Sta bolan ima veze odakle dolazi Bog ti dao lijepu pamet. Nisi u zivotu pogledao kako izgleda spanac i Pozder a za tebe su vec igracine neke. Cuj dosao iz holandske druge ligegramparada je napisao/la:dodjes na grbavicu vidis radi se zapad,postavljen semafor,postavljene stolice na cijelii sjever,posjecena suma iznad juga,uradjen prilaz i parking.Dodjes na utakmicu,udjes na sjever,odes u wc ko covjek,sjednes na ciste stolice,mozes i djevojku povest inace nije imala gdje da piša, vidis dva bivsa reprezentativca koji su do juce igrali lige petice,koji su usput mladi i željni dokazivanja,vidiš jednog Ivana Lendrića koji jede zemlju,vidis Blagojevića,sad ces vidjet i prvog Španca u bh ligi,vidjet ces i Pozdera jednog napadaca iz za nas velike Holandske druge lige.I onda dodjes na forum i vidis da se mi ustvari raspadamo!

I sa svim tim igracima smo ostvarili najgori plasman u deceniji, nakon sest godina evrope nema, i ti svrsas.Promjenili cetiri trenera u sezoni, totalno pogubljeni. Majke mi ja nekad sumnjam da vas pola nema svog mozga, razmisljate s mozgom npr fkz. Ti si kao navijac, nemoj biti smijesan.