a sta mislis da nadogradim na 10-ku?
Ne moram ni koda trazit aktivirana je ova sedmica, mada ima ispod naljepnica mozda je i ordzinale

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja sam prezadovoljan cenerom, uspio nekako prevarom i graficku instalirat mene super slusa, nabacio start 10 programcic da mi izgleda ko normalni start, a vjeruj kad sam ja na svoj stari pc preko usb-a instaliro za 15-20 min ti ces jos brze na tom tvom cuduR32 je napisao/la:a sta mislis da nadogradim na 10-ku?
Ma i ja sam prezadovoljan cenerom kod sebe na laptopu od jeseni mi je i ekstra sve, a ovo sam rođaku uzeo, pa deveramJoseeMourinho je napisao/la:ja sam prezadovoljan cenerom, uspio nekako prevarom i graficku instalirat mene super slusa, nabacio start 10 programcic da mi izgleda ko normalni start, a vjeruj kad sam ja na svoj stari pc preko usb-a instaliro za 15-20 min ti ces jos brze na tom tvom cuduR32 je napisao/la:a sta mislis da nadogradim na 10-ku?
A rješenje?High je napisao/la:Mrka kapa.Otelo je napisao/la:Krenuo updatovati Windows 8.1 na Windows 10, skinulo se sve i izbaci mi Error code: C000005.
Joj Microsoftu, nije ni tebi lako...
Otelo je napisao/la:Krenuo updatovati Windows 8.1 na Windows 10, skinulo se sve i izbaci mi Error code: C000005.
Jedini trokuti imaju pod other devices i onda na: PCI devices i 2x na Unknown devices, a pod administrative events http://prntscr.com/b8z6a9Asteriks je napisao/la:Otelo je napisao/la:Krenuo updatovati Windows 8.1 na Windows 10, skinulo se sve i izbaci mi Error code: C000005.
Problem memorije. Cak moguce da je u pitanju kvar ram plocie. Vidit cemo sutra o tome detaljnije.
Vidi pod event viewer - custom views - administrative events, detalje ovog errora (naravno ako je tamo zapisan).
Takodjer u device manageru vidi ima li zutih usklicnika. Nakon toga skini ovaj program sto sam ga preporucio od ranije http://www.majorgeeks.com/files/details ... epair.html
Kada sve zavrsi, odradi update.
Sve provjerio, sta mislis da nije problem u struji?Asteriks je napisao/la:
Kada si iskljucio automatski restart, sada se ne bi trebao gasiti, neg da se zaledi i izbaciti ti gresku na ekranu.Odradio, ali nema plavog ekrana
Trenutno korisnika/ca: MrPink, rio_Ferdy88, VivaLaStella i 8 gostiju.