FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dino_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dino_TM » 21 jun 2010, 00:29

Bilo koga da dobijemo, očekujem da momci ostave srce na terenu pa onda šta bude. A ovi jači će nas podcijeniti pa tu možemo tražiti šansu.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 jun 2010, 00:32

pile sta je sa pelakom,ozbiljno se nesto racunalo na njega :roll: nego jel istina u petak dolazi petrovic koji je bio danas na prozivci partizana danas ili ovih dana ne znam kad im je prozivka bila,desni bek,igrao sa ljajicem tosicem ali se povrijedio nesto bio

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 21 jun 2010, 00:33

Ponos Torina je napisao/la:Nece biti prenosa 8-)
A i ja sam gledao program..ne pise..zato i pitam :lol: al haj ;)
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 21 jun 2010, 00:39

u koliko sahati je izvlacenje ?
nemoj te se zamarati sa tim koga cemo dobit' kad ce to biti : bate , partizan ili dinamo .. ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2010, 00:40

vjeran1987 je napisao/la:pile sta je sa pelakom,ozbiljno se nesto racunalo na njega :roll: nego jel istina u petak dolazi petrovic koji je bio danas na prozivci partizana danas ili ovih dana ne znam kad im je prozivka bila,desni bek,igrao sa ljajicem tosicem ali se povrijedio nesto bio
Nista pelak :D ne znam za petrovica nista, ako znas i ime moze se provjeriti
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 21 jun 2010, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jun 2010, 00:44

Znam da je prepricano vise puta, ALI da li ovo znaci da cemo mi izvuci samo timove iz ove grupe??

slika

21 June at 12.00CET, Nyon

The long road to the UEFA Champions League final begins as 36 teams enter the draws for the first two qualifying rounds of the competition.

The first qualifying round comprises two two-legged ties involving the champions of the countries ranked 50 to 53 in UEFA competition, with the highest-ranked pair seeded.

Slots for the winners of those two ties will be set aside in the second qualifying round draw, when they are joined by 32 countries ranked 17 to 49 in UEFA competition (except Liechtenstein). The 34 teams are divided into one group (Group 1) of ten teams, and into two groups (Groups 2 and 3) of 12 teams. Each group is made up of equal numbers of seeded and unseeded sides.

As with the first qualifying round draw, balls containing the seeded clubs will be placed in one bowl, with balls of the unseeded clubs placed in another. A ball will be taken from each bowl and placed in a large empty bowl in the middle, where they will be shuffled. The first team drawn will play its first match at home, against the second team drawn.

Clubs from the same association cannot be drawn together in either round.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 21 jun 2010, 00:52

Ne bih valjalo...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jun 2010, 00:55

ali link sa iste stranice ne pominje 3 posude tj 3 grupe....clanak ovaj je napisan u petak i ovo kaze za pravila:

Draw procedure
Balls containing sides seeded according to club rankings established at the beginning of the season will be placed in one bowl, with balls of the unseeded clubs placed in another. A ball will be taken from each and placed in a large empty bowl in the middle, where they will be shuffled. The first team drawn will play its first match at home, against the second team drawn.

znaci dvije posude, jedna nositelji i druga ne nositelji...po jedna kugla iz svake se stavlja u trecu da bi se odredio domacin prve tekme...

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 21 jun 2010, 01:02

Ako je tako, samo da ne budu Hapoel i Litex. Sa ovim ostalim bi se trebalo moći igrati. Pogotovo sa Žilinom, Sheriffom i Omoniom.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 jun 2010, 01:04

pile,zove se darko petrovic,a seyo sta je ovo razvrstano u 3 grupe a u ovoj nasoj drugoj ovi timovi sto su nosioci,neso ne kontam sad si me zbunio jel samo njih mozemo izvuci(nema logike)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jun 2010, 01:06

Dino_TM je napisao/la:Ako je tako, samo da ne budu Hapoel i Litex. Sa ovim ostalim bi se trebalo moći igrati. Pogotovo sa Žilinom, Sheriffom i Omoniom.
naravno da mozemo igrati...klisa, gurke, janjine-slanine i tako dalje

Satrah se trazeci pravila...ako bude ovako u tri grupe, kao na slici, ne valja nikako...

vjerni pa vidis da sam i ja zbunjen...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2010, 01:08

Samo da **** ne izvucemo onda mi treba i pancir pu **** majku
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 21 jun 2010, 01:13

pile87 je napisao/la:Samo da **** ne izvucemo onda mi treba i pancir pu **** majku
Ja ih možda i priželjkujem...
Da im priredimo doček kakav zaslužuju... :twisted: a i kvalitet im nije na nekom zavidnom nivou, jedino što će nas sudija oderati samo tako. **** posla

uglavnom, ne treba pretjerano razmišljati o protivniku, šta bude biće...na nama je da se maximalno ozbiljno pripremimo za ovu utakmicu bez obzira ko će nam doći....ja nešta pretjerano ne očekujem od europe ove sezone, za slijedeću je već druga priča

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jun 2010, 01:16

Strauss je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Samo da **** ne izvucemo onda mi treba i pancir pu **** majku
Da im priredimo doček kakav zaslužuju... :twisted: a i kvalitet im nije na nekom zavidnom nivou, jedino što će nas sudija oderati samo tako. **** posla
A kakav to docek zasluzuju,ne igramo u Kairu tekmu :roll:

Prosle godine je bilo sve skupa bez ikakvih grupameđutim nigdje ne nadjoh da su mjenjali proceduru izvlacenja,cak u pravilnuku UEFA CL ne postoji dio o izvlacenju,ako ko sta nađe nek' postavi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jun 2010, 01:19

Pa ako dobijemo AIK onda ocekujem nesto od europe, a ako dobijemo **** onda ocekujem da se ne obrukamo :D

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 jun 2010, 01:20

nebi ovako volio ni najmanje,ne kontam ba kako oni mogu razvrstavati u grupe :evil:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 21 jun 2010, 01:23

bistrikboy je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
A kakav to docek zasluzuju,ne igramo u Kairu tekmu :roll:

Prosle godine je bilo sve skupa bez ikakvih grupameđutim nigdje ne nadjoh da su mjenjali proceduru izvlacenja,cak u pravilnuku UEFA CL ne postoji dio o izvlacenju,ako ko sta nađe nek' postavi
Zalužuju vatren, neprijateljski doček, ****.. pokvarena...
Ti možda nemaš takvo mišljenja, al šta ću ti ja, moje je takvo mišljnje kao i velikom broju ljudi...
Uglavnom malo i glupa priča, bolje da prekinemo ;) bar do onog trenutka kad ih možda i izvučemo :roll:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 21 jun 2010, 01:25

vjeran1987 je napisao/la:nebi ovako volio ni najmanje,ne kontam ba kako oni mogu razvrstavati u grupe :evil:
mislima da je ovdje radi preglednosti samo napravljeno ovako a da ce se izvlaciti tako da mozemo izvuci svakog od ranije nabrojanih protivnika

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 jun 2010, 01:30

Cuspajz je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:nebi ovako volio ni najmanje,ne kontam ba kako oni mogu razvrstavati u grupe :evil:
mislima da je ovdje radi preglednosti samo napravljeno ovako a da ce se izvlaciti tako da mozemo izvuci svakog od ranije nabrojanih protivnika
ja mislim da je ovo napravljeno po nekoj vrsti koeficijenta mozda,jer pazi ne nosioce i nosioce nekako su tu i poredani osim rosenborga malo mi je nisko,ja mislim da mozemo sve izvuci

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jun 2010, 01:34

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.