Dok objave lajkaju profili koji na svojim naslovnicama imaju clansku kartu FK Sarajevo ni manje ni vise, ili pak parolu HZ upucenu onom malom pitaru sto u centru grada izreseta drugog. Joj, zabrinutih komsija.Cocaine je napisao/la:Eto i to. Najvaznija stvar. Vjeruj nisam ni obatio paznju kad sam vidio ovaj slabi pokusajThetraphak1921 je napisao/la:A gdje je pecat?Cocaine je napisao/la:Ma ovo se zayebaje neko . Gdje ce bola iz klubske kase prebacivat pare sebi na racun![]()
![]()
![]()
cenzura na broju racuna a ostavljen broj protokola
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Umjesto da mi pomognete s krečenjem, vi tu glupetate. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
To opet gledao slike od Seki pa "krecio"?High je napisao/la:Umjesto da mi pomognete s krečenjem, vi tu glupetate.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dovedi mi Šeki!joker90 je napisao/la:To opet gledao slike od Seki pa "krecio"?High je napisao/la:Umjesto da mi pomognete s krečenjem, vi tu glupetate.I jos trazis pomoc bez trunke stida?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobra fona pravo u Šeki. Možeš ih nogama udarat kad je tareš zguza 
Ocekujem za 7 dana preokret situacije, podyebavanje kozoyebaa...
Pa nakon odredjenog vremena dolazi na red pitati i FkS...
i sve tako u krug dok ne shvatimo da se ne treba smijati tudjoj nesreci
Pa nakon odredjenog vremena dolazi na red pitati i FkS...
i sve tako u krug dok ne shvatimo da se ne treba smijati tudjoj nesreci
Plave stolice su medju skupljimsamirr je napisao/la:Nije to taj Zeljo što je nekad bio...
dinamo kupuje modre a zeljkan plave, zato je tolika razlika u cijeni..inace je siljak poznat kao postena osobaMemara je napisao/la:
GNK Dinamo Zagreb nabavi stolicu za 3.90 eura po komadu, Fudbalski klub Partizan za 3.20 eura, a nas FK Željezničar za 6.80 eura po komadu, pogodite zasto?
Dokaz o malverzacijama u FK Zeljeznicar, Mirsad Siljak sam sebi isplacuje novac, i to cifru od skoro 39.000 KM, u narednim danima krecemo sa objavom ostalih klupskih dokumenata i racuna !!
Poceo je rat, hit jedan lajk!![]()
https://www.facebook.com/STOP-Kriminaln ... 4/?fref=ts
Sta je ovo kone??
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jest pošten,svako jutro prodje pored pošte
-
Sarajlija88
- Kontakt:
e stvarno šege, valjda dosadno bez utakmica pa poceli i o cijenama stolica, hehe, koliko je šarafa na jednoj stolici na Maksimiru, da i mi stavimo toliko, da ne bude kod nas osam, kod njih četiri hehe.
inace je cijena nebitnaSarajlija88 je napisao/la:e stvarno šege, valjda dosadno bez utakmica pa poceli i o cijenama stolica, hehe, koliko je šarafa na jednoj stolici na Maksimiru, da i mi stavimo toliko, da ne bude kod nas osam, kod njih četiri hehe.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Na Maksimiru po dva sarafa na stolici a kod vas mora bit barem četiri,tri zavrni,četvrti ukradiSarajlija88 je napisao/la:e stvarno šege, valjda dosadno bez utakmica pa poceli i o cijenama stolica, hehe, koliko je šarafa na jednoj stolici na Maksimiru, da i mi stavimo toliko, da ne bude kod nas osam, kod njih četiri hehe.
to nije istina,sarafi su svi tuzdanzbula je napisao/la:Na Maksimiru po dva sarafa na stolici a kod vas mora bit barem četiri,tri zavrni,četvrti ukradiSarajlija88 je napisao/la:e stvarno šege, valjda dosadno bez utakmica pa poceli i o cijenama stolica, hehe, koliko je šarafa na jednoj stolici na Maksimiru, da i mi stavimo toliko, da ne bude kod nas osam, kod njih četiri hehe.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ajzea uz'o dnevnicu pa ih ovdje brani, neces vise razbojnice!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je samo dnevnica jarane, vise je on profitirao od covjeka koji vedri i oblaci tamo.MortemHz je napisao/la:Ajzea uz'o dnevnicu pa ih ovdje brani, neces vise razbojnice!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
3 Almi-RasRinuka je napisao/la: inace je cijena nebitna![]()
![]()
![]()
![]()
osim ako idu 3 eura za stolicu + 3 misketu..joj sto vas sisa ko ovcice
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Da je samo dnevnica jarane, vise je on profitirao od covjeka koji vedri i oblaci tamo.MortemHz je napisao/la:Ajzea uz'o dnevnicu pa ih ovdje brani, neces vise razbojnice!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Uplata za evropski lihvarluk. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.