FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 maj 2016, 09:07

boomerang5 je napisao/la:Vi ovdje vec ukaparisali ove transfere. Piric ide, a nije nikakva ponuda dosla. Bobic dolazi, a nigdje potvrde iz kluba. Znaci ljudi, cekajte zvanicno saopstenje, vec je 2 str. napisano o Bobicu, a lik jos uvijek nije nas igrac ...
Pa ako se sjetimo prosle godine funkcionisalo je tako da se dogovore sa igracem i onda on nekad dan prije priprema ili na pripreme dodje trenira i potpise ugovor. I taj dan ih se pojavi 10. Rano je jos, prvo treba cekati da im isteknu vazeci ugovori ili da raskinu ugovore

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 maj 2016, 09:41

Samo znam da je Zolotic u Tuzli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 27 maj 2016, 10:17

Probisvjet je napisao/la:Samo znam da je Zolotic u Tuzli.
Došo da leti wizz-airom jeftina karta :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 maj 2016, 10:21

bojler je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Samo znam da je Zolotic u Tuzli.
Došo da leti wizz-airom jeftina karta :lol:
:lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 maj 2016, 10:21

Zolotic poznatiji kao "plavo oko plakalo je" :D

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 27 maj 2016, 11:04

Potrazite sportski pregled iz prvog dijela sezone, mec Radnik Velez. Od 20 100%nih sansi za domace Bobic je skinuo 18. Protiv nas obje utakmice branio kao lud. Bilo je tu jos meceva gdje je imao 7,8 ludih intervencija na svakoj. Ima solidne godine i pored ova 2 tinejdzera to je ono sto nam bas treba. Ko misli suprotno obicni je nemac pojma :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2016, 11:18

Ne budite smiješni sa Bobicem... Momak.je odličan golman,čak bi se usudio reci među 3 najbolja u PL... E sad sto je branio u raspalom Veležu to je drugi par rukavica... Po meni je za Piriju ove sezone, Buffon lično
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 27 maj 2016, 11:27

staragarda je napisao/la:Ne budite smiješni sa Bobicem... Momak.je odličan golman,čak bi se usudio reci među 3 najbolja u PL... E sad sto je branio u raspalom Veležu to je drugi par rukavica... Po meni je za Piriju ove sezone, Buffon lično
Ma 100% , pa Eric je vrlo talentovan golman, ali nekako ga potcjenjivacki gleda vecina. Zolotic za rotacije u sezoni kakva nam slijedi odlican.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 27 maj 2016, 11:36

Thranduil je napisao/la:
tzmalisa je napisao/la:joj jedva čekam kad se bude igralo u zenici, kad se svira pocetak utakmice da se zaori pjesma ''druga liga druga liga'', ono najjace nase, tuzlanski bas ono, jooooj braćo, trnci me hvataju odma :D
Ja čekam onu "samo gol" :mrgreen:
pa onda titula nam nee trebaaaaaa :tralala:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 maj 2016, 11:55

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 27 maj 2016, 12:01

tuzlak1987 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/gimnasticki-sa ... /160527046

Nakacio se Fule sada drugima hahah
Budale :urnebes:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 maj 2016, 12:04

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

I budala moze voditi tim sa 300.000 KM godisnje. :urnebes:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 27 maj 2016, 12:07

Ode Fule u ćorku :urnebes: :urnebes:

Ko se sve vrzmao u i oko našeg kluba, dobro se mi nismo ugasili davnih dana

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 27 maj 2016, 12:09

NYKnicks Fan je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

I budala moze voditi tim sa 300.000 KM godisnje. :urnebes:
Ali pazi optuzbi brate ima li koji zakon da nije prekrsio :urnebes:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 maj 2016, 12:20

Ima li neki sud ili organizacija da ga nisu tuzili? :urnebes:

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 27 maj 2016, 12:20

kakvi su se sve lopovi vrtili oko kluba paa nije cudo sto smo u ovolikim **** samo nek jos neko nesto kaze za azmira ja se njemu divim kako je stao u kraj lopovima

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 27 maj 2016, 13:17

Državni i entitetski gimnastički savezi BiH podnijeli su tužbu protiv Tuzlaka Mirsada Tinjića, potpredsjednika Gimnastičkog saveza (GS) BiH, zbog zloupotrebe položaja i ovlasti, samovolje i drugih nelegalnih i nezakonitih radnji mimo znanja Upravnog odbora spomenutog saveza.

