Doduše, meni je ona prva grupa zajebanija al je zato ona treća grupa ubjedljivo najlakša. Sve ekipe koje sam priželjkivao su ledo

Nadam se da griješim.
Ako ne griješim, šmrc

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jest idem probat spavatiboccaccio je napisao/la:Ko nam god ispadne zeznuto je i trebali bi se pojacati za bar jos dva tri dobra igraca,vidjecemo sutra koga dobijemo,pa slijede analize
upravo takopile87 je napisao/la:Jest idem probat spavatiboccaccio je napisao/la:Ko nam god ispadne zeznuto je i trebali bi se pojacati za bar jos dva tri dobra igraca,vidjecemo sutra koga dobijemo,pa slijede analize
ima Bog itekako veze sa ovimnikad_izvini je napisao/la:Nema bog veze s tim. Fizička sprema i uigranost imajuU redu, nek je ta grupa, nećuuuuuuuuuuuuu Hapoel.
Ne želim, neću. Tačka.
Imaju i one čarobne bobe..nikad_izvini je napisao/la:Kad je bal nek je maskenbal, bacite nam Omoniju. Barem na more da odemo da se izdivljamo kad već meda ne možemoPušim ga na poslu, moraću da izvodim neviđene varijante, ispašćemo na kraju, daj da se okupam barem i (pokušam) da nahvatam neku kipranku, mogu je napiti u najgorem slučaju
I ja sam to pomislio, al me taj sheriff sjeba opasno, a jedan salzburg je u drugom sesiru, mozda je neka kombinacija geografije i koeficijenta ne znam, ali ako ovako bude bit ce gusto.ja sam je napisao/la:Koliko se ja sjecam, bilo je neke price oko uefa regija, da u ovim prvim utakmicama ne mogu igrati timovi iz razlicitih regija, cini mi se radi troskova... kako vidim i ovo je poslozeno po tako nekom redu...
idemo dalje.................mirzza je napisao/la:I ja sam to pomislio, al me taj sheriff sjeba opasno, a jedan salzburg je u drugom sesiru, mozda je neka kombinacija geografije i koeficijenta ne znam, ali ako ovako bude bit ce gusto.ja sam je napisao/la:Koliko se ja sjecam, bilo je neke price oko uefa regija, da u ovim prvim utakmicama ne mogu igrati timovi iz razlicitih regija, cini mi se radi troskova... kako vidim i ovo je poslozeno po tako nekom redu...