Batman90 je napisao/la:Rinuka s*ebao temu sa dvije najodvratnije slike koje je spammao nekoliko stranicaSvima se smucilo
I na kraju okrivio Batman-a.
Vidim dva sarajevska tabora slozna, niko ga ne spominje. Respekt![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Batman90 je napisao/la:Rinuka s*ebao temu sa dvije najodvratnije slike koje je spammao nekoliko stranicaSvima se smucilo
I na kraju okrivio Batman-a.
Vidim dva sarajevska tabora slozna, niko ga ne spominje. Respekt![]()
Jest vala basCaco je napisao/la:![]()
Vas sve kolektivno treba na psihijatriju, ili nadjite preko neta da isprobavaju lijekove na vama, pijete sarene bobe a za to jos pare dobijate i boli vas kurko
Kao novi udjem na temu da vidim sta i kako, a ono se izgubim i ne mogu izaci ...
Zato je Jesic otjeran, ocekujem da uradis i ti isto sa ovim bolesnikom.samirr je napisao/la: I vi ste Ješicu zato vam je sad dobro u klubu..
opusti se i uzivajCaco je napisao/la:![]()
Vas sve kolektivno treba na psihijatriju, ili nadjite preko neta da isprobavaju lijekove na vama, pijete sarene bobe a za to jos pare dobijate i boli vas kurko
Kao novi udjem na temu da vidim sta i kako, a ono se izgubim i ne mogu izaci ...
Donna naša mala, cuj on noviCaco je napisao/la:![]()
Jel to Aldo ?MocMahale444 je napisao/la:Donna naša mala, cuj on noviCaco je napisao/la:![]()
Kao novi udjem na temu da vidim sta i kako, a ono se izgubim i ne mogu izaci ...ostario ko grcka na ovom forumu.
Priznaj gresku prvo, kad ti wobly92 kaze da je franto pickica onda je ozbiljna situacija, ti kazes Beti napadaj ih i on jadnik pokusava glavom kroz zid.samirr je napisao/la:Batman90 zabranjeno ti je pisati neko vrijeme ovdje ! Objasni mu Muha šta sam ja na ovom forumu. Ako nece da mu SuljoNezirovic i Batman90, završe kao i Franto - Banom !
Kako da priznam grešku kad nisam njegove postove citao. Samo vaše i to mi je bilo zanimljivo dva dana.MocMahale444 je napisao/la:Priznaj gresku prvo, kad ti wobly92 kaze da je franto pickica onda je ozbiljna situacija, ti kazes Beti napadaj ih i on jadnik pokusava glavom kroz zid.samirr je napisao/la:Batman90 zabranjeno ti je pisati neko vrijeme ovdje ! Objasni mu Muha šta sam ja na ovom forumu. Ako nece da mu SuljoNezirovic i Batman90, završe kao i Franto - Banom !
Samirr je tajni mod imam poruke, slike I dokaze
Heller ce ti prvi podudlatiBatman90 je napisao/la:Dudlajte miStanite u red
Onda je oprosteno, bio si nas trznuo reko ode Samke u mornare!samirr je napisao/la:Kako da priznam grešku kad nisam njegove postove citao. Samo vaše i to mi je bilo zanimljivo dva dana.MocMahale444 je napisao/la:Priznaj gresku prvo, kad ti wobly92 kaze da je franto pickica onda je ozbiljna situacija, ti kazes Beti napadaj ih i on jadnik pokusava glavom kroz zid.samirr je napisao/la:Batman90 zabranjeno ti je pisati neko vrijeme ovdje ! Objasni mu Muha šta sam ja na ovom forumu. Ako nece da mu SuljoNezirovic i Batman90, završe kao i Franto - Banom !
Samirr je tajni mod imam poruke, slike I dokaze
Kad copor to nije mogao kako da ja to izvedem ?joker90 je napisao/la:Zato je Jesic otjeran, ocekujem da uradis i ti isto sa ovim bolesnikom.samirr je napisao/la: I vi ste Ješicu zato vam je sad dobro u klubu..
Aco jel beti Heller?Rinuka je napisao/la:Heller ce ti prvi podudlatiBatman90 je napisao/la:Dudlajte miStanite u red
![]()
![]()
![]()
Nemoj ga zvati zembereka ti, nije dobrodosao na ovu temuFrancescoTotti je napisao/la:Jesu oduzeli betmenu laptop i mobitel u jagomiru (arkhamu) ?
Boli njega cosak jel il nije dobrodosao, kad ne gledaju doktori on uzme maha.MocMahale444 je napisao/la:Nemoj ga zvati zembereka ti, nije dobro dosao na ovu temuFrancescoTotti je napisao/la:Jesu oduzeli betmenu laptop i mobitel u jagomiru (arkhamu) ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.