FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 21 jun 2010, 01:38

Ne bi oni ovu tabelu bezveze pravili, nema logike. Postavili bi 17 ekipa lijevo, 17 desno i vozdra, idemo lagano izvlačenje. Ovako, bojim se da je broj potencijalnih protivnika sužen na 6 ekipa. Naravno, tu su Hapoel, Šerif, Litex :lol: Dinamo. Žilina i Omonia su kao slabiji :roll: :mrgreen:

Doduše, meni je ona prva grupa zajebanija al je zato ona treća grupa ubjedljivo najlakša. Sve ekipe koje sam priželjkivao su ledo :roll:

Nadam se da griješim.

Ako ne griješim, šmrc :mrgreen:
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 21 jun 2010, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 jun 2010, 01:38

Ko nam god ispadne zeznuto je i trebali bi se pojacati za bar jos dva tri dobra igraca,vidjecemo sutra koga dobijemo,pa slijede analize :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2010, 01:42

boccaccio je napisao/la:Ko nam god ispadne zeznuto je i trebali bi se pojacati za bar jos dva tri dobra igraca,vidjecemo sutra koga dobijemo,pa slijede analize :mrgreen:
Jest idem probat spavati :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 jun 2010, 01:43

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Ko nam god ispadne zeznuto je i trebali bi se pojacati za bar jos dva tri dobra igraca,vidjecemo sutra koga dobijemo,pa slijede analize :mrgreen:
Jest idem probat spavati :D
upravo tako :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jun 2010, 01:44

Odoh kamilicu popit, bezveze se nasekirah...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 jun 2010, 01:48

Nek nam je Bog na pomoci !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 21 jun 2010, 01:55

Nema bog veze s tim. Fizička sprema i uigranost imaju :mrgreen: U redu, nek je ta grupa, nećuuuuuuuuuuuuu Hapoel.
Ne želim, neću. Tačka.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 jun 2010, 02:00

nikad_izvini je napisao/la:Nema bog veze s tim. Fizička sprema i uigranost imaju :mrgreen: U redu, nek je ta grupa, nećuuuuuuuuuuuuu Hapoel.
Ne želim, neću. Tačka.
ima Bog itekako veze sa ovim ;) aik ba izvlacimo i to je to 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 02:02

Sretno pri izvlačenju, nadam se što lakšem protivniku, te ako Bog da što više bodova za koeficijent BiH ;)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 21 jun 2010, 02:09

Haj sad, nećemo u teološku raspravu, imam osjećaj da se ne bi složili blago rečeno :mrgreen:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 jun 2010, 02:34

Daće Bog Želji svom.. 8-) 8-) 8-)
Svi se mogu danas proći, niko nije ažbaha, samo sa nekim treba manje a sa drugim malo više sreće, dobre publike i trenerske genijalnosti, što mi svakako imamo.. :mrgreen:

Sretno nam sutra, i koga god da dobijemo, da se ne prića odmah ma lahko ćemo mi njih, ili ma nema šanse da prodjemo, jer kako god od tog dvoga rekli, onda garant ne prolazimo.. :!: :geek: :geek:

Laku noc..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 21 jun 2010, 02:38

Kad je bal nek je maskenbal, bacite nam Omoniju. Barem na more da odemo da se izdivljamo kad već meda ne možemo :mrgreen: Pušim ga na poslu, moraću da izvodim neviđene varijante, ispašćemo na kraju, daj da se okupam barem i (pokušam) da nahvatam neku kipranku, mogu je napiti u najgorem slučaju :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 jun 2010, 02:38

nikad_izvini je napisao/la:Kad je bal nek je maskenbal, bacite nam Omoniju. Barem na more da odemo da se izdivljamo kad već meda ne možemo :mrgreen: Pušim ga na poslu, moraću da izvodim neviđene varijante, ispašćemo na kraju, daj da se okupam barem i (pokušam) da nahvatam neku kipranku, mogu je napiti u najgorem slučaju :lol:
Imaju i one čarobne bobe.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gdje god da išli, nema se para da se ide.. :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 21 jun 2010, 02:51

Taman posla da joj još i bobe kupujem. Sama nek si kupi(mislim na one druge, kvalitetnije, skuplje, europske) :lol:

