Nisi iz tuzle Doe?DoeTz je napisao/la:Nisam u zivotu vise koza vidio k'o na ovom forumu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
Zato sam i ubacio ono 'uz pomoc'... Covjece, toliko dobrog materijala za zafrkanciju propada zbog ovih prica...Aerials je napisao/la:pa nije bilo potrebe da oni skreću, vidiš i sam ko stalno piše, taj je i skrenuoRimes87 je napisao/la:Mene samo interesuje kako su Zeljovci uspjeli skrenuti temu, doduse uz pomoc Batmana ovog, sa ilegalne gradnje, Misketove otimacine i Sablje cistaca...
Sent from my D6603 using Tapatalk
@Wobly, ta slika je realno stanje druze

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Na-a otkako su pomjerili tablutripice je napisao/la:Nisi iz tuzle Doe?DoeTz je napisao/la:Nisam u zivotu vise koza vidio k'o na ovom forumu

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pa ako je pola metra problem, sredit cemo s ĐazminomDoeTz je napisao/la:Na-a otkako su pomjerili tablutripice je napisao/la:Nisi iz tuzle Doe?DoeTz je napisao/la:Nisam u zivotu vise koza vidio k'o na ovom forumu![]()
![]()

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Re: PL prepucavanja
Batman90 je napisao/la:Rinuka unistio temu sa onom jadnom kozom, a Totti ga citirao ko manijak. Mislio sam da navija za Sarajevo. Svejedno je glupson![]()
Aj postavi jos koji put, matereti. Kakav delegat

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pravda za Violinu i Željinu filozofiju lihvarenja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
znam jarane, al ova budaletina sjeba temu..nece raja da pise zbog njegasamirr je napisao/la:E rinuka pretjerao si bas.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pade tema kurcu za usi. Ocigledno je uspio..
Batman90 dosta te vise. Svaki sljedeci post koji napises moze biti upotrebljen protiv tebe.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Batman vodi ovu temu u propast a njene forumase u nestanak! Njegov način izlaganja, njegove poruke možda na najbolji način objašnjavaju zašto mi možda više i nećemo da ostanemo na ovoj temi. To večeras ovdje govorim. Još nešto. Njegov način izlaganja, njegove poruke možda najbolje objašnjavaju zašto i drugi neće da ostanu na temi. Takvu temu kakvu hoće gospodin Franto neće više niko. Neće, možda, niko više osim @samirr i @fufarazt. Takvu temu su u očima premijerligaskih naroda, Pitara, Gurbeta, Mostaraca, Fukara... jednostavno omrzli, kao i u očima ostatka foruma!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Ako vam Betman smeta hajmo vozdra s teme
Batman hajde na pp da te privatno pojebem

Batman hajde na pp da te privatno pojebem

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Thetraphak1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
PS
VRATITE NAM @PIROMAN !
PS
VRATITE NAM @PIROMAN !
Imao je moju podršku samo dok sam citao vaše postove a ne njegove.joker90 je napisao/la:Batman vodi ovu temu u propast a njene forumase u nestanak! Njegov način izlaganja, njegove poruke možda na najbolji način objašnjavaju zašto mi možda više i nećemo da ostanemo na ovoj temi. To večeras ovdje govorim. Još nešto. Njegov način izlaganja, njegove poruke možda najbolje objašnjavaju zašto i drugi neće da ostanu na temi. Takvu temu kakvu hoće gospodin Franto neće više niko. Neće, možda, niko više osim @samirr i @fufarazt. Takvu temu su u očima premijerligaskih naroda, Pitara, Gurbeta, Mostaraca, Fukara... jednostavno omrzli, kao i u očima ostatka foruma!

Izbjego iz Tz.. Pa ko Krleza, usamljen..tripice je napisao/la:Nisi iz tuzle Doe?DoeTz je napisao/la:Nisam u zivotu vise koza vidio k'o na ovom forumu

Previse si ti vjerovao Batmanu, pa sad unistava nasu temu kao tumor!samirr je napisao/la:Imao je moju podršku samo dok sam citao vaše postove a ne njegove.joker90 je napisao/la:Batman vodi ovu temu u propast a njene forumase u nestanak! Njegov način izlaganja, njegove poruke možda na najbolji način objašnjavaju zašto mi možda više i nećemo da ostanemo na ovoj temi. To večeras ovdje govorim. Još nešto. Njegov način izlaganja, njegove poruke možda najbolje objašnjavaju zašto i drugi neće da ostanu na temi. Takvu temu kakvu hoće gospodin Franto neće više niko. Neće, možda, niko više osim @samirr i @fufarazt. Takvu temu su u očima premijerligaskih naroda, Pitara, Gurbeta, Mostaraca, Fukara... jednostavno omrzli, kao i u očima ostatka foruma!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I vi ste Ješicu zato vam je sad dobro u klubu..joker90 je napisao/la:Previse si ti vjerovao Batmanu, pa sad unistava nasu temu kao tumor!samirr je napisao/la:Imao je moju podršku samo dok sam citao vaše postove a ne njegove.joker90 je napisao/la:Batman vodi ovu temu u propast a njene forumase u nestanak! Njegov način izlaganja, njegove poruke možda na najbolji način objašnjavaju zašto mi možda više i nećemo da ostanemo na ovoj temi. To večeras ovdje govorim. Još nešto. Njegov način izlaganja, njegove poruke možda najbolje objašnjavaju zašto i drugi neće da ostanu na temi. Takvu temu kakvu hoće gospodin Franto neće više niko. Neće, možda, niko više osim @samirr i @fufarazt. Takvu temu su u očima premijerligaskih naroda, Pitara, Gurbeta, Mostaraca, Fukara... jednostavno omrzli, kao i u očima ostatka foruma!
Rinuka s*ebao temu sa dvije najodvratnije slike koje je spammao nekoliko stranica
Svima se smucilo
I na kraju okrivio Batman-a.
Vidim dva sarajevska tabora slozna, niko ga ne spominje. Respekt

Vidim dva sarajevska tabora slozna, niko ga ne spominje. Respekt

- Thetraphak1921
- Kontakt:
MrsBatman90 je napisao/la:Rinuka s*ebao temu sa dvije najodvratnije slike koje je spammao nekoliko stranicaSvima se smucilo
I na kraju okrivio Batman-a.
Vidim dva sarajevska tabora slozna, niko ga ne spominje. Respekt![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.