U tužbi koja je, osim sudu, proslijeđena Tužilaštvu Kantona Sarajevo, ministarstvima pravde i civilnih poslova Vijeća ministara BiH, Olimpijskom komitetu BiH, te Svjetskoj gimnastičkoj asocijaciji, Tinjić se sumnjiči da je, u svojstvu potpredsjednika GSBiH, zloupotrebljavao položaj i ovlasti korištenjem pečata Saveza, te samoinicijativno i samovoljno podizao novac bez znanja drugih ovlaštenih osoba i odluka Saveza.

Prema navodima UO GSBiH, Tinjić je samoinicijativno u FIG-u (Internacionalna gimnastička federacija) odjavio potpredsjednicu Snežanu Bijelić kao kontakt osobu s GSBiH. Bez saglasnosti stručnih odbora entitetskih gimnastičkih saveza i UO GSBiH samovoljno je za izbor sportista godine BiH nominovao svoju kćerku Vanessu Tinjić i Adisu Bijelić.

U tužbi se navodi i da je Tinjić, koristeći memorandum i pečat Saveza, ovjeravao pojedine dokumente bez odluka UO GSBiH. Također, opstruirao je sjednice UO GSBiH koje je, sukladno Statutu i rješenju GSBiH, sazivala potpredsjednica Snežana Bijelić.

Naposljetku, Mirsad Tinjić se tereti i za nepodnošenje finansijskog izvještaja, kao i za neizdavanje takmičarskih licenci koje su platili roditelji, te za mobing nad drugim članovima Saveza i opstrukciju u radu GSBiH.Odlukom UO GSBiH Tinjiću je oduzeo pravo potpisivanja službenih dokumenata Saveza, o čemu je obaviještena banka u kojoj su deponovani potpisi ovlaštenih potpisnika.Sva dokumentacija koja potkrepljuje navedene činjenice dostavljena je svim spomenutim institucijama i nalazi se u arhivi, navodi se u obavijesti GSBiH i entitetskih saveza.

Batman90
Kontakt:

Post Postao/la Batman90 » 27 maj 2016, 13:52

Gdje bi Fucko sta namjestao? Nije ovo istina :nene: Covjek je maksimalno posten, ko politicar :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 maj 2016, 14:00

staragarda je napisao/la:Ne budite smiješni sa Bobicem... Momak.je odličan golman,čak bi se usudio reci među 3 najbolja u PL... E sad sto je branio u raspalom Veležu to je drugi par rukavica... Po meni je za Piriju ove sezone, Buffon lično
Ako neki forumski klaun kaze da Bobic nema pojma, ne znam odakle ti pravo da tvrdis drugacije!? Potvrdi teoriju znalaca i vozdra, hhh.

Ko nam danas dolazi? Doveli smo nekih 10ak igraca tek, i to one "provjerene insajderske" infos.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 27 maj 2016, 14:18

Evo još sad kad Ivetića klepi Seljo.
Zaista šteta i još se nadam da će se Uprava predomisliti u vezi njega.
Na stranu taj sukob i karakter, ono što je pokazivao na terenu bi MORALO biti ispred svega, jer čovjek je ostavljao sebe na svakoj utakmici.
Onaj ko ga dovede napravit će posao sezone, a mi smo ga ispušili, jer nećemo ni približno požrtvovanog beka naći i samo pomažemo konkurenciju :x
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: phillies i 6 gostiju.