preseli na opste diskusije ali nemoj ni tamo pisat glupostiMrHc je napisao/la:Dino Dzurbuzovic - novi trener FK Zeljeznicar !!! Cirijate me sutra ili u ponedeljak !!!
LP

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
preseli na opste diskusije ali nemoj ni tamo pisat glupostiMrHc je napisao/la:Dino Dzurbuzovic - novi trener FK Zeljeznicar !!! Cirijate me sutra ili u ponedeljak !!!
LP
Ja sam se prijavio na forum samo kako bih mahalski mogao o njima komentarisatiamazon je napisao/la:Ma ovu stranicu odrzava moj dvojnik samoplavi, isto pise kao ovdje. Puko je ko fosna![]()
**** stolice, rezultat mene interesuje.amazon je napisao/la:Ma ovu stranicu odrzava moj dvojnik samoplavi, isto pise kao ovdje. Puko je ko fosna![]()
Ali je realno da nesto nije udure.
Kandidat ozbiljan jeste ali nece biti taj koji ce nas povesti u borbu za trofeje. Da mi je docekati da osvojimo nesto a da Amar nije na klupi.MrHc je napisao/la:Dino Dzurbuzovic - novi trener FK Zeljeznicar !!! Cirijate me sutra ili u ponedeljak !!!
LP
Ovo FB stranica je stvorena na lažima i falsifikatima. Kaže, parafraziram: "Nikakav zahtjev nije podnesen za istočnu tribinu..", a svako iole pametan može pogledati sastanak sa predstavnicima SD i Općine N.S. Mrsko mi tražiti link, ali evo riječi Nedžada Koldže:"U ovom trenutku postupak istočne tribine je u toku, ali kada se jedna stranka uključi drugoj, onda na određenim odredbama zakona može da uloži žalbu. Imali smo nekoliko sastanaka i apelujemo i od SD Željezničar i FK Željezničar da mimo Suda nađu dogovor. Ako se uđe u sudski postupak, onda će sve trajati godinama. Htjeli smo i danas jedan takav sastanak, ali iz FK Željezničar nisu došli. Zajednički interes je da se dvije strane dogovore. Imali smo sastanak prije otprilike sedam dana, na kojem su bili iz SD i FK Željezničar, ali nisu pronašli dogovor. Došlo je do načelnog dogovora, ali je opet neko odustao", smatra Koldžo."
Ali piše ove naslove isto ti realno. Na stranici sve sami pitari, cak Popara Lajka. Stranica odron realno.samoplavi je napisao/la:**** stolice, rezultat mene interesuje.amazon je napisao/la:Ma ovu stranicu odrzava moj dvojnik samoplavi, isto pise kao ovdje. Puko je ko fosna![]()
Ali je realno da nesto nije udure.
Sami sebi skacu u stomak. Obećali su nešto a unaprijed su znali da neće moći graditi. Da nema nista drugo, to je laz. Imaju sad sljedeću sezonu da nešto urade. Naklepali su se para, klepat ce dalje, mi tu ne možemo nista. Sacekati trenera, možda budemo pozitivno iznenadjeni sportskim dijelom. U protivnom mogu kupiti prnje.Caco je napisao/la:Pa kako onda da su protiv zakonito poceli sa radovima koliko shvatam gradili su bez dozvole a evo vec tri dana se nista na istoku ne radi dakle istina je da su ovi iz opstine izlazili i obustavili radove jer dozvuli ili imas pa gradis ne moze se cekati dozvola a pri tome graditi![]()
Mislim pocinjati radove a nemati dozvolu je suludo jer kod navijaca je odmah euforija stvorena i ovo sve onda ko hladan tus ispada
Šta znači protivzakonito? Protivzakonito je i to što do sada nismo dobili odgovor za traženu urbanističku saglasnost za ISTOK, a rok za odgovor je istekao. Općina je papire poslala Zavodu za izgradnju grada, da oni daju svoje mišljenje iako to nije morala učiniti, jer k.č. na kojoj se planira izgradnja ISTOKA je na Želji 1/1.Caco je napisao/la:Pa kako onda da su protiv zakonito poceli sa radovima koliko shvatam gradili su bez dozvole a evo vec tri dana se nista na istoku ne radi dakle istina je da su ovi iz opstine izlazili i obustavili radove jer dozvuli ili imas pa gradis ne moze se cekati dozvola a pri tome graditi![]()
Mislim pocinjati radove a nemati dozvolu je suludo jer kod navijaca je odmah euforija stvorena i ovo sve onda ko hladan tus ispada
