EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Meni je najjače što ovdje stvarno postoje ljudi koji žarko navijaju za Njemačku/Italiju /Španjolsku 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kad smo već kod prisjećanja
Luzerčine koje su imale sreće u finalu protiv Argentine 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@Messilla
@Lillard
Pa kad naša reprezentacija nije nikada igrala na završnicama velikih takmičenja uvijek se morala izabrati neka druga repka koju ćeš simpatisati

@Lillard
Pa kad naša reprezentacija nije nikada igrala na završnicama velikih takmičenja uvijek se morala izabrati neka druga repka koju ćeš simpatisati

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JohnCleese
- Kontakt:

Zanimljivo bi bilo odradit anketu koja reprezentacija ima najvise simpatizera sa ovog foruma

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Slažem se, bilo bi fino kad bi to Virtual nabacio.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Otkud Roman Neustadter na spisku Rusije? Do jučer je bio Njemac 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Izvinit ćeš.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Slazem se. Ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji ne navijaju svim srcem za Island.Lillard je napisao/la:Meni je najjače što ovdje stvarno postoje ljudi koji žarko navijaju za Njemačku/Italiju /Španjolsku

Valjda bi se trebalo za svoju zemlju navijati. Uredu je simpatisati nekoga, ali imas ove domace Svabe i Talijane sto ne spavaju nocima ako im voljeni tim ispadne.Donnie Darko je napisao/la:Slazem se. Ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji ne navijaju svim srcem za Island.Lillard je napisao/la:Meni je najjače što ovdje stvarno postoje ljudi koji žarko navijaju za Njemačku/Italiju /Španjolsku
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nisam vidio rade li to još neki,ali najjače mi je kad igra Italija i ljudi potpuno ozbiljni pišu "mi"

Alo,plešeš na rubu.messilla je napisao/la:Luzerčine koje su imale sreće u finalu protiv Argentine
messilla je napisao/la:Slažem se, bilo bi fino kad bi to Virtual nabacio.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Niko nije imo tih velikih igrača ko ItalijaRaonffa je napisao/la:"Njemačka nikada u historiji nije izgubila u Dortmundu. Igrali smo pred 70 hiljada Nijemaca i samo pet hiljada Italijana. Pokazali smo fantastičan karakter i autoritet. Ubacio sam četvrtog napadača, jer se više ništa nije dešavalo u sredini. Igrali su napad protiv odbrane. U tim momentima, naša odbrana nije dopuštala apsolutno ništa da prođe. Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Materazzi i Grosso štićeni od Gatussa. Ništa nije moglo proći. Ako se sjećate, pogodili smo stativu i prečku u produžecima. Tada sam počeo vjerovati da možemo osvojiti Svjetsko prvenstvo"
Evo malo za ovu Njemačku nejač, da ih podsjetimo kako to rade majstori fudbala
Grande Alex![]()
[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Virtu4l je napisao/la:messilla je napisao/la:Slažem se, bilo bi fino kad bi to Virtual nabacio.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nego da vas pitam zna li ko je li kakav katalog izasao o EP, ono kao specijalni broj o repkama, stadionima, raspored i satnica mecevamessilla je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:messilla je napisao/la:Slažem se, bilo bi fino kad bi to Virtual nabacio.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Rasut ce ih Njemacka ko beba zvecku. 

JohnCleese je napisao/la:je uz Italiju
![]()
Zanimljivo bi bilo odradit anketu koja reprezentacija ima najvise simpatizera sa ovog foruma
reći ću ti ja bez da praviš anketu ... bosna i hercegovina

- JohnCleese
- Kontakt:
Hajd reci, pa ispuni anketujestamaji je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:je uz Italiju
![]()
reći ću ti ja bez da praviš anketu ... bosna i hercegovina![]()

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Lako je to govoriti kad ti reprezentacija ucestvuje na 80% velikuh takmicenja. Ja sam pratio, a da na njemu nije bilo reprezentacije BiH...Lillard je napisao/la:Meni je najjače što ovdje stvarno postoje ljudi koji žarko navijaju za Njemačku/Italiju /Španjolsku
Euro 96
SP 98
Euro 00
SP 02
Euro 04
SP 06
Euro 08
SP 10
Euro 12
... i na njima pregledao stotine i stotine utakmica gdje 'mi' nismo ni postojali za ostatak svijeta. Prirodno je da se pocnes identifikovati i pratiti jos nekog ko je ustvari neki bitan faktor u tom svijetu. Lakse gledati kad te neko specijalno zanima, inace mislim da bi sport gledao barem tri puta manje , generalno.
Baš tako al' da mi je tada neko rekao da će im ekipa za deset godina izgledati ovako definitivno mu ne bi vjerovao.legenda reala je napisao/la:Niko nije imo tih velikih igrača ko ItalijaRaonffa je napisao/la:"Njemačka nikada u historiji nije izgubila u Dortmundu. Igrali smo pred 70 hiljada Nijemaca i samo pet hiljada Italijana. Pokazali smo fantastičan karakter i autoritet. Ubacio sam četvrtog napadača, jer se više ništa nije dešavalo u sredini. Igrali su napad protiv odbrane. U tim momentima, naša odbrana nije dopuštala apsolutno ništa da prođe. Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Materazzi i Grosso štićeni od Gatussa. Ništa nije moglo proći. Ako se sjećate, pogodili smo stativu i prečku u produžecima. Tada sam počeo vjerovati da možemo osvojiti Svjetsko prvenstvo"
Evo malo za ovu Njemačku nejač, da ih podsjetimo kako to rade majstori fudbala
Grande Alex![]()
[youtube][/youtube]
I na stranu repka, da će kao liga i klubovi tako grohnuti, strašno.
Mislim da se ne govori o takvom pracenju nego o ovome:SlevinKelevra je napisao/la:Lako je to govoriti kad ti reprezentacija ucestvuje na 80% velikuh takmicenja. Ja sam pratio, a da na njemu nije bilo reprezentacije BiH...Lillard je napisao/la:Meni je najjače što ovdje stvarno postoje ljudi koji žarko navijaju za Njemačku/Italiju /Španjolsku
Euro 96
SP 98
Euro 00
SP 02
Euro 04
SP 06
Euro 08
SP 10
Euro 12
... i na njima pregledao stotine i stotine utakmica gdje 'mi' nismo ni postojali za ostatak svijeta. Prirodno je da se pocnes identifikovati i pratiti jos nekog ko je ustvari neki bitan faktor u tom svijetu. Lakse gledati kad te neko specijalno zanima, inace mislim da bi sport gledao barem tri puta manje , generalno.
Jasno da većina ima svoje favorite među ostalim europskim/svjetskim reprezentacijama.Kao što i sam kažeš nije zanimljivo pratiti ako gledaš utakmicu u kojoj se ne možeš prikloniti niti jednoj ekipi.Greivis je napisao/la:Uredu je simpatisati nekoga, ali imas ove sto ne spavaju nocima ako im voljeni tim ispadne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.