FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja iskreno mislim da ce ova uprava prevazeci i upravu u kojoj je bio Faruk Telibecirevic koji je svoju kompaniju Logosoft pune tri godine dzaba reklamirao na Zeljinom dresu te upravu kada je predsjednik bio Samir Landzo i direktor Ahmedbegovic kada je nestao komplet iznos od transfera Diallibe te tadasnje alfe i omege Almira Dzuve ovi imaju mnogo mnogo vise potencijala i sto je najbitnije dio navijaca koji im slijepo vjeruju
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Nezvanično, Vukomanović je novi trener.
-
- Kontakt:
amazon je napisao/la:To bi bilo dobro. Bilo bi vas 23 strajkaca. Svakako vi mislite glavama predsjwdnika a ne svojim. U prevodu besplatni poltroni. Zbog takvih poput vas ko god dodeu Zelju debelo se obogati.gramparada je napisao/la:Trebamo napraviti neku kontra stranicu,nesto kao podrska upravi pa da vide ovi majmuni da uprava ima 100% podrsku,ovo je nevidjeno sta se radi.Sve je bilo o.k dok nije dosao spor u vezi gradnje stadiona,i corav vidi o cemu se radi!

- amazon
- Kontakt:
Da hoce napokon objaviti ime da se ima o cemu pisati. Ovako samo baljezgamo u prazno.Jos ovi strajkaci smaraju, ne moze gore.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Cim pitar dode na temu da napise kako je dobro, znaj da je neko sranje. Niko nikad napisao da je ovo uprava losa i da ne radi nista. Rade nesto, nista specijalno da bi se svrsavalo. Napravili parkining, prave dodatne sobe koje su potrebne za Uefine utakmice. Sklonjena drvena konstrukcija, ide zeljezna i to je kapa do poda. Kad se pocne praviti istok, jug ili sjever onda se moze svrsavati.
Meni nije dobro dosta stvari. Poslije sest godina, ostali bez plasmana u Evropi. Najlosija sezona u deceniji. Promjenili cetiri trenera u sezoni!
Dode neki pitarcic da meni koji cijeli zivot pratim Zelju napise da nesto ide dobro, da prozivam nekog i da imam interese. Ja ih nemam, a za ostale me boli tuki. To sto se slazem s nekim stavovima je moja licna stvar, a nikako da pisem protiv uprave.I nemate pravo pisati ovdje. Vi kao nekome mislite dobro, a na onoj debilnoj stranici protiv uprave sve sami pitari.Ne bi me cudilo da upravo Sarajevo stoji iza one degenericne stranice.
Meni nije dobro dosta stvari. Poslije sest godina, ostali bez plasmana u Evropi. Najlosija sezona u deceniji. Promjenili cetiri trenera u sezoni!
Dode neki pitarcic da meni koji cijeli zivot pratim Zelju napise da nesto ide dobro, da prozivam nekog i da imam interese. Ja ih nemam, a za ostale me boli tuki. To sto se slazem s nekim stavovima je moja licna stvar, a nikako da pisem protiv uprave.I nemate pravo pisati ovdje. Vi kao nekome mislite dobro, a na onoj debilnoj stranici protiv uprave sve sami pitari.Ne bi me cudilo da upravo Sarajevo stoji iza one degenericne stranice.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Cim ovi krenu pricati o dobroti mene strah uhvati. Ne hvale oni bez razloga, kod njih uvijek ima neki skriveni interes. Stranicu su oni napravili samo da se malo paznja skrene prema nama. Pitarska posla.amazon je napisao/la:Cim pitar dode na temu da napise kako je dobro, znaj da je neko sranje. Niko nikad napisao da je ovo uprava losa i da ne radi nista. Rade nesto, nista specijalno da bi se svrsavalo. Napravili parkining, prave dodatne sobe koje su potrebne za Uefine utakmice. Sklonjena drvena konstrukcija, ide zeljezna i to je kapa do poda. Kad se pocne praviti istok, jug ili sjever onda se moze svrsavati.
