Druze preslusaj video gdje ces cuti da Azmir kaze da je na njegovu inicijativu uradjeno da u slucaju plasmana u Evropu ugovor treba da se produzi na jos godinu , naravno na koga klub racuna . A inace u krajnjem slucaju sto je vec neko pisao para vrti gdje burgija nece , ako imaju vece i bolje ponude naravno da ce otici. Danasnja Sloboda i njen uspjeh naravno da stavlja igrace u izlog i da se drugi zanimaju , ako je njihov cilj da idu negdje za vece pare i najvjerovatnije mjesto na klupi , neka idu (mislim na inostranstvo jer u BiH bolje uslove nece dobiti , sve je to u par deka ) . Mnogi od ovih igraca znaju kakvo je stanje u nasem fudbalu i kakvu su uslovi gdje , a isto tako su sami svjedoci redovnih primanja i vrhunskih uslova u nasoj Slobodi.carapa je napisao/la:
Ma ja samo se klub pita.
Jest se tesko pojaviti na prozivci i kad ti klub ponudi ugovor ti kazes ne zelim da ga potpisem.
Ta "klauzula" je nigdje veze. Ja mislio da su napravili onu da uz plasman u Evropu obavezno ugovor ide jos godinu.Oni napravili nista ustvari.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da ne bude Zvijezda iz GradaccaSkver je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:tesko se takmiciti sa nekim ponudama...
vrijedi li Kostic 5.000 eura plate mjesecno ?.. ili bilo ko od ovih trenutnih igraca? i mozemo li mi to dati bilo kome
svako ko ima bolje logicno da ce otici...sta ces ti karikiram za Sarica kad mu ljudi ponude duplu platu sto ima u Slobodi, u eurimaProbisvjet je napisao/la: Podizao je sebi i Redzepi cijenu...![]()

samo Sloboda
jbo te ovdje stalno neka negativa depresija â valjda azmir zna bolje od nas sta je u njihovim ugovorima opustite se ljudi i uzivaj mo u ovim lijepim trenutcima a o uslovima ne treba pricati mi smo medju 3 ekipe u bih po tom pitanju tako da ja se ne sikiram po tom pitanju
- Beduin
- Kontakt:
Jesu vala i podigli cijenu biljkice, jeftiniji duspi ili ekser jbt.hulehule je napisao/la:Gdje je onaj bombas Rajko sa pojacanjima....haman mu fali repa za gandje pa mu ponestalo inspiracije

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Blago Azmiru tj ljudima koji odlucuju u Slobodi. Kakvih se gluposti nacitaju na ovom forumu svaki dan, **** Monty Pythona i Mucke zajedno 

A sad adio...
Trebalo bi dovesti nekog igraca koji ce sigurno nastupati za kosovsku reprezantaciju. Afirmise se ovdje, reklamira u repki i uzmemo masne pare za njega 

Samire prenesi tamo strucnom stabu i upravnom odborusamirr je napisao/la:.

ima li pojacanja, gubim strpljenje
mogao bih pocet' navijat' za neki drugi klub
Kazu Dino Merlin uskoro na TusnjuChinaglia je napisao/la:ima li pojacanja, gubim strpljenje
Jedan grad, jedna ljubav!
Uprava napolje, uprava napolje
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al prvo Bijelo DugmeGifron je napisao/la:Kazu Dino Merlin uskoro na TusnjuChinaglia je napisao/la:ima li pojacanja, gubim strpljenje

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
kamiondzija k'o fol otisao po pojacanja, pojacanja ni na vidiku
Brega u spicustaragarda je napisao/la:Al prvo Bijelo DugmeGifron je napisao/la:Kazu Dino Merlin uskoro na TusnjuChinaglia je napisao/la:ima li pojacanja, gubim strpljenje
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Steta, unistiti ce nam Tusanj za EU utakmice 

Hoćemol' za Zrinjski il' Široki? :hehe:Chinaglia je napisao/la:ima li pojacanja, gubim strpljenje
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma j e b o teren..bitno je da šećer legenda nije na biroutuzlak1987 je napisao/la:Steta, unistiti ce nam Tusanj za EU utakmice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
kakva je ovo tisina jel pred buru 

Znamo za koga ces tiwobly92 je napisao/la:Hoćemol' za Zrinjski il' Široki? :hehe:Chinaglia je napisao/la:ima li pojacanja, gubim strpljenje

- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto Fenerbahce kao mi, poraz u finalu kupa i 5 bodova iza Besiktasa ..
ObjasnioDarioTZ je napisao/la:Inace ne pisem nego samo citam , al ne mogu da vjerujem da ste neki isto kao mala djeca pa vjerujete na svaku novinarsku pricu. Azmir je stvorio imperiju sebi koristeci svoj mozak , zar stvarno mislite da bi on radi nekih gluposti ispustio najvaznije igrace kluba , smijesni ste nekada. De malo se opustite stedite pare za sezonsku , komentarisite moguca pojacanja a sve ostalo ostavite struci da radi na tome i cekajte ZVANICNU potvrdu iz kluba ko dolazi a ko odlazi.
@beduin kafa o slobodi kad dodjes