FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 28 maj 2016, 02:03

Oni srusili istok, a ne grade ga jos. Bar smo imali one stepenice, sad nemamo ni to. Sad za sad rusimo samo, a kad budemo gradili, ja cu prvi reci svaka cast. A to sto on uslika bager i objavi na zvanicnoj ne znaci da cu ja padati u nesvjest i svrsavati kao vi anamo tamo s onom djecurlijom, sto uopce ne ide na utakmice, a prate Zelju 3 godine a imaju 16.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 maj 2016, 02:07

Napusti temu levatu pitarski!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 02:09

Caco je napisao/la:
Grade ali nazalost izgleda samo za raju i slikanje, bez dozvole koja jos nije odobrena ili odbijena, i tako dva dana nakon pocetka "gradnje" istoka sve je stalo ...
Ma yebes dozvole, platit cemo kaznu i legalizovati objekat. Nesto slicno kao sto je sa vecinom Sarajeva uradjeno..
Sto bi mi po zakonu, ako neko drugi ne zeli? Pa 1/1 je nase, to je bar jasno nakon onih crno na bijelo dokumenata. To sto se, danas, neke druge stvari uzimaju u obzir prije izdavanja bilo kakve dozvole, nije nasa stvar.

@amazon
Od necega se mora poceti, zar ne?
Memara je napisao/la:Jao šta radi lobi vaše uprave instaliran po raznim forumima. Pričaju već 3 dana kako je dobro ići na planinu na pripreme kako je to zdravo kako ovo kako ono. Ničim izazvani, nema još govora o tom al to je pokrenuto tako ss ciljem da je to nevjerovatno. u biti nemaju para za bilo šta drugo, pa sad pokušavaju to predstaviti ko dobar potez. Bjelašnica, Igman, pripreme, ludilo. Ko je imalo pametan zna da to rade konstantno, sve što se treba desiti serviraju tako da to izgleda dobro a u biti prikrivaju milion stvari. Jel vi vjerujete stvarno da ćete na planinu jer je tamo dobro?
Uopste se ne zna gdje ce se na pripreme, o cemu ti pricas?
PS dabogda nikad vise ne vidjeli Turske, a sve pripreme obavljali na planinama. Bilo para ili ne. Znas li razlog zbog kojeg ovo govorim?
Koji si od ovih 70 pitara sto je lajkao stranicu? :)

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 02:15

Druze predstavljas se kao navijac Zelje a mnogo toga ne znas, evo da ti i na to odg. da je vec odluceno da ce se ovo ljetne pripreme odraditi na igmanu i bjelasnici a jedan dio u sarajevu i to na pom. terenu, mozes li to povjerovati?
Nesto ce platiti a nesto kompenzovati kroz reklame - banere
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 02:21

Memara je napisao/la:Ma na planinu ćete jer je tamo predobro. Kad ste imali para išli ste u Tursku, sad je odjednom planina najbolje riješenje. I to se počelo ničim izazvano pisati. Zapravo to je najofirnije. Počeli pripremati teren, de nemojte tako ofirno, nije to teško za skužiti. Zvezda bila europski prvak sa planine i vi ćete. Hiljadu za nijedno protiv. A nikad u životu se od ovih igrača niko na planini nije pripremio. Al sad je to odjednom top vrh. Daj ba dosta mi je ovih mojih šupljaka, što ne vide svojim očima al vi ste ofirni.
Izvini, a ko je tebe sta pitao?

@Caco, odlicno ! Jos samo da nadju dobrog kondicionog, sto je jednako vazno kao i sef strucnog..

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 02:26

Memara je napisao/la:Ne smije se reći ako te eko ne pita. Nemoj mi tih misimovićevih fazona. Ko da te on plaća. Agentura prava postali.

E svašta, de bolan malo neofirnije.
Nasa je stvar koga podrzavamo ili ne podrzavamo. Ne trebas nam ti drzati bilo kakve lekcije o tome. Sta tebe tangiraju bilo kakva desavanja u Zelji?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 02:29

:lol: Ma jastaa odlicno je sve
1921'

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 02:30

Memara je napisao/la:Hajd sad razvodni. Napiši do ujutro sa haverima još 100 postova, da padne u zaborav. Čim vam se nešto ne sviđa razvodnite stvari, napišete hiljadu i jednu glupost ne bil to prošlo neopaženo. De mi zovni admina da pobriše. Zanima me kad vas zanima šta se kod nas dešava mora i mene zanimati. Ne zasjepljujte ljude zbog 20 maraka, imate li obraza imalo?