- amazon
- Kontakt:
Ma pitari ko ce drugi. Pa ono dijete od 12 godina bolje bi napravilo. Siljak, SPORTSKI DIREKTOR, nidje veze s zivotom. Misimovic, fol, neke devize,debilizam mrtvi. Popara lajka, degenerik veci od ovog sto je napravio stranicu. Internet huligan. Nisu oni dzaba dosli na temu kao da hvale nekoga, da ne bi bilo ofirno, nego kao mi se krvimo izmedu sebe a ustvari oni, uhljupi. Svakako ne smiju pisati na temi.
- Hrasno1921
- Kontakt:
E hajmo redom ...
Svaka uprava, svaki trener i svaki covjek u klubu od mene je uvijek imao podrsku, bez obzira o kome se radi, zbog toga sam se i na utakmicama znao raspravljati sa pljuvacima na sjeveru i dovoditi atmosferu do usijanja, vjerujuci da svako ko dodje u klub, dodje zbog Zelje i onog sto Zeljo predstavlja, medjutim i nazalost to nije tako.
Ova garnitura kada je dosla u klub od samog pocetka sam bio uvjeren da rade pravu stvar, medjutim s vremena na vrijeme sam sebe sam uvjerio u suprotno. Jedan od razloga jeste klupski statut koji do kraja ili skoro pa nikako nije usvojen, odnosno ono sto u njemu pise - sprovedeno u djelo.
Nije doveden covjek koji ima pare i moc i koji ca za svoje pare (mnogo para) upravljati klubom na najbolji moguci nacin, pokretanje tog pitanja i same price oko novog statuta ima stara uprava na celu sa Almirom Gredicom, ljudi su se trudili dovesti lovatora na sve moguce nacine, cak je i Greda na noge isao onom Banana Manu u Sloveniju da pregovara, medjutim na kraju nista.
Sve sto su ovi trebali jeste taj posao zavrsiti do kraja, medjutim iz njima znanih razloga sa svim tim su stali, ili kako sada vidim iz licnog interesa.
Sa druge strane jedan Senad Misimovic koji ima kompaniju od 25.000.000 KM godisnjeg prihoda, ne moze izdvojiti recimo 300.000 KM gdje bi njegova firma bila glavni sponzor kluba, toliko zeljeni generalni sponzor kojeg nemamo vec par godina.
Takodjer interesantno je da svi ovi sadasnji eksperti i strucnjaci u klubu i nemaju nekog novca koji bi ulozili u klub, osim naravno Misimovica, od cega ce jedan pravnik, student ili ekonom moze izdvojiti 50.000 ili 100.000 KM koje bi ulozio u klub?
Jednostavno klub posluje sa prihodima kao i prije dvije, tri ili pet godina, samo sto su ti prihodi sada racionalizovani, sto se tice price oko rekonstrukcije stadiona 220.000 KM smo skupili mi navijaci, 50.000 KM je dao grad Sarajevo, a 50.000 KM ona firma iz Amerike, dakle pitam se ko ima zasluge za renoviranje stadiona? mi navijaci? ili uprava? mislim da su stvari do kraja jasne ....
