FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 28 maj 2016, 01:06

gramparada je napisao/la:dodjes na grbavicu vidis radi se zapad,postavljen semafor,postavljene stolice na cijelii sjever,posjecena suma iznad juga,uradjen prilaz i parking.Dodjes na utakmicu,udjes na sjever,odes u wc ko covjek,sjednes na ciste stolice,mozes i djevojku povest inace nije imala gdje da piša, vidis dva bivsa reprezentativca koji su do juce igrali lige petice,koji su usput mladi i željni dokazivanja,vidiš jednog Ivana Lendrića koji jede zemlju,vidis Blagojevića,sad ces vidjet i prvog Španca u bh ligi,vidjet ces i Pozdera jednog napadaca iz za nas velike Holandske druge lige.I onda dodjes na forum i vidis da se mi ustvari raspadamo!
Sta bolan ima veze odakle dolazi Bog ti dao lijepu pamet. Nisi u zivotu pogledao kako izgleda spanac i Pozder a za tebe su vec igracine neke. Cuj dosao iz holandske druge lige :facepalm: Lendrica doveli na gatanje hoce li valjati nije igrao godinu dana nigdje. Stevanovic isto tako, cisto gatanje bili.
I sa svim tim igracima smo ostvarili najgori plasman u deceniji, nakon sest godina evrope nema, i ti svrsas.Promjenili cetiri trenera u sezoni, totalno pogubljeni. Majke mi ja nekad sumnjam da vas pola nema svog mozga, razmisljate s mozgom npr fkz. Ti si kao navijac, nemoj biti smijesan.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 28 maj 2016, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 maj 2016, 01:14

Caco je napisao/la:
gramparada je napisao/la:dodjes na grbavicu vidis radi se zapad,postavljen semafor,postavljene stolice na cijelii sjever,posjecena suma iznad juga,uradjen prilaz i parking.Dodjes na utakmicu,udjes na sjever,odes u wc ko covjek,sjednes na ciste stolice,mozes i djevojku povest inace nije imala gdje da piša, vidis dva bivsa reprezentativca koji su do juce igrali lige petice,koji su usput mladi i željni dokazivanja,vidiš jednog Ivana Lendrića koji jede zemlju,vidis Blagojevića,sad ces vidjet i prvog Španca u bh ligi,vidjet ces i Pozdera jednog napadaca iz za nas velike Holandske druge lige.I onda dodjes na forum i vidis da se mi ustvari raspadamo!
Pa to sve od cijih para se gradi? jeli neko iz uprave ulozio svoje pare? da je tako ja a nebi rekao, daj meni 200.000 KM i ja i ti to cemo sve uraditi, lako je tudjim k*** gloginje mlatiti, navijaci i sponzori rekonstruisu stadion od svojih para a ne uprava

I kada se to kacenje tudjih zasluga skine sa uprave staostane? Stevanovic? Zahirovic? Daj bgt ...
ti si ocit primjer a ne samo ti ovdje jos troca,cetvorca nase svakodnevnice, ogorceni ljudi koji samo seru, i ocekuju nesto da neko drugi dan garant si medju ovom generacijom 40+ koja samo nesto sere ... kad mi kazu mediji da raja odlazi vani radi politicara hahahah odlazi radi ljudi i razmisljanja ...

realno posljednjih 10 godina ne znam kad smo imali bolju upravu ... od same infomisanosti od strane kluba, marketinga kojeg prije nismo ni imali, do ljudi koji nesto i rade, prije je bilo volenterski sad vec imas 2,3 covjeka koji su zaduzeni za poslove, web stranica stalno azurna kad se sjetim da smo kudili klub sto nema odgovarajuce stranice, cak ove god. i povecali smo broj clanova itd., bi ce to sve ok samo pozitiva ...

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 28 maj 2016, 01:14

Caco je napisao/la:
Pa to sve od cijih para se gradi? jeli neko iz uprave ulozio svoje pare? da je tako ja a nebi rekao, daj meni 200.000 KM i ja i ti to cemo sve uraditi, lako je tudjim k*** gloginje mlatiti, navijaci i sponzori rekonstruisu stadion od svojih para a ne uprava

I kada se to kacenje tudjih zasluga skine sa uprave staostane? Stevanovic? Zahirovic? Daj bgt ...
Boli me k...c od cijih para,25 godina poslje rata niko nista nije uradio, krenulo se nešto raditi i 1000 dušmana se nakačilo na vrat.Kad vidim da Željo trpi radi nekoga prvi cu stati protiv uprave,a ovako ni pod razno,nek kradu,nek uzimaju kamatu,nek jebu mater svoju samo nek se to ne osjeti na Želji,a ja trenutno osjetim samo napredak,Ne znam uopste sto se raspravljam s tobom,danas si se registrovao s namjerom da blatis upravu,eto bas te danas povuklo da nesto kazes,interesantno.Vi ovdje koji pokusavate ne znam ni ja sta ocigledno pojma nemate sta znači voljet Želju jer da znatew ne bi gubili vrijeme trudeći se!Dovidjenja i prijatno i molim te nemoj mi nista replicirat ti si za mene polozio na prvom postu

