Caco je napisao/la:Sigrno svi smo mi placenici a vi ste slijepe ovce
Kradu na stolicama za tribine, kradu na stolicama za lozu bave se meseteraskim radnjama preko nepostojece marketing agencije, preko cetiri miliona maraka smo zaradili a sada nemamo za placa niti za kako treba priprema ali jok mi smo placenici koje hoce da ruse upravu sam Zdenko Jelic covjek koji je u klubu od 1970 kaze da su do sada ukrali preko dva miliona maraka jedan Dzelo kaze da je lopovska uprava koja gleda samo svoj interes eto i oni su po vama placenici jer vam ne odgovara ono sto kazu niti sto misle
Ne mozes ti voliti Zelju vise nego ja i obratno, ocito je sada da se i mi navijaci dijelimo na one koje podrzavaju upravu i one koji ne podrzavaju momci iz udruzenja ce progovoriti u utorak na FTV-u i novom broju magazina "Mreza" pravite se fini i sutite jer vam je uprava bagerima zamazala oci napravili parking od nasih para svrsavanje na parking naprave koju halu svrsavanje stoka smo od naroda lako nas je kupiti a jos lakse naguziti
Kao sto sam rekao ova uprava ce prevazici i upravu Telibecirevica i Landze u svakom smislu i segmentu
Samo treba u diskusiju ući sa argumentima.
Ja ne podržavam bilo kakav oblik malverzacija u klubu i krađa, ali.......
I prije je bilo milion Uprava, kralo se na svemu, a NIŠTA NISU OSTAVILI IZA SEBE.
Ako ćemo mak na konac, neka nam izgrade Grbavicu kako su krenuli, pa neka i njima nešto ostane. (hajmo pljuvači sada, opa opa)
S druge strane, gdje su argumenti koji kažu da nemamo za plate? Jer, PLATE DANA NE KASNE.
Isto tako, gdje su argumenti da nemamo za pripreme? Pred svaku važnju tekmu smo imali mini-pripreme i noćenja bliže gradu odigravanja tekme, a prije se u BL išlo busem pred tekmu.
Ti, ili bilo ko drugi, ponudite argumente i uvjerite nas ostale da nema para, da se krade, da nema priprema, da se urušava tribina, da nemamo semafor, da nemamo parking, da igrači štrajkuju, itd. Ali samo ARGUMENTIMA.
Mislim da ima dovoljno forumaša spremnih za konstruktivnu raspravu, ali ne može se sve zasnivati na tome: "Kao što sam ja rekao", "Rekoh ja prije mjesec", "Ja to tako vidim i tako je sigurno", "Vidjet ćete da ćemo osvojiti duplu", "Ugasit ćemo se", itd.
Dakle, samo argumenti!