I ova sva prica oko posudjivanja para od strane "Megamixa" je providna, covjek nece kroz sponzorstvo da ulozi u klub, da mu ime kompanije Megamix pise na dresovima ili da je baner na stadionu, ne nego posudjuje klubu pare, po meni nikakve logike, da se ne lazemo ta kamata od 7% je smijesna, covjek ima para i tih neih 4.500 KM koje dobije od kamate su smijesne, vec nesto drugo stoji iza svega, nesto sto samo oni znaju
Ako je jedan Dzelaludin Muharemovic, Bulent Biscevic ili Zdenko Jelic protiv ove uprave, meni niko ne treba govoriti koliko je sati, to i sam znam
Neshvatljivo mi je takodjer da smo sada odjednom u finansijskoj dubiozi, necu reci krizi, jer je to preteska rijec, igracima ce se do pocetka priprema sniziti plate, i kao sto sam i na ostalim forumima procitao, zbog toga je vec halabuka unutar ekipe, i uz to ako dodam da ove godine prvi put necemo ici na neke adekvatne pripreme vec na planine oko Sarajeva mene uhvati ludilo, a dobro se zna koliko je para doslo od augusta 2015 naravno nije sve doslo odjednom, oko 3.500.000 KM je bilo ukupne zarade, neka je svaki mjesec kapalo po malo nemoguce ja da nemamo za istih placa igracima ili za boljih priprema igraca, znamo dobro od kojih se para rekonstruise stadion, na sta se to onda jos trosilo da bi sve pare spiskale, jednostavno mi nije jasno niti to mogu udubiti u svoju glavu.
Mnogo toga izlazi na vidjelo, onoga sto bi trebalo i sto nebi, jednostavno imas navijace koji slijepo vjruju upravi i imas one koji misle, pa izbroje 2+2, bojim se da ce nas ovi odvuci u totalnni haos i krah, a da ce najvise popusii na kraju ovi koji im slijepo vjeruju.
Ja licno znam ko je Mirsad Siljak i 60% stvari sa one stranice je istinito, znam mu i polubrata Predraga koji zivi u Beogradu, nije moje da sudim niti presudujem, ali bolje je da za direktora imamo Arslanagice iz Bosnalijeka nego jednog Mirsada Siljka.
Ovo sto cu sada napisati, iznijet cu prvi put a tice se ovog foruma i navodnih forumasa koji strajkaju
Niko od njih odavdje nije otisao jer se toboze nekome nesto nije svidjelo ili je bio ljut, dvojica od njih su poznanstvu sa vlasnicima anamo onog portala, i posto je taj portal tek poceo sa radom prije nesto vise od godinu dana, trebalo im je forumasa i da se sam portal "digne", sve ostalo su odradili ljudi koje znam imenom i prezimenom.
Najadnije od svega jeste sto je njih par navuklo ostale, a ostatak vjerujuci da bojkotuju zbog "ideala" otisli su zbog licnih interesa, bilo je cascavanja i licnih usluga kao znak zahvalnosti.
Jer moze jedan ili par njih da strajkuju ali jbg ne moze 15.ljudi, zato sada pljuju po ovom portalu i forumu, te prozivaju pojedince, a ako ih ja prozovem imenom i prezimenom, i kazem neke stvari past ce svi kolektivno na guzicu.
Svaka uprava, svaki trener i svaki covjek u klubu od mene je uvijek imao podrsku, bez obzira o kome se radi, zbog toga sam se i na utakmicama znao raspravljati sa pljuvacima na sjeveru i dovoditi atmosferu do usijanja, vjerujuci da svako ko dodje u klub, dodje zbog Zelje i onog sto Zeljo predstavlja, medjutim i nazalost to nije tako.
Ova garnitura kada je dosla u klub od samog pocetka sam bio uvjeren da rade pravu stvar, medjutim s vremena na vrijeme sam sebe sam uvjerio u suprotno. Jedan od razloga jeste klupski statut koji do kraja ili skoro pa nikako nije usvojen, odnosno ono sto u njemu pise - sprovedeno u djelo.
Nije doveden covjek koji ima pare i moc i koji ca za svoje pare (mnogo para) upravljati klubom na najbolji moguci nacin, pokretanje tog pitanja i same price oko novog statuta ima stara uprava na celu sa Almirom Gredicom, ljudi su se trudili dovesti lovatora na sve moguce nacine, cak je i Greda na noge isao onom Banana Manu u Sloveniju da pregovara, medjutim na kraju nista.
Sve sto su ovi trebali jeste taj posao zavrsiti do kraja, medjutim iz njima znanih razloga sa svim tim su stali, ili kako sada vidim iz licnog interesa.