I ti se registrovao maksuz da nam to kazes,e bas ti hvala jako si ljubazanCaco je napisao/la:Mozete pisati sta hocete ali gdje ima vatre ima i dima klub je od setpembra 2015 zaradio preko 4.000.000 KM da bi na kraju spali da igracima kresu plate i da pripreme obavljamo na Igmanu ili Bjelasnici
Nevalja jedan Zdenko Jelic, Dzelo Muharemovic, Buki, i svi ostali a eto Siljak i Misimovic valjaju nije ovo nista po meni sta ce se jos desavati a skupstina tek 18.juna
Pa protiv zakonito je da gradis nesto a da pri tome jos nisi dobio dozvolu za gradnju, ili je ista odbijena ili je jos u fazi odobravanja ili neodobravanja shvatas? ne mozes se praviti mangup pa zapocinjati radove a da pri tome jos nisi dobio dozvolu i to je ovdje ocito slucajcarsijaba je napisao/la:Šta znači protivzakonito? Protivzakonito je i to što do sada nismo dobili odgovor za traženu urbanističku saglasnost za ISTOK, a rok za odgovor je istekao. Općina je papire poslala Zavodu za izgradnju grada, da oni daju svoje mišljenje iako to nije morala učiniti, jer k.č. na kojoj se planira izgradnja ISTOKA je na Želji 1/1.Caco je napisao/la:Pa kako onda da su protiv zakonito poceli sa radovima koliko shvatam gradili su bez dozvole a evo vec tri dana se nista na istoku ne radi dakle istina je da su ovi iz opstine izlazili i obustavili radove jer dozvuli ili imas pa gradis ne moze se cekati dozvola a pri tome graditi![]()
Htio sam skrenuti pažnju da je ova FB stranica napravljena sa zlom namjerom i jedina joj je svrha da nekoga oblati, a to radi jer su u pitanju velike pare. FK Željezničar se želi zaustaviti i to im je svrha postojanja.
Ne nasjedajte na gluposti.
I još vjeruješ onim gov.nima što pišu na toj stranici. Pa dovoljno ti je da su falsifikovali potpis Mirsada Šiljka, pa da vidiš da je to sve samo zla namjera u koju si se i ti upecao.gramparada je napisao/la:I ti se registrovao maksuz da nam to kazes,e bas ti hvala jako si ljubazanCaco je napisao/la:Mozete pisati sta hocete ali gdje ima vatre ima i dima klub je od setpembra 2015 zaradio preko 4.000.000 KM da bi na kraju spali da igracima kresu plate i da pripreme obavljamo na Igmanu ili Bjelasnici
Nevalja jedan Zdenko Jelic, Dzelo Muharemovic, Buki, i svi ostali a eto Siljak i Misimovic valjaju nije ovo nista po meni sta ce se jos desavati a skupstina tek 18.juna
Pa necu reci da vjerujem 100 % hajmo reci jedno 60 % za Siljka znam da je cijeli rat bio u Beogradu kao predstavnik Sarajevskog Sipada i da je 1997 cini mi se ovdje klepio 50000 njemackih maraka a za Misimovica tu i tamo jednostavno gdje ima vatre ima i dimacarsijaba je napisao/la:I još vjeruješ onim gov.nima što pišu na toj stranici. Pa dovoljno ti je da su falsifikovali potpis Mirsada Šiljka, pa da vidiš da je to sve samo zla namjera u koju si se i ti upecao.gramparada je napisao/la:I ti se registrovao maksuz da nam to kazes,e bas ti hvala jako si ljubazanCaco je napisao/la:Mozete pisati sta hocete ali gdje ima vatre ima i dima klub je od setpembra 2015 zaradio preko 4.000.000 KM da bi na kraju spali da igracima kresu plate i da pripreme obavljamo na Igmanu ili Bjelasnici
To bi bilo dobro. Bilo bi vas 23 strajkaca. Svakako vi mislite glavama predsjwdnika a ne svojim. U prevodu besplatni poltroni. Zbog takvih poput vas ko god dodeu Zelju debelo se obogati.gramparada je napisao/la:Trebamo napraviti neku kontra stranicu,nesto kao podrska upravi pa da vide ovi majmuni da uprava ima 100% podrsku,ovo je nevidjeno sta se radi.Sve je bilo o.k dok nije dosao spor u vezi gradnje stadiona,i corav vidi o cemu se radi!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], mavi, ZeljeznicarUberAlles i 34 gosta.