Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
MosaaRajvosa
-
Kontakt:
Postao/la MosaaRajvosa » 26 maj 2016, 19:18
DenchiNL je napisao/la:Bosanskohercegovački fudbalski stručnjak Faruk Hadžibegić ispunio je svoj zadatak zbog kojeg je i došao u Valenciennes. U Ligue 2, Hadžija je sa svojim izabranicima uspio ostati u drugom rangu francuskog fudbala.
Po dolasku na odmor u bosanskohercegovačku prijestolnicu, razgovarali smo sa Hadžibegićem o svemu pomalo, što bi se reklo „razgovor u prolazu“, ali samo iz razloga što smo bili pred zaključenjem broja.
- Žao mi je što nismo izašli u Evropu. Zna se moje mišljenja, Sarajevo uvijek treba biti prvak i igrati na evropskoj sceni. Što se tiče posljednjih dešavanja, nisam uopšte upoznat, ali me je jedna izjava uopšte ne sviđa „Sarajevo do Tana i Sarajevo poslije Tana“. To se ne može reći ni u kom slučaju. Sarajevo je ispred svega, ispred svih...- kaže Hadžibegić.
a daaaj pa što šupljiraš onda.... bezveznjak , kako mi je mrzak lik....
Ima li nama ko da nije mrzak?! Nama ko udovolji treba ferhadiju dati da se zove po njemu!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
-
Hellas
-
Kontakt:
Sabinho je napisao/la:f0rest1946 je napisao/la:
Koji ce nam ovaj qrc zabio 12 golova u 5 godina a napadac, bolje obradovica dovest iz radnika..
Obradovic je otisao u Kazahstan.
Eto sad izgleda nije. Jos dve godine sa Radnikom.
-
QUARESMA 18<<<
-
Kontakt:
Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 maj 2016, 19:20
moram priznati da sam se potajno nadao Obradoviću, a evo fraer produži ugovor na dvije godine sa Radnikom
nek sad dovode koga hoće, libo me racku.
-
Zip
-
Kontakt:
Pa momak produzio ugovor da bi Radnik zaradio nesta na njemu.
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 26 maj 2016, 19:22
MosaaRajvosa je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:Bosanskohercegovački fudbalski stručnjak Faruk Hadžibegić ispunio je svoj zadatak zbog kojeg je i došao u Valenciennes. U Ligue 2, Hadžija je sa svojim izabranicima uspio ostati u drugom rangu francuskog fudbala.
Po dolasku na odmor u bosanskohercegovačku prijestolnicu, razgovarali smo sa Hadžibegićem o svemu pomalo, što bi se reklo „razgovor u prolazu“, ali samo iz razloga što smo bili pred zaključenjem broja.
- Žao mi je što nismo izašli u Evropu. Zna se moje mišljenja, Sarajevo uvijek treba biti prvak i igrati na evropskoj sceni. Što se tiče posljednjih dešavanja, nisam uopšte upoznat, ali me je jedna izjava uopšte ne sviđa „Sarajevo do Tana i Sarajevo poslije Tana“. To se ne može reći ni u kom slučaju. Sarajevo je ispred svega, ispred svih...- kaže Hadžibegić.
a daaaj pa što šupljiraš onda.... bezveznjak , kako mi je mrzak lik....
Ima li nama ko da nije mrzak?! Nama ko udovolji treba ferhadiju dati da se zove po njemu!
Ne kaki.

Samo Saraj'vo.
-
Majkl
-
Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:moram priznati da sam se potajno nadao Obradoviću, a evo fraer produži ugovor na dvije godine sa Radnikom
nek sad dovode koga hoće, libo me racku.
Pa dobro ako ce ostati Benko,Amer produzio ugovor tu je i Catakovic ,nije bilo pptrebe da ga dovodimo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 26 maj 2016, 20:10
Cuj Krampar na trasnfer listi