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 21 jun 2010, 08:30

Koliko se ja sjecam, bilo je neke price oko uefa regija, da u ovim prvim utakmicama ne mogu igrati timovi iz razlicitih regija, cini mi se radi troskova... kako vidim i ovo je poslozeno po tako nekom redu...
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 21 jun 2010, 08:34

ja sam je napisao/la:Koliko se ja sjecam, bilo je neke price oko uefa regija, da u ovim prvim utakmicama ne mogu igrati timovi iz razlicitih regija, cini mi se radi troskova... kako vidim i ovo je poslozeno po tako nekom redu...
I ja sam to pomislio, al me taj sheriff sjeba opasno, a jedan salzburg je u drugom sesiru, mozda je neka kombinacija geografije i koeficijenta ne znam, ali ako ovako bude bit ce gusto.
Cuva Bog Zelju svog!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 jun 2010, 08:49

mirzza je napisao/la:
ja sam je napisao/la:Koliko se ja sjecam, bilo je neke price oko uefa regija, da u ovim prvim utakmicama ne mogu igrati timovi iz razlicitih regija, cini mi se radi troskova... kako vidim i ovo je poslozeno po tako nekom redu...
I ja sam to pomislio, al me taj sheriff sjeba opasno, a jedan salzburg je u drugom sesiru, mozda je neka kombinacija geografije i koeficijenta ne znam, ali ako ovako bude bit ce gusto.
idemo dalje.................
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 jun 2010, 09:28

DINAMO IŠČEKUJE SUPARNIKA

Ždrijeb pretkola Lige prvaka: Zajec bi izbjegao Želju

Dinamov dopredsjednik Zdravko Mamić na upit o željama u današnjem ždrijebu drugog pretkola Lige prvaka samo se nasmijao.

– Želimo suparnika kojeg ćemo proći. Ma svi su nam opasni, sjetimo se što smo govorili prije Hazara i Pjunika, a sami znate kako je teško bilo – veli Mamić.

– Zapravo ne mogu reći da sve te momčadi koje nam mogu biti suparnici poznajem, to su lige koje se ne prate previše, ali doznat ćemo sve kad budemo znali suparnika. Ne bih želio sarajevski Željezničar, nikad nam s njima nije bilo dobro – prisjetio se svojih igračkih dana Zajec i dodao:

– Vidjeli smo ovdje Koper, oni su isto iskusna, nezgodna momčad. I koga god dobijemo, neće biti lako. Mi moramo biti potpuno spremni za te utakmice, taktički, organizacijski, fizički...

Na ždrijeb ovaj put nije otputovao Damir Vrbanović, već Zoran Mamić.

– Izvuče li Zoki nekog boljeg nego dosad Vrbanović, a ne nekog suparnika 3000 kilometara dalekog, možda Vrba više ni neće ići na ždrijebanje – dodao je Zdravko Mamić. Dinamo će danas doznati suparnika za drugo pretkolo Lige prvaka (u prvom je slobodan). Prve utakmice plavi igraju 13. i 14. srpnja, a uzvrati su 20. i 21. srpnja. Ždrijeb za treće pretkolo već je 16. srpnja. Plavi su nositelji u drugom i trećem pretkolu. (rj)

http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/zd ... nak-157786
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 21 jun 2010, 09:30

Do kada se moraju prijaviti igraći. Nije valjda i to do danas. K'o da sam negdje tako pročitao. Nadam se da griješim jer bi to bilo fakat bez veze. Tek su sada igrači u prometu.
Više od imena protivnika me zanima da li će nama to uopšte imati ikakvog značaja jer Savez je izgleda sa UEFA-om dobro zaj.ebo. stvar, a UEFA se ovaj put ne šali. Čini mi se da se usranom ne da do potoka.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 jun 2010, 09:32

Ako ima neko upuceniji od mene nek kaze ja sad gledam na uefinoj stranici pise samo da ce se zrijeb Europa Lige pratit izravno a da izgleda nema prenosa izvlacenja parova Lige Prvaka bar sam tako sad vidio ako je neko nasao nek postavi ovdje link pa da mozemo pratit izvlacenje naseg tima nakon 7-8 susnih godina, al me stvarno neka jeza uhvatila al se nadam da ce proc nakon sto izvucemo Bohemijans ili AIK... I jos jednom molim da neko ovdje postavi link pa da gledamo danas u 12 izvlacenje... Mislim pravi link za izvlacenje a ne link od uefa. coma...

Unaprijed zahvaljujem ;) ;) ;)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa i 28 gostiju.