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 maj 2016, 01:16

Joj ovih direktora, on je polozio na prvom ispitu. Kao ti neka bitna licnost u pm, aj odabi jadan ne bio.Nemas mozga dva grama.Ne znas sta pises. Najgora sezona u deciniji kluba on svrsava, a budala Boze sacuvaj!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 28 maj 2016, 01:20

amazon je napisao/la:Joj ovih direktora, on je polozio na prvom ispitu. Kao ti neka bitna licnost u pm, aj odabi jadan ne bio.Nemas mozga dva grama.Ne znas sta pises. Najgora sezona u deciniji kluba on svrsava, a budala Boze sacuvaj!
bojim se da te nista nisam pitao

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 01:20

I 2004 su se uplacivale stolice i vjerovalo se upravi, te se renovirao stadion, a dobro znamo kako je sve zavrsilo na kraju i u narednim godinama ...

Nego ti ko i ja u utorak pred tv i FTV pa vidi sta bivsi igraci pod ovom upravom pricaju i kako Siljka povezuju sa ubistvom rahm. Mirze, ja koliko sam cuo trest ce se cijela BIH
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 01:23

Caco je napisao/la:I 2004 su se uplacivale stolice i vjerovalo se upravi, te se renovirao stadion, a dobro znamo kako je sve zavrsilo na kraju i u narednim godinama ...

Nego ti ko i ja u utorak pred tv i FTV pa vidi sta bivsi igraci pod ovom upravom pricaju i kako Siljka povezuju sa ubistvom rahm. Mirze, ja koliko sam cuo trest ce se cijela BIH
Kako ti znas ovo na FTV? Jesu li se ovim poceli sluziti? Imenom poginulog momka? Gamad odvratna, nista im sveto nije !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 maj 2016, 01:24

Posto ovdje ima pacijenata koji ne znaju citati i razmisljati, moramo vam nacrtati o sezoni naseg kluba. Inace da napomenem da su analizu pravili dusmani kluba.Zamolio bih sve koji budu dolazila ovdje da ne pisu, nego da slikovito pokazuju sta imaju reci, jer ovi su prekucali u razgovoru.

slika

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 01:31

amazon je napisao/la:Posto ovdje ima pacijenata koji ne znaju citati i razmisljati, moramo vam nacrtati o sezoni naseg kluba. Inace da napomenem da su analizu pravili dusmani kluba.

slika
Nisu pravili dusmani kluba, svi u klubu su odgovorni za ovo. Samo je problem sto su se jedini uhvatili u kostac sa problemima, mogli su kao neki, zaduziti se i osvojiti titulu, pa te ta ista poklopiti za par godina i dovesti te u situaciju kada nemas za plate igracima. Naravno da je katastrofa, ali su priznali gresku jos na polusezoni i ispravili je. Uporedo su se uhvatili i najveceg problema u koji se niko nije smio upustiti, a to je gradnja nase Grbavice.
U NOVU SEZONU SKUPA CEMO JACI, BICEMO PRVI, A I KUPA OSVAJACI !

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 01:33

Thetraphak1921 je napisao/la:
Caco je napisao/la:I 2004 su se uplacivale stolice i vjerovalo se upravi, te se renovirao stadion, a dobro znamo kako je sve zavrsilo na kraju i u narednim godinama ...

Kako ti znas ovo na FTV? Jesu li se ovim poceli sluziti? Imenom poginulog momka? Gamad odvratna, nista im sveto nije !
Bio danas u makijatu kada su pravili prilog za magazin mrezu, slijedi nastavak od proslog puta sada samo jace i zesce, bivsi igraci, navijaci i uposlenici kluba ...

A za siljka cemu se imaju sluziti? Covjek je od strane tuzilastva KS pozvan kao svjedok u ubistvu, mora objasniti sta ce navijaci na sastanku prije nesretnog dogadjaja kod njega kao i jos mnogo toga, to nije nistanovo, ali eto izgl. Kako za koga
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 maj 2016, 01:35

Gore ti je covjek napisao, mogli bi ti i ja graditi od nasih para.Zahebi tu pricu. Mi smo fudbalski klub, a nismo gradjevinska firma.Ja dolazim na tribine da pratim Zelju ne zbog istoka, i j.eben.og parkinga nego zato sto to volim. A to sto ste vi poceli da idete na utakmice od kad vam je neko otkopao pet kvadarata zemlje je vasa stvar.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 01:40

Koji navijaci? Oni iz udarne sto psuju onima po FB stranici koja je protiv Uprave ili?