Misimovića podržavaju samo navijači Sarajeva i ovi što ih je kupio.
Drzim li ja tebi lekcije na temi koga i iz kojeg razloga trebam podrzavati? Drzim li ja tebi lekcije tamo da bi trebao podrzati svoju Upravu, jer ti grade europski kamp, donijeli su ti titulu i kup poslije ko zna koliko godina? Jer su ostvarili najveci transfer u PLBiH, jer su doveli Stepanova, Leona, Barbarica, Stojceva, Jajala, etc. ?

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 28 maj 2016, 02:45

Simpaticni ste mi svi, iskreno me zanima kako se tek sada pojavljujete :)

Da je poduzetnistva kod nasih ljudi, Igman i Bjelasnica bi tokom ljeta bile top destinacija za pripreme fudbalskih ekipa osrednjih liga (tipa Poljska, Izrael, Rumunija, Ceska, Srbija, Slovacka, Mađarska i sl.), no trenutno to nije realno zbog ogranicene infrastrukture na njima. Kakav brend bi se samo mogao stvoriti. No to je tema za ekonomiju, a ne sportski forum.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 maj 2016, 08:05

TikTak je napisao/la:http://fak..r.ba/zeljo-jos-uvijek-nije-dobio-novog-trenera-strucna-komisija-bira-mulalicevog-nasljednika/ Ko nam je u strucnoj komisiji. Je li ima neko od bivsih igraca ili trenera?
Sigurno su u komisiji ljudi iz Uprave kluba, mozda je i Hare tu. Cuo sam i da je Djurbuzovic stvarno dobar sa Misimovicem, ranije i on iz sjene savjete davao.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 09:56

AnelZ je napisao/la:Simpaticni ste mi svi, iskreno me zanima kako se tek sada pojavljujete :)

Da je poduzetnistva kod nasih ljudi, Igman i Bjelasnica bi tokom ljeta bile top destinacija za pripreme fudbalskih ekipa osrednjih liga (tipa Poljska, Izrael, Rumunija, Ceska, Srbija, Slovacka, Mađarska i sl.), no trenutno to nije realno zbog ogranicene infrastrukture na njima. Kakav brend bi se samo mogao stvoriti. No to je tema za ekonomiju, a ne sportski forum.
Jos ce ih biti. :)

lizalo
Kontakt:

Post Postao/la lizalo » 28 maj 2016, 11:47

Sta je ba levati ovdje imaju dva tri lika koja sama sa sobom razgovaraju. Kako vas ba nije sram i stid da tako iznosite bljuvotine. Željo je institucija iza koje stoji armija navijaca. Vi se ovdje nadigli nesto laprdate i predstavljate se ko neki navijaci, sto niste uplatiti koju stolicu za obnovu stadiona. Pola vas da nije google maps-a ne bi ni znalo gdje je Grbavica.

Ova Uprava ima punu podrsku navijaca i sta god da vi iznosite i laprdate znajte da vam ne pije vode. Stadion se gradi i renovira i samo mozete da patite od zavisti.
Za vasu informaciju istok ce u pocetku biti skroz poravnat sa zemljom jer su bile upitne organizacije domacih utakmica zbog neuslovnosti i nesigurnosti. Cim se izdaju potrebne dozvole krece se u izgradnju istog. Stoga patite od zavisti jer Željo je vječan.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 28 maj 2016, 12:07

amazon je napisao/la:Joj ovih direktora, on je polozio na prvom ispitu. Kao ti neka bitna licnost u pm, aj odabi jadan ne bio.Nemas mozga dva grama.Ne znas sta pises. Najgora sezona u deciniji kluba on svrsava, a budala Boze sacuvaj!
Decenija=dekada=period od 10 godina.
2007. = 6. mjesto
2008. = 7. mjesto
2009. = 9. mjesto (donji dio tabele)

a budale Bože sačuvaj!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 12:37

Ma gdje ce Siljak posten je to covjek od glave do pete .... :kafa:

Alispahićev Šiljak: Direktor "Želje" uzimao novac iz boračke fondacije za ratne zločine

http://www.bnn.ba/vijesti/alispahicev-s ... ne-zlocine
1921'

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 28 maj 2016, 13:00

lizalo je napisao/la:Sta je ba levati ovdje imaju dva tri lika koja sama sa sobom razgovaraju. Kako vas ba nije sram i stid da tako iznosite bljuvotine. Željo je institucija iza koje stoji armija navijaca. Vi se ovdje nadigli nesto laprdate i predstavljate se ko neki navijaci, sto niste uplatiti koju stolicu za obnovu stadiona. Pola vas da nije google maps-a ne bi ni znalo gdje je Grbavica.

Ova Uprava ima punu podrsku navijaca i sta god da vi iznosite i laprdate znajte da vam ne pije vode. Stadion se gradi i renovira i samo mozete da patite od zavisti.
Za vasu informaciju istok ce u pocetku biti skroz poravnat sa zemljom jer su bile upitne organizacije domacih utakmica zbog neuslovnosti i nesigurnosti. Cim se izdaju potrebne dozvole krece se u izgradnju istog. Stoga patite od zavisti jer Željo je vječan.
Pate godinama, a patit će još i više.

