Samo tri asistencije na utakmici, i to sve tri Musa podijelioguillermo je napisao/la:U zadnjoj sekundi pobjedismo Egipat.Sani 2/17momak je bukvalno potrosen i treba ga odmoriti do pocetka SP ovako samo odmaze ionako limitiranoj ekipi.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Samo tri asistencije na utakmici, i to sve tri Musa podijelioguillermo je napisao/la:U zadnjoj sekundi pobjedismo Egipat.Sani 2/17momak je bukvalno potrosen i treba ga odmoriti do pocetka SP ovako samo odmaze ionako limitiranoj ekipi.
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 555&lng=srbhsport je napisao/la:Jel ima statistika?
Ne bih se slozio za Cerkezovica imao je dobre role u prvoj ekipi Slobode,pa cak i ovu zadnju protiv Crnogoraca.Igrac zadatka uvijek ce isporucit 5+ poena,skokova i asista,Mutic takodjer ali posto igrom slucaja mora na 5 tesko moze napadacki sta uraditi.Mi se oslanjamo na Musu i trojke Campare jer ocito da nema taj smek za asistencijama.Ostali ce skupljat reket u odbrani i coskarit i razvlacit reket u napadu i nadati se nekom ziceru kojih smo bruku profulali sad na ovom turniru pogotovo Barukcija.Federer17 je napisao/la:Veliki hendikep je neigranje Njegosa, ocigledno je koliko smo pod kosem nikakvi i koliko imamo problem sa skokom. Da je on tu, uz ovakvog Musu (koji je nevjerovatno napredovao) siguran sam da bi uzeli titulu. Ovako, jedna losija utakmica/los dan Dzanana protiv neke jace ekipe bi nam mogao biti koban. Jer, osim Muse, Sani se tu jedini malo poenterski prikljucuje (mada sam siguran da ce biti bolji). Kocic koliko-toliko, iako je poprilicno poboljsao svoju igru, Jankovic isto isto tako izgleda bolji. Cerkezovic je najvise nazadovao, mada iskren da budem nisam iznenadjen time uopste, jer mislim da od njega nikada nece biti ozbiljniji igrac u seniorima (iskreno se nadam da grijesim). Ostalo niko vrijedan pomena, realno...
tribine primaju 4000KM i tu je cijena 5KMBihac96 je napisao/la:Jbt gledam za ovu prijateljsku u Skenderiji cijene ulaznica 5 i 10 KM.Pa jbt djeca su u pitanju kakvih 10 KM za ulaznicuI onda se pitamo zasto su nam tribine prazne.
nisu u pitanju "djeca" nego EVROPSKI SAMPIONIBihac96 je napisao/la:Nisam rekao da je puno 5 KM nego tih 10 je puno.ipak su djeca u pitanju.Sreća pa su u Sarajevu uvijek tribine pune
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.