Emir_ZENICA je napisao/la:Joj i Ti Neutral samo u vjeru ulazis,sad ce citava rasprava krenut oko Muhameda,Coca-Cole,Izraela...pa jel dosta toga ba,ako Ti ne pijes nemoj nas tjerat da mi prestajemo...1001 rasprava bila oko tog i evo opet

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Emir_ZENICA je napisao/la:Joj i Ti Neutral samo u vjeru ulazis,sad ce citava rasprava krenut oko Muhameda,Coca-Cole,Izraela...pa jel dosta toga ba,ako Ti ne pijes nemoj nas tjerat da mi prestajemo...1001 rasprava bila oko tog i evo opet
http://www.facebook.com/home.php?#!/pro ... 122&ref=tsadmin je napisao/la:Drugovi i drugarice, ne našom krivicom izbrisan nam je stari profil na faceu. Otvorili smo novi (SportSport) pa bi bilo lijepo da nam svi pomognete kako bismo ponovo došli do brojke od 4.500 prijatelja. Hvala!
Vecina me ima u raji,pa mi ne smetabistrikboy je napisao/la:On sve prekrio osim svog imena![]()
dubrava je napisao/la:Emire,
jel ti to fejsbuk nesto popio![]()
jesam ti to ja onlajn![]()
![]()
veze neam kako da to popravis... neka malo ohane
koji si ti razred majke ti kad i sad dobijas knjiziceUnica_Liverpool_ je napisao/la:Bila podjela knjižica,,,, meni prosjek 5,0
Ma hoce bola'T-MAC je napisao/la:ahahahhaa i ja sa nedam da ce biti dobro
a za pivu
pa jbt pola rodbine mi tu radi i ja da naginjem
npEmir_ZENICA je napisao/la:Rijesio sam problem.Hvala QUARESMI18
Ja nisam beo sam prve godine na motorijadi,ove zadnje tri jesam.I stvarno bilo je predhodnih godina vise ljudi ali i motora,secam se one livade pune bile sve.Dosta je i kisa pokvarela oba dana pa je i to jedan od razloga verovatno slabe posete.Ali i verujem da dosta raje ne slusa Zabranjeno Pusenje a vise slusaju Van Gogh,Riblju Corbu pa je mozda i to razlog slabe posete.Al' uglavnom odlicno je bilo.alan_kardec je napisao/la:Devil je napisao/la:Joj kako je sinoc bilo dobro na motorijadi ovde.Nisam imao priliku slusati Z.Pusenje uzivo nikada i stvarno dobro pevaju,takodje i Nasty Michelle odlicno sviraju uzivo.
Bio sam i ja na motorijadi. Došao sam kasno tako da nisam slušao Nasty Michelle, a Pušenje sam i ja sinoć prvi put slušao live i mogu reć da su odlični. Sinoć je bilo dosta raje, ali je bilo više prethodnih godina.
Organizacija nula!
harry_90 je napisao/la:
Ali, ono što je Amerikancima duhovito, Pakistancima očito nije. U Pakistanu je slikovno prikazivanje Muhameda strogo zabranjeno. 45 milijuna korisnika u Pakistanu ne može na Facebook dok voditelji najpopularnije društvene mreže ne obustave ovaj natječaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.