Prije su krili, ali više ne mogu sakriti da im je Željo trn u oku.

I kad čujem da kažu rezultati najlošiji u zadnjih 10 godina, da u Klubu ništa ne grade nego da samo ruše, da je bager na Grbavicu došao samo radi slika za zvaničnu, tačno mi ljudi poprave dan svojim glupostima, samo se pitam kako žive tako, hahahahahaha.
|***Against Modern Football***|

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 13:07

Zbog odugovlacenja sa imenovanjem trenera iz njima znanin razloga igraci poput Jahica, Burekovica, Radinovica i dr. su na cekanju samo da nam ne bude prekasno :oops:

Pioniri devastirali komsije sa 4:0 :clap:
Zadnja izmjena: Hrasno1921, dana/u 28 maj 2016, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 maj 2016, 13:09

Caco je napisao/la:Zbog odugovlacenja sa imenovanjem trenera iz njima znanin razloga igraci poput Jahica, Burekovica, Radinovica i dr. su na cekanju samo da nam ne bude prekasno :oops:
naporan si vise jarane, nema vise sadake iz kluba za takve kao ti ili ko ti je vec iz familije radio pa ste nogu dobili, ide zeljo naprijed a to ne mozete zaustaviti pisanjima po forumima i socijalnim mrezama, sto prije skontate lakse ce vam biti, posaljedni trzaji mrtvaca :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 13:11

irfo je napisao/la:
Caco je napisao/la:Zbog odugovlacenja sa imenovanjem trenera iz njima znanin razloga igraci poput Jahica, Burekovica, Radinovica i dr. su na cekanju samo da nam ne bude prekasno :oops:
naporan si vise jarane, nema vise sadake iz kluba za takve kao ti ili ko ti je vec iz familije radio pa ste nogu dobili, ide zeljo naprijed a to ne mozete zaustaviti pisanjima po forumima i socijalnim mrezama, sto prije skontate lakse ce vam biti, posaljedni trzaji mrtvaca :kafa:
Nema potrebe da me optuzujes za nesto, pricati gluposti i bavite se spinom vam je i vise nego ofirno, na pogresnoj si adresi, jedan sam desetine navijaca koji su protiv ove lopovske uprave i to je moje pravo, ako ti se ne svidja sta pisem idi na drugi forum ;)
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 maj 2016, 13:16

Caco je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Nema potrebe da me optuzujes za nesto, pricati gluposti i bavite se spinom vam je i vise nego ofirno, na pogresnoj si adresi, jedan sam desetine navijaca koji su protiv ove lopovske uprave i to je moje pravo, ako ti se ne svidja sta pisem idi na drugi forum ;)
pa svaki ti post ukazuje kakvu agendu pokusavas proturit ovdje, eto znaci sto hiljada zeljnih navijaca su debili i ne vidi da je uprava lopovska samo vas deset inelektualaca koji volite zelju vise nego mi vidite kroz ovu šaradu lopovluka uprave, malo je reci da ste ofirni, pa i budali je jasno o cemu se radi ovdje, ne mozes u ovoj bogom danoj drzavi nista posteno i pozitivno pokrenut da se ne nasadi desetine takvih zaostalih umova koji gledaju individualnu korist i ne biraju sredstva kako da popljuju sve sto valja samo da bi izgurali svoje :puke:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 13:25

Sigrno svi smo mi placenici a vi ste slijepe ovce :clap:

Kradu na stolicama za tribine, kradu na stolicama za lozu bave se meseteraskim radnjama preko nepostojece marketing agencije, preko cetiri miliona maraka smo zaradili a sada nemamo za placa niti za kako treba priprema ali jok mi smo placenici koje hoce da ruse upravu sam Zdenko Jelic covjek koji je u klubu od 1970 kaze da su do sada ukrali preko dva miliona maraka jedan Dzelo kaze da je lopovska uprava koja gleda samo svoj interes eto i oni su po vama placenici jer vam ne odgovara ono sto kazu niti sto misle
Ne mozes ti voliti Zelju vise nego ja i obratno, ocito je sada da se i mi navijaci dijelimo na one koje podrzavaju upravu i one koji ne podrzavaju momci iz udruzenja ce progovoriti u utorak na FTV-u i novom broju magazina "Mreza" pravite se fini i sutite jer vam je uprava bagerima zamazala oci napravili parking od nasih para svrsavanje na parking naprave koju halu svrsavanje stoka smo od naroda lako nas je kupiti a jos lakse naguziti

Kao sto sam rekao ova uprava ce prevazici i upravu Telibecirevica i Landze u svakom smislu i segmentu
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 16 gostiju.