Sa druge strane jedan Senad Misimovic koji ima kompaniju od 25.000.000 KM godisnjeg prihoda, ne moze izdvojiti recimo 300.000 KM gdje bi njegova firma bila glavni sponzor kluba, toliko zeljeni generalni sponzor kojeg nemamo vec par godina.
Takodjer interesantno je da svi ovi sadasnji eksperti i strucnjaci u klubu i nemaju nekog novca koji bi ulozili u klub, osim naravno Misimovica, od cega ce jedan pravnik, student ili ekonom moze izdvojiti 50.000 ili 100.000 KM koje bi ulozio u klub?
Jednostavno klub posluje sa prihodima kao i prije dvije, tri ili pet godina, samo sto su ti prihodi sada racionalizovani, sto se tice price oko rekonstrukcije stadiona 220.000 KM smo skupili mi navijaci, 50.000 KM je dao grad Sarajevo, a 50.000 KM ona firma iz Amerike, dakle pitam se ko ima zasluge za renoviranje stadiona? mi navijaci? ili uprava? mislim da su stvari do kraja jasne ....
I ova sva prica oko posudjivanja para od strane "Megamixa" je providna, covjek nece kroz sponzorstvo da ulozi u klub, da mu ime kompanije Megamix pise na dresovima ili da je baner na stadionu, ne nego posudjuje klubu pare, po meni nikakve logike, da se ne lazemo ta kamata od 7% je smijesna, covjek ima para i tih neih 4.500 KM koje dobije od kamate su smijesne, vec nesto drugo stoji iza svega, nesto sto samo oni znaju
Ako je jedan Dzelaludin Muharemovic, Bulent Biscevic ili Zdenko Jelic protiv ove uprave, meni niko ne treba govoriti koliko je sati, to i sam znam

Neshvatljivo mi je takodjer da smo sada odjednom u finansijskoj dubiozi, necu reci krizi, jer je to preteska rijec, igracima ce se do pocetka priprema sniziti plate, i kao sto sam i na ostalim forumima procitao, zbog toga je vec halabuka unutar ekipe, i uz to ako dodam da ove godine prvi put necemo ici na neke adekvatne pripreme vec na planine oko Sarajeva mene uhvati ludilo, a dobro se zna koliko je para doslo od augusta 2015 naravno nije sve doslo odjednom, oko 3.500.000 KM je bilo ukupne zarade, neka je svaki mjesec kapalo po malo nemoguce ja da nemamo za istih placa igracima ili za boljih priprema igraca, znamo dobro od kojih se para rekonstruise stadion, na sta se to onda jos trosilo da bi sve pare spiskale, jednostavno mi nije jasno niti to mogu udubiti u svoju glavu.
Mnogo toga izlazi na vidjelo, onoga sto bi trebalo i sto nebi, jednostavno imas navijace koji slijepo vjruju upravi i imas one koji misle, pa izbroje 2+2, bojim se da ce nas ovi odvuci u totalnni haos i krah, a da ce najvise popusii na kraju ovi koji im slijepo vjeruju.
Ja licno znam ko je Mirsad Siljak i 60% stvari sa one stranice je istinito, znam mu i polubrata Predraga koji zivi u Beogradu, nije moje da sudim niti presudujem, ali bolje je da za direktora imamo Arslanagice iz Bosnalijeka nego jednog Mirsada Siljka.
Ovo sto cu sada napisati, iznijet cu prvi put a tice se ovog foruma i navodnih forumasa koji strajkaju
Niko od njih odavdje nije otisao jer se toboze nekome nesto nije svidjelo ili je bio ljut, dvojica od njih su poznanstvu sa vlasnicima anamo onog portala, i posto je taj portal tek poceo sa radom prije nesto vise od godinu dana, trebalo im je forumasa i da se sam portal "digne", sve ostalo su odradili ljudi koje znam imenom i prezimenom.
Najadnije od svega jeste sto je njih par navuklo ostale, a ostatak vjerujuci da bojkotuju zbog "ideala" otisli su zbog licnih interesa, bilo je cascavanja i licnih usluga kao znak zahvalnosti.
