KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: KK Bosna Royal
Šteta vala što se sezona završi, taman mi je nekako u posljednje vrijeme odlazak u Skenderiju dolazio kao relax, pogotovo poslije (stalnih) mrcvarenja na Koševu 

1946
Imali kakvih vijesti za sljdecu sezonu? Kako se stoji sa parama i da li se planira vrh tabele, mislim da se ovaj grad pozelio vrhunske kosarke, mozda za koju godinu aBd da gledamo opet Bosnu u jadranskoj ligi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da informisem javnost oko neki informacija, trenutno sto se tice rostera se nista ne zna, vrsi se kreiranje i planiranje budzeta za sezonu, i u naredni mjesec dana kada se planiranje zavrsi, krenut ce se u realizaciju planova, kreiranje rostera, odabir trenera itd.Imam naznaka da bi mogao i koji Amerikanac da igra (Chris Miles) se spominje, igrač koji je igrao u Americi u New Yorku, sto se tice sadasnjeg rostera, vrlo malo ce da ostane, ide se u kreiranje dosta ozbiljnijeg tima, cilj odmah prve godine je Liga6.
Ukoliko su to ozbiljni planovi a ne neki kratkoročni za nečiju ličnu promociju i korist, za ligu 6 i ne trebaju neka velika ulaganja jer se naša liga nažalost srozala na niske grane, čak ni za finale (ne pobjedu, nego finale) play off-a sa Igokeom ne treba nešto puno, ukoliko se naravno ne pojavi još neka ekipa sa jakim sponzorima. Objektivno Bosni je mjesto u ABA ligi i ligi 6 i nije se nikada ni smjelo desiti ovo što se desilo.
Nexe jel ozbiljno za tog Milesa?
Prema riječima koje sam dobio od predsjednika Bradića, trenutno slažu financijski plan za sezonu, a onda će krenuti u realizaciju projekata, postoji mogućnost da dođe.sb1996 je napisao/la:Nexe jel ozbiljno za tog Milesa?
Imas kakav CV od njega?
Riječi koje je meni poslao, pred razgovor, tj. CV, i onda sam krenuo u razgovor sa Bosnom oko njegovog dolaska, radim kao menadjer i dobro poznajem trziste.
Da ne prevodim, razumit cete:
i just finished a season in the Premier Basketball League In America. This was my first year out of college. I Finished out the year averaging 11 points 3 rebounds 2 steals in 13 minutes of play. I was wondering if you would have any openings to play for you this upcoming season. Hopefully I can bring the energy that would benefit both parties
Da ne prevodim, razumit cete:
i just finished a season in the Premier Basketball League In America. This was my first year out of college. I Finished out the year averaging 11 points 3 rebounds 2 steals in 13 minutes of play. I was wondering if you would have any openings to play for you this upcoming season. Hopefully I can bring the energy that would benefit both parties
Tko zna kakva je kvaliteta te PBL lige...?
Ima i problema unutar kluba, a to je pitanje Gvozdica i rostera, otpustanje Maria Jesica sekretara, Numan Mujovic - trener juniorske selekcije dobio suspenziju, jer nije radio trening prema stavu uprave i otpusten.
Numan nije radio nista, dobro djeca ista znaju, covjek ne zna osnove kosarke, sa 17 godina ne znaju sta znaci proci ispod bloka, a kamo li neke kompleksnije stvari, imju sad dobrog trenera ne znam mu tacno ime, mlad je ali ima dobro znanje, Redzic im ponekad naleti da vidi kako napreduje, juniori ce ove godine biti dosta konkurentniji jaka je 99' generacija ne znam kakvi su ovi 00' koji ce bit prateca.. Cujem i Gvozdic pred odlaskom, navodno repka Svice ga zeli, bilo bi mi zao bas..Nexe992 je napisao/la:Ima i problema unutar kluba, a to je pitanje Gvozdica i rostera, otpustanje Maria Jesica sekretara, Numan Mujovic - trener juniorske selekcije dobio suspenziju, jer nije radio trening prema stavu uprave i otpusten.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
cikazubo je napisao/la:Numan nije radio nista, dobro djeca ista znaju, covjek ne zna osnove kosarke, sa 17 godina ne znaju sta znaci proci ispod bloka, a kamo li neke kompleksnije stvari, imju sad dobrog trenera ne znam mu tacno ime, mlad je ali ima dobro znanje, Redzic im ponekad naleti da vidi kako napreduje, juniori ce ove godine biti dosta konkurentniji jaka je 99' generacija ne znam kakvi su ovi 00' koji ce bit prateca.. Cujem i Gvozdic pred odlaskom, navodno repka Svice ga zeli, bilo bi mi zao bas..Nexe992 je napisao/la:Ima i problema unutar kluba, a to je pitanje Gvozdica i rostera, otpustanje Maria Jesica sekretara, Numan Mujovic - trener juniorske selekcije dobio suspenziju, jer nije radio trening prema stavu uprave i otpusten.
Sadasnji trener junior Armin Begic, ako on ima znanje, ja sam Zeljko Obradovic.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nexe992 staae sa tim amerikancem?
Klub mora da napravi financijsku konstrukciju, tako da se nece ocekivati nista prije augusta, nikakvi pregovori, a onda krecem u definisanje ugovora.sb1996 je napisao/la:Nexe992 staae sa tim amerikancem?
Nisam nesto puno pratio kosarku ali koliko sam skonto Bosna se vratila u prvu ligu BiH??
Nexe992 je napisao/la:Klub mora da napravi financijsku konstrukciju, tako da se nece ocekivati nista prije augusta, nikakvi pregovori, a onda krecem u definisanje ugovora.sb1996 je napisao/la:Nexe992 staae sa tim amerikancem?
Ista novo?
Poslani detalji ugovora,uslovi prema klubu i čekam riješenje situacije i odogovr, momak vrijedno radi i trenira i odlično bi pomogaosb1996 je napisao/la:Nexe992 staae sa tim amerikancem?
Kako no se zove? Ima li još kakvih drugih imena?Nexe992 je napisao/la:Poslani detalji ugovora,uslovi prema klubu i čekam riješenje situacije i odogovr, momak vrijedno radi i trenira i odlično bi pomogaosb1996 je napisao/la:Nexe992 staae sa tim amerikancem?
Chris Miller, za sada nema novi imena osim njega.sb1996 je napisao/la:Kako no se zove? Ima li još kakvih drugih imena?Nexe992 je napisao/la:Poslani detalji ugovora,uslovi prema klubu i čekam riješenje situacije i odogovr, momak vrijedno radi i trenira i odlično bi pomogaosb1996 je napisao/la:Nexe992 staae sa tim amerikancem?