dobra grupa..znaci finale FKS-real madridMemara je napisao/la:
Ja cekam ovaj turnir![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dobra grupa..znaci finale FKS-real madridMemara je napisao/la:
Bit ce taj turnir, 15. pocinje ja mislim. A igraju 99/00 nasa najbolja generacija ikad..treba svakako pogledat svaki tekmuSabinho je napisao/la:![]()
Hvala @morto, nemaju oni sanse sa ovim nasim.![]()
Da hoce opet bit' onaj turnir na Otoci pa da se poglesa.
Mozemo mi ovdje do finalaRinuka je napisao/la:dobra grupa..znaci finale FKS-real madridMemara je napisao/la:
Besic je napisao/la:Kako bi mogli izaći gore na ovaj turnir.
Trifković - Rastoder - ? - Sadiku - Kadušić - Blagojević - ? - Veladžić - Vazda - Herić - Čataković
Resic, Gljiva i ImamovicBesic je napisao/la:Kako bi mogli izaći gore na ovaj turnir.
Trifković - Rastoder - ? - Sadiku - Kadušić - Blagojević - ? - Veladžić - Vazda - Herić - Čataković
98/99 igraju turnirRule_hz je napisao/la:Besic je napisao/la:Kako bi mogli izaći gore na ovaj turnir.
imas malog resica
Ne zna se ko je gori ali bukvalnoMemara je napisao/la:Satnice SK1 Subota, 28.05.2016
12:15 Fudbal (U-16) Turnir prijateljstva 1/2 Finale DIREKTNO
15:15 Fudbal (U-16) Turnir prijateljstva 1/2 Finale DIREKTNO
Polufinale Subota, 28.05.2016
SARAJEVO vs Rijeka
C.Zvezda vs Dinamo ili Vojvodina
S ovim se apsolutno slažem. Evo u ove tri utakmice u grupi Salčin i Imamović su bili najbolji pojedinci ali isto tako se može desiti da u polufinalu zakažu. Ne uzimati im to za zlo jer se oni tek formiraju kao igrači.SiouxLukavac je napisao/la: Naravno, ne treba ih dizati u nebesa, odlični jesu, ali nisu puno bolji od svojih vršnjaka protiv kojih su danas igrali. Da ne bude da tražim dlaku u jajetu, meni je srce ko tepsija bilo nakon jučerašnje i današnje pobjede, kao da je prvi tim igrao i ako Bog da da' ih što više naprave što bolje karijere.
da ih ne iznenadi brzina nigerijacaRinuka je napisao/la:samo da se nasi ne ispamete kad ugledaju ove garonje iz nigerije![]()
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bing [Bot], mosarajvosa83 i 34 gosta.