Ko ce kupiti onu bukovinu.
Catakovic ce biti bolji od Obradovica

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
zagorski
-
Kontakt:
Ko je vidio tu transfer-listu,postoji li uopste ili se to samo nagada?
-
zlo87
-
Kontakt:
zagorski je napisao/la:Ko je vidio tu transfer-listu,postoji li uopste ili se to samo nagada?
postoji sto posto provjerena informacija..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
keno83
-
Kontakt:
izgleda da ce se dovodit bar desetak igraca za novu sezonu, sto ipak nakon svega nije lose, jestda je puno, ali cinjenica je da novi trebaju, jer ovi sada nisu dovoljno dobri, od njih ostavit 5 ili 6 plus nekoliko juniora.
-
Sabinho
-
Kontakt:
Zip je napisao/la:Pa momak produzio ugovor da bi Radnik zaradio nesta na njemu.
I ja mislim da je to u pitanju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 26 maj 2016, 21:28
Sabinho je napisao/la:Zip je napisao/la:Pa momak produzio ugovor da bi Radnik zaradio nesta na njemu.
I ja mislim da je to u pitanju.
Isto važi i za Okićevo produženje prije mjesec dana.

Samo Saraj'vo.
-
Pantelija
-
Kontakt:
dakle ibrak i irfo su jos tu

neka, fino ... sto bi rekli elhamdulilah, jos samo da nam branioci uprave kazu sta rade u klubu?
melju kukuruz?
okopavaju krompir?
bave se drustvenokorisnim radom? crveni krt?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 26 maj 2016, 22:28
Sve im yebem mafijasko

Sta uradise od kluba...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
High
Svi su protiv FKS, a najviše oni.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
sekac
-
Kontakt:
E ja znam da ni Ibrak ni Irfo nisu niti če biti u klubu i još nešto znam što se njih tiće ali nije za priču a vi što prepisujete sa sinfa samo prepisujte i dalje i Obuća neče da dođe u Sarajevo mada je pozvan kaže da sad zarađuje dobro radeči sa djecom i zašto ga nisu zvali kad nije imao dinara eto to je istina a vi sad kako god svatite vaš problem.
Sarajevo ljubavi moja!
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 26 maj 2016, 22:49
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
sekac
-
Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:
Tebi smiješno je li?E ja ne čitam i ne pišem sa sinfo da znaš,meni je rođak tj rođaci treneri a imam i jednog delegata isto mi neki rođak koji mi je rekao ovo za Obuću .Pa on je bio prisutan kad je Obuća rekao ovo i ako hočeš da znaš mjesto u deluminijumu je to kazao nije bilo ni Ibraka ni Irfana šupljiraju za njih.Opet kažem ja znam nešto što nije za javnost nemoj se ljutiti a ni smijati nisam ti ja balavac niti branim nekog samo ti istinu govorim a lik sa sinfa neka izmišlja priče njemu na čast to ide .Kunem se grobom majke svoje da sam za emisiju mreža znao pet dana ranije lićno mi Mehičević kazao a bio mi je nekad šef na poslu pa se znamo a nisam ni slova napisao o tome nisam ja od onih što trče da izbace vijesti na prvu da bi ispali face neke.
Zadnja izmjena:
sekac, dana/u 26 maj 2016, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
Pantelija
-
Kontakt:
sekac je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:
Tebi smiješno je li?E ja ne čitam i ne pišem sa sinfo da znaš,meni je rođak tj rođaci treneri a imam i jednog delegata isto mi neki rođak koji mi je rekao ovo za Obuću .Pa on je bio prisutan kad je Obuća rekao ovo i ako hočeš da znaš mjesto u deluminijumu je to kazao nije bilo ni Ibraka ni Irfana šupljiraju za njih.Opet kažem ja znam nešto što nije za javnost nemoj se ljutiti a ni smijati nisam ti ja balavac niti branim nekog samo ti istinu govorim a lik sa sinfa neka izmišlja priče njemu na čast to ide .
a dino i irfan nisu kumovi a s ibrakom ne sjedi svako dva tri dana
pusti te suplje Bgt.... covjek je lijepo napisao da je stajao kraj obuće kada je isti rekao da su ga docekala ova dvojica i da je odbio da dodje jer nisu htjeli na "papir" nista da stave..

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
sekac
-
Kontakt:
Jedan cijenjeni forumaš je kontaktirao Emira Obuću koji kaže sljedeće: Abdulaha Ibrakovića nisam vidio još od vremena kad sam bio u Čeliku, a Irfana Redžepagića otkako mi je prekinuo karijeru.
Eto, nije sve tako crno.

e i ovo je sa sinfo pa kome sad vjerujete a ovo je napisao neko koje dosta dobar znaju ga haman svi.
Sarajevo ljubavi moja!