@amazon
Pa sto nismo gradili onda, ako smo mogli?
Ako smo fudbalski klub, moramo li igrati na krajnje neuslovnom stadionu? Jedino ovdje mozes procitati nezadovoljstvo gradnjom stadiona, i price poput "nismo gradjevinska firma". Samo neka je naprave pa da mi se zivotna zelja ispuni, zaboli me za sve ostalo. :njanjanja:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 01:43

Jok Manijaci iz UNFKZ ;)
1921'

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 01:43

[youtube][/youtube]
Znam da je nekima muka sto ce simbol Grbavice zasjati u novom ruhu, pa eto. :kafa:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 maj 2016, 01:45

Thetraphak1921 je napisao/la:Koji navijaci? Oni iz udarne sto psuju onima po FB stranici koja je protiv Uprave ili?

@amazon
Pa sto nismo gradili onda, ako smo mogli?
Ako smo fudbalski klub, moramo li igrati na krajnje neuslovnom stadionu? Jedino ovdje mozes procitati nezadovoljstvo gradnjom stadiona, i price poput "nismo gradjevinska firma". Samo neka je naprave pa da mi se zivotna zelja ispuni, zaboli me za sve ostalo. :njanjanja:
Pa jarane logicno. Ova uprava se potrefila u vrijeme kad si imao dva velika talenta, dosli su kad su stigle pare od Sehica. Odovic je napravio veliki uspjeh s Diatom, Jocom, Kokotom i zaradio dodatnih skoro dva miliona (svi rastjerani, jer su kari.ne), i jos navijaci skupili 200.000. Covjek ti fino kaze, grade od para kluba. Ne vidim sta tu nije jasno, da se prica okrece. A mene boli tuki sto grade ako ce sezona biti

slika

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 01:49

Pa sta ako grade od novca kluba, ne shvatam gdje je tu problem? Zasto niko od para iz kluba nije prije gradio, a bilo ih je mozda i vise..
Cinjenica je da ce imena clanova Uprave ostati upisana zlatnim slovima, kao onih koji su, zajedno sa navijacima zapoceli gradnju Grbavice (kako treba) prvi put nakon sto je zapaljena. To niko osporiti ne moze, koliko god se trudili.

Oni su postavili Odovica koji je donio novac, oni su postavili Adzema koji je gurnuo ta dva talenta. Dalje?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 01:51

Thetraphak1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Znam da je nekima muka sto ce simbol Grbavice zasjati u novom ruhu, pa eto. :kafa:
:pray:

Ja dao kao navijac pare za to a ti aludiras kako ce mi zbog toga biti krivo ili muka, na sta smo spali jbt ...
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 maj 2016, 01:54

Thetraphak1921 je napisao/la:Pa sta ako grade od novca kluba, ne shvatam gdje je tu problem? Zasto niko od para iz kluba nije prije gradio, a bilo ih je mozda i vise..
Cinjenica je da ce imena clanova Uprave ostati upisana zlatnim slovima, kao onih koji su, zajedno sa navijacima zapoceli gradnju Grbavice (kako treba) prvi put nakon sto je zapaljena. To niko osporiti ne moze, koliko god se trudili.

Oni su postavili Odovica koji je donio novac, oni su postavili Adzema koji je gurnuo ta dva talenta. Dalje?
Slazem se ja s cinjenicom da trebaju graditi, ali oni jos nista ne grade. Kad budu poceli graditi, onda cu reci aferim. Postavili sve i otjerali ih ko zadnje olose, usput i Mulalica, jedino nisu Adzema jer je ko pick.ica pricao i ponasao se. Ko se suprostavio kao Mulalic otjerali su ga. Dalje, sta dalje jadan ne bio poklopi se.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 28 maj 2016, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 maj 2016, 01:56

Caco je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
:pray:

Ja dao kao navijac pare za to a ti aludiras kako ce mi zbog toga biti krivo ili muka, na sta smo spali jbt ...
Jesam li te naveo gdje? Mani me tih insinuacija.

@amazon
Dosta toga novog je vec vidljivo na stadionu, a i docekat ces novi istok koliko god "neki" podmetali nogu. Ne beri brige.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 02:00

amazon je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Pa sta ako grade od novca kluba, ne shvatam gdje je tu problem? Zasto niko od para iz kluba nije prije gradio, a bilo ih je mozda i vise..

Slazem se ja s cinjenicom da trebaju graditi, ali oni jos nista ne grade. Kad budu poceli graditi, onda cu reci aferim. Postavili sve i otjerali ih ko zadnje olose, usput i Mulalica, jedino nisu Adzema jer je ko pick.ica pricao i ponasao se. Ko se suprostavio kao Mulalic otjerali su ga. Dalje, sta dalje jadan ne bio poklopi se.
Grade ali nazalost izgleda samo za raju i slikanje, bez dozvole koja jos nije odobrena ili odbijena, i tako dva dana nakon pocetka "gradnje" istoka sve je stalo ...
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Orvel i 52 gosta.