Aktuelno danas u NBA
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Aktuelno danas u NBA
Eto anketa, nisam imao neke bolje ideje sad, a ako neko od vas ima prijedloga, isti su dobrodosli pa cemo se odluciti za najbolji 

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Pa i jeste glupost, ali pravilo tako kaze. Najbolje je podijeliti na backcourt i frontcourt, posto je pozicija centra deficitarna u danasnjoj NBA.IlCapitano je napisao/la:To je onda najveća glupost ikad. Zašto dozvoljavaju uopšte da ga se stavlja na C ako će ga na kraju vratiti na poziciju za koju nije dobio glasove. Plus onda Green ima prednost u odnosu na npr. nekog SF-a kojeg možeš staviti na samo jednu poziciju, a ovamo Green kupi bodove za isto mjesto sa glasovima na dvije pozicije.
A vidis da su neki Jamesa stavljali na poziciju beka.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Dobra anketa @Epi, mada si ja mislim bespotrebno stavio 50 i 60, ali eto its still good
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ma to je on da ovi ljubitelji kosarke od ranije daju vise glasova tim erama nego ovim sadasnjim.Sarmelino je napisao/la:Dobra anketa @Epi, mada si ja mislim bespotrebno stavio 50 i 60, ali eto its still good

JoseeMourinho je napisao/la:haj dobro to nego hajmo odgnonetnut koga je jedan novinar stavio u prvu petorku, 120 ih je RW-a, 8 CP3 i jedan nekog od onih dole, ali koga ?
misterija
- JoseeMourinho
- Kontakt:
rijesio sam misterijufilip13 je napisao/la:misterijaJoseeMourinho je napisao/la:haj dobro to nego hajmo odgnonetnut koga je jedan novinar stavio u prvu petorku, 120 ih je RW-a, 8 CP3 i jedan nekog od onih dole, ali koga ?

JoseeMourinho je napisao/la:nadjoh yebeni Jim Barnett je yebenog LBJ-a stavio kao guarda, kakav kreten![]()
JoseeMourinho je napisao/la:rijesio sam misterijufilip13 je napisao/la:misterijaJoseeMourinho je napisao/la:haj dobro to nego hajmo odgnonetnut koga je jedan novinar stavio u prvu petorku, 120 ih je RW-a, 8 CP3 i jedan nekog od onih dole, ali koga ?
JoseeMourinho je napisao/la:nadjoh yebeni Jim Barnett je yebenog LBJ-a stavio kao guarda, kakav kreten![]()
hm,da mi je znati kojom logikom
Players who received votes at multiple positions were slotted at the position where they received the most votes.
I šta veli Kawhi na ovu anketu ?
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Isto sto i na beha izbore.LeSa je napisao/la:I šta veli Kawhi na ovu anketu ?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Neko je glasao i za 50-te 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pa realno je i ocekivano da ce 90e dobiti, zbog Jordana i Bullsa. Ja sam iz sprdnje glasao za 60e, jer ako bih mogao glasati samo za one koje sam gledao ovako, a ne preko klipova.. imao bih dvije opcije.
Inace pokazatelj kakva je liga trenutno sa centrima jeste da je jedan DeAndre Jordan u prvoj petorci. Ono, bez obzira sto mislim da je nezasluzeno.. al cak i tako kada igrac koji suta 30ak % sa linije za slobodna i daje 80% poena nakon alley up-ova, mi je smijesna pojava. Defanzivno je druga stvar.. ali sto rece neki bivsi igrac (zaboravio sam koji): Ako ga zakljucas u salu i zabranis mu zakucavanja nece dati vise od 5 poena do jutra.
Inace pokazatelj kakva je liga trenutno sa centrima jeste da je jedan DeAndre Jordan u prvoj petorci. Ono, bez obzira sto mislim da je nezasluzeno.. al cak i tako kada igrac koji suta 30ak % sa linije za slobodna i daje 80% poena nakon alley up-ova, mi je smijesna pojava. Defanzivno je druga stvar.. ali sto rece neki bivsi igrac (zaboravio sam koji): Ako ga zakljucas u salu i zabranis mu zakucavanja nece dati vise od 5 poena do jutra.
dscile je napisao/la:Pa realno je i ocekivano da ce 90e dobiti, zbog Jordana i Bullsa. Ja sam iz sprdnje glasao za 60e, jer ako bih mogao glasati samo za one koje sam gledao ovako, a ne preko klipova.. imao bih dvije opcije.
vjerovatno je barkley to izjavio
Zamolio bih dotičnog da moje upise/mišljenje koje mu se ne sviđa preskače a ne da krši svoj moderatorski posao brisanjem istih a koji nemaju veze sa trolom, provociranjem, uvredama i sve sl. što spada u kategoriju za brisanje. HVALA! 

- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Novu staviti za finale, kad se zavrsi ova serija na zapadu?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja ti nista obrisao nisam. Ako imas zamjerku sto ti je neki od moderatora obrisao post, posalji pp tom moderatoru na kojeg sumnjas da ti je obrisao post i pitaj da ti objasni razlog brisanja, a ne pisi na temi stvari koje nemaju veze s istom. Hvala.LeSa je napisao/la:Zamolio bih dotičnog da moje upise/mišljenje koje mu se ne sviđa preskače a ne da krši svoj moderatorski posao brisanjem istih a koji nemaju veze sa trolom, provociranjem, uvredama i sve sl. što spada u kategoriju za brisanje. HVALA!
U jebote..steta..R.I.Pfilip13 je napisao/la:http://www.eurohoops.net/nba-news/25281 ... -shot-dead
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad i 4 gosta.