Jer moze jedan ili par njih da strajkuju ali jbg ne moze 15.ljudi, zato sada pljuju po ovom portalu i forumu, te prozivaju pojedince, a ako ih ja prozovem imenom i prezimenom, i kazem neke stvari past ce svi kolektivno na guzicu.
1921'
Evo ga jos jedan izvire.... To sto violina pravi lazne slikice o dopisivanju je njegov problem... A Dzelo zvani Litex sto je krao klub krao je zajedno sa advokaticom... A ja kako znam Buki je u skupstini kluba i podrzava ovu upravu... Idi dalje sa nalogodavcima da pljujes po upravi na onoj FB Fan page zajedno sa pitarima koji su 80% lajkova
hahhaha ne vjerujem kakva tema postade ...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Tipicno za nase podneblje, ako ne mislis kao mi onda si protiv nas, dusman si, neprijatelj si, ma sve najgore zato nam drustvo i jeste ovako kakvo je.
Umjesto da odg., argumentiras i ubijes me dokazima, bavis se spinom, a spin je gore navedeno.
Smijesni ste
Umjesto da odg., argumentiras i ubijes me dokazima, bavis se spinom, a spin je gore navedeno.
Smijesni ste
1921'
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Dzelo protiv Uprave? U tom slucaju im vjerujem vise nego prije !
Ma dovoljno je pogledati ko lajka objave one stranice. Pa vodja HZ im lajka objave, kao i pojedini iz udarne im.
Ma dovoljno je pogledati ko lajka objave one stranice. Pa vodja HZ im lajka objave, kao i pojedini iz udarne im.
- amazon
- Kontakt:
Ti si gori od svih ovih drugi. Nemas obraza da prozivas sve bivse igrace, ljude koji su bili upravi, ne se.ri vise. Dzelo je bio igracina, donio mnogo radosti Zelji, treba da se postuje da je od govan.a. Kaljas druge, da bi uzdigao ove, treba te sram biti. Kakav ti i navijac Zelje.Alleenn je napisao/la:Evo ga jos jedan izvire.... To sto violina pravi lazne slikice o dopisivanju je njegov problem... A Dzelo zvani Litex sto je krao klub krao je zajedno sa advokaticom... A ja kako znam Buki je u skupstini kluba i podrzava ovu upravu... Idi dalje sa nalogodavcima da pljujes po upravi na onoj FB Fan page zajedno sa pitarima koji su 80% lajkova

- Hrasno1921
- Kontakt:
Sada nam nevalja ni Dzelo ni Buki ni Zdenko Jelic takav mentalitet jednostavno, svoje legende pljujes i gazis zbog nekih drugih, ma fuuuj ba
1921'
- amazon
- Kontakt:
Dosta si stvari u pravu naravno. Najveci lajavac na ovom forumu je bio storm, koji ih je odveo odavde kao ovce. A najvise je imao protekcije da se ne lazemo i na ovom forumu. Vrijedao, ponavljao dvije recenice uz nogu, i jos par debilnih recenica. A ja banovan zbog gluposti par puta. Nebitno je to, ali ima istine u ovome sto pises svakako.Caco je napisao/la:Tipicno za nase podneblje, ako ne mislis kao mi onda si protiv nas, dusman si, neprijatelj si, ma sve najgore zato nam drustvo i jeste ovako kakvo je.
Smijesni ste

-
- Kontakt:
dodjes na grbavicu vidis radi se zapad,postavljen semafor,postavljene stolice na cijelii sjever,posjecena suma iznad juga,uradjen prilaz i parking.Dodjes na utakmicu,udjes na sjever,odes u wc ko covjek,sjednes na ciste stolice,mozes i djevojku povest inace nije imala gdje da piša, vidis dva bivsa reprezentativca koji su do juce igrali lige petice,koji su usput mladi i željni dokazivanja,vidiš jednog Ivana Lendrića koji jede zemlju,vidis Blagojevića,sad ces vidjet i prvog Španca u bh ligi,vidjet ces i Pozdera jednog napadaca iz za nas velike Holandske druge lige.I onda dodjes na forum i vidis da se mi ustvari raspadamo!
