klubu i krađa, ali.......

I prije je bilo milion Uprava, kralo se na svemu, a NIŠTA NISU OSTAVILI IZA SEBE.

Ako ćemo mak na konac, neka nam izgrade Grbavicu kako su krenuli, pa neka i njima nešto ostane. (hajmo pljuvači sada, opa opa)

S druge strane, gdje su argumenti koji kažu da nemamo za plate? Jer, PLATE DANA NE KASNE.

Isto tako, gdje su argumenti da nemamo za pripreme? Pred svaku važnju tekmu smo imali mini-pripreme i noćenja bliže gradu odigravanja tekme, a prije se u BL išlo busem pred tekmu.

Ti, ili bilo ko drugi, ponudite argumente i uvjerite nas ostale da nema para, da se krade, da nema priprema, da se urušava tribina, da nemamo semafor, da nemamo parking, da igrači štrajkuju, itd. Ali samo ARGUMENTIMA.

Mislim da ima dovoljno forumaša spremnih za konstruktivnu raspravu, ali ne može se sve zasnivati na tome: "Kao što sam ja rekao", "Rekoh ja prije mjesec", "Ja to tako vidim i tako je sigurno", "Vidjet ćete da ćemo osvojiti duplu", "Ugasit ćemo se", itd.

Dakle, samo argumenti!
Nemojte da nam svaki komentar bude pljuvac rekao ovo ili ono. U pravu si ti u mnogim stvarima. Moze se nagadjati da nemamo novca kao u januaru jer su igrace na razgovorima pripremali za smanjenje 30 do 50 posto i nakon Slavije su ih kaznili 50 posto. To bi mogla biti naznaka da novca je manje nego se ocekivalo i planiralo. Ne mora znaciti.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 28 maj 2016, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 28 maj 2016, 20:19

plavousrcu je napisao/la:Nemojte da nam svaki komentar bude pljuvac rekao ovo ili ono. U pravu si ti u mnogim stvarima. Moze se nagadjati da nemamo novca kao u januaru jer su igrace na razgovorima pripremali za smanjenje 30 do 50 posto i nakon Slavije su ih kaznili 50 posto. To bi mogla biti naznaka da novca je manje nego se ocekivalo i planiralo. Ne mora znaciti.
I to nije istina evo napisa covjek na drugom forumu koji je bio prisutan na tim sastancima sa igracima.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 maj 2016, 20:23

Euzebio je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Nemojte da nam svaki komentar bude pljuvac rekao ovo ili ono. U pravu si ti u mnogim stvarima. Moze se nagadjati da nemamo novca kao u januaru jer su igrace na razgovorima pripremali za smanjenje 30 do 50 posto i nakon Slavije su ih kaznili 50 posto. To bi mogla biti naznaka da novca je manje nego se ocekivalo i planiralo. Ne mora znaciti.
I to nije istina evo napisa covjek na drugom forumu koji je bio prisutan na tim sastancima sa igracima.
Mozda i nije. Onda nasi igraci iz nekih razloga lazu. Kojih, ko zna?

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 28 maj 2016, 20:34

plavousrcu je napisao/la:Mozda i nije. Onda nasi igraci iz nekih razloga lazu. Kojih, ko zna?
Meni nije ni jedan igrac nista rekao jel tebi ?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 maj 2016, 20:40

Euzebio je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Mozda i nije. Onda nasi igraci iz nekih razloga lazu. Kojih, ko zna?
Meni nije ni jedan igrac nista rekao jel tebi ?
Naravno i ne bih pisao stvari za koje nisam siguran.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 28 maj 2016, 20:43

plavousrcu je napisao/la:Naravno i ne bih pisao stvari za koje nisam siguran.
I ko ti je rekao podjeli to sa nama!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 maj 2016, 20:44

Opet levati insajderi se vratili. On sjedili, oni sve znaju, a za divno cudo znaju sve ali samo da je pozitivno, ne znaju nista negativno. :facepalm:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 maj 2016, 20:46

Euzebio je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Naravno i ne bih pisao stvari za koje nisam siguran.
I ko ti je rekao podjeli to sa nama!
Ti ko agent tajne sile. Na svadbi su svi koji su mi rekli. Istrazi ako te toliko intersuje.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 28 maj 2016, 20:48

plavousrcu je napisao/la:Ti ko agent tajne sile. Na svadbi su svi koji su mi rekli. Istrazi ako te toliko intersuje.
Pa ti si napisao da znas da ti je neko rekao iz prve ruke, ocekivao sam u najmanju ruku da ces biti direktan. Sad vec vidim da polemika sa tobom ne vodi nicemu i da ne znas o cemu pricas.
Prijatno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Orvel, ristagrad, ritam21 i 46 gostiju.