- MocMahale444
Uprava radi pravi posao, ovi dušmanski pokusaji su pickin dim.
Mozes registrovati 100 novih fb acc i blatit Želju to ti nece pomoci, izdrzace Salko I ovo malko a onda u rupu bez sira misevi/dusmani Zelje.
Ona fb stranica smiješna samo tako!
Mozes registrovati 100 novih fb acc i blatit Želju to ti nece pomoci, izdrzace Salko I ovo malko a onda u rupu bez sira misevi/dusmani Zelje.
Ona fb stranica smiješna samo tako!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa to sve od cijih para se gradi? jeli neko iz uprave ulozio svoje pare? da je tako ja a nebi rekao, daj meni 200.000 KM i ja i ti to cemo sve uraditi, lako je tudjim k*** gloginje mlatiti, navijaci i sponzori rekonstruisu stadion od svojih para a ne upravagramparada je napisao/la:dodjes na grbavicu vidis radi se zapad,postavljen semafor,postavljene stolice na cijelii sjever,posjecena suma iznad juga,uradjen prilaz i parking.Dodjes na utakmicu,udjes na sjever,odes u wc ko covjek,sjednes na ciste stolice,mozes i djevojku povest inace nije imala gdje da piša, vidis dva bivsa reprezentativca koji su do juce igrali lige petice,koji su usput mladi i željni dokazivanja,vidiš jednog Ivana Lendrića koji jede zemlju,vidis Blagojevića,sad ces vidjet i prvog Španca u bh ligi,vidjet ces i Pozdera jednog napadaca iz za nas velike Holandske druge lige.I onda dodjes na forum i vidis da se mi ustvari raspadamo!
I kada se to kacenje tudjih zasluga skine sa uprave staostane? Stevanovic? Zahirovic? Daj bgt ...
1921'
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sta cemo sada klubu nabijati na nos sto smo skupili 200.000KM? Obicna forumska akcija, koja je presla u ono cemu se niko nije nadao. Iz kluba su od nas zatrazili iskljucivo dolazak na utakmice i uclanjenje, a ne kupovinu stolica. Koliko je tezak posao izgradnje necega ovdje, kada nema talova, dovoljno govore sva podmetanja pred kojima smo se nasli. Novac je, ocigledno, najmanji problem.Caco je napisao/la:Pa to sve od cijih para se gradi? jeli neko iz uprave ulozio svoje pare? da je tako ja a nebi rekao, daj meni 200.000 KM i ja i ti to cemo sve uraditi, lako je tudjim k*** gloginje mlatiti, navijaci i sponzori rekonstruisu stadion od svojih para a ne upravagramparada je napisao/la:dodjes na grbavicu vidis radi se zapad,postavljen semafor,postavljene stolice na cijelii sjever,posjecena suma iznad juga,uradjen prilaz i parking.Dodjes na utakmicu,udjes na sjever,odes u wc ko covjek,sjednes na ciste stolice,mozes i djevojku povest inace nije imala gdje da piša, vidis dva bivsa reprezentativca koji su do juce igrali lige petice,koji su usput mladi i željni dokazivanja,vidiš jednog Ivana Lendrića koji jede zemlju,vidis Blagojevića,sad ces vidjet i prvog Španca u bh ligi,vidjet ces i Pozdera jednog napadaca iz za nas velike Holandske druge lige.I onda dodjes na forum i vidis da se mi ustvari raspadamo!
I kada se to kacenje tudjih zasluga skine sa uprave staostane? Stevanovic? Zahirovic? Daj bgt ...
Najveci uspjeh ove Uprave je sto im raja vjeruje, da im ne vjeruje, ne bi bilo uplaceno vise od 200.000KM.