FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

savatihotece
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la savatihotece » 26 maj 2016, 10:09

Pozdravljam transparentan rad Uprave. Neka samo nastave tako.
Do juče smo kumili i molili da se počne raditi stadion, sada neki i na to pljuju (daj titulu pa nek igramo na livadi). Daj nam Istok (živim za to da gledam utakmicu sa Istoka, to je moja tribina). Za evropskog Želju trebaju i evropski uslovi za gledaoce. Hvala bogu da je to Uprava prepoznala.
Par pojedinaca ne može uništiti ovaj pozitivni pomak koji se pravi u svakom pogledu. Kritika samo radi toga da bi bio protiv, bez validne argumentacije je sama po sebi besmislena i neću se baviti pisanjem par trolova.
Sablja se sam sebi pos.. u usta. Do juče sam ga hvalio, sad je ko uvrijeđena mlada. Ima za njega mjesta, al nek ne radi u korist svoje štete.

Samo naprijed. Želji ćemo pomoći ako nas 4.000 obnovi članstvo, a novih 4.000 se učlani. Ako budemo dolazili na utakmice (ako ja mogu zapucat iz Brčkog, raja iz Kaknja, Konica, Jablanice u čemu je problem da iz Rajvosa na svakoj bude 5.000). Imamo ekipu koju vrijedi gledati, a zajednička želja nam je da dobijemo što stručnije ljude u vođenju tima. Ne može biti da i Upravi to nije cilj.

Mi smo Željini, Željo je naš.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 maj 2016, 12:31

savatihotece je napisao/la:Pozdravljam transparentan rad Uprave. Neka samo nastave tako.
Do juče smo kumili i molili da se počne raditi stadion, sada neki i na to pljuju (daj titulu pa nek igramo na livadi). Daj nam Istok (živim za to da gledam utakmicu sa Istoka, to je moja tribina). Za evropskog Želju trebaju i evropski uslovi za gledaoce. Hvala bogu da je to Uprava prepoznala.
Par pojedinaca ne može uništiti ovaj pozitivni pomak koji se pravi u svakom pogledu. Kritika samo radi toga da bi bio protiv, bez validne argumentacije je sama po sebi besmislena i neću se baviti pisanjem par trolova.
Sablja se sam sebi pos.. u usta. Do juče sam ga hvalio, sad je ko uvrijeđena mlada. Ima za njega mjesta, al nek ne radi u korist svoje štete.

Samo naprijed. Želji ćemo pomoći ako nas 4.000 obnovi članstvo, a novih 4.000 se učlani. Ako budemo dolazili na utakmice (ako ja mogu zapucat iz Brčkog, raja iz Kaknja, Konica, Jablanice u čemu je problem da iz Rajvosa na svakoj bude 5.000). Imamo ekipu koju vrijedi gledati, a zajednička želja nam je da dobijemo što stručnije ljude u vođenju tima. Ne može biti da i Upravi to nije cilj.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 26 maj 2016, 12:58

savatihotece je napisao/la:Pozdravljam transparentan rad Uprave. Neka samo nastave tako.

:tokralju:
|***Against Modern Football***|

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 maj 2016, 14:19

TikTak je napisao/la:Oduzilo se oko trenera. Nadam se da su u igri sva ova imena i da nas na kraju nece preuzeti neka neznalica kojoj cemo mi biti odskocna daska. Takav ishod pregovora nikako ne nih volio.
Cim se dugo vjeca dobro se pazi. Iduca sezona je presudna za funkcionisanje kluba. Samo strpljivo i necemo biti razocarani. Ko god dodje treba imati nasu bezrezervnu podrsku.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 maj 2016, 14:20

Od svih kandidata izgleda da je Smajić najgora opcija, a najrealnija. Vrijeme je za novog trenera, ne biramo predsjednika države. Zna se pisati kako nije garancija kad dovedes dobre igrače, nije garancija kad ulozi s u ekipu, pa isto tako nije garancija da trenera biras mjesec dana. Bas se vidi koliko su nesposobni. A druga stvar sto nema ko vijecat jer niko nije pimpnuo lopte nikad. Jedino sin bira, on mi je nekako.najkompetetniji.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 26 maj 2016, 14:25

Zasto bi zurili? Zasto se ne bi sagledale sve reference svake individue koja je ozbiljna opcija, obavili razgovori, utvrdili planovi za buducnost, ustanovili prednosti i mane svakog ponaosob na osnovu kojih moze prevagnuti u neciju stranu? Nemaju razloga da zure, vise bih se zabrinuo kada bi u roku od par dana obznanili ime novog sefa strucnog staba, sto bi mi jasno dalo do znanja da se nisu upoznali ni sa prednostima ni sa manama jednog, a ne vise njih. Igraci su na odmoru svakako.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 maj 2016, 14:37

To je normalno i logicno u normalnim klubovima. Kod nas pravnici vijecaju ko ce biti trener. Zato je isto kad ga imenuju. To je isto fudbalera staviti da odlučuje o nekim pravnim stvarima. Cirkus bi bio realno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 26 maj 2016, 15:08

a ko to u drugim timovima bira trenere nego uprava?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 maj 2016, 15:14

Da, logicno. U uspješnim klubovima u upravi ima ljudi koji su se bavili fudbalom. Uzet ćemo primjer Radnika. Zna se ko im je predsjednik, logično da je napravio historijski rezultat. Maribor, Zahovic napravio odličan posao. I tako dalje..Nauci se citati da ne ponavljam ko papagaj dijete drago.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 26 maj 2016, 15:20

opet okreces, da ja nabrojim klubove koji su uspjesni, a direktori im veze sa fudbalom nemaju?

gluposti pisete, et imale su komsije(i imaju jos) covjeka koji se bavi fudbalom i vidimo kako im super ide ;)
i opet je konsultovano dosta ljudi iz struke sto se tice izbora trenera ;)

i opet nadjite nesto i okrenite na negativnu stranu jer je to jedino sto radite ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 maj 2016, 15:21

Tan se bavi fudbalom? Selimovic se bavi fudbalom? Kusturica se bavi fudbalom? Bog ti dao ljepšu pamet.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 26 maj 2016, 15:25

Je li Mamic kad sutnuo loptu?

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 26 maj 2016, 15:33

amazon je napisao/la:Tan se bavi fudbalom? Selimovic se bavi fudbalom? Kusturica se bavi fudbalom? Bog ti dao ljepšu pamet.
ibrakovic se bavi fudbalom, opet se lud pravis, al et naravno moras tako da bi mogo nastaviti pljuvat ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 maj 2016, 15:37

JoseeMourinho je napisao/la:
amazon je napisao/la:Tan se bavi fudbalom? Selimovic se bavi fudbalom? Kusturica se bavi fudbalom? Bog ti dao ljepšu pamet.
ibrakovic se bavi fudbalom, opet se lud pravis, al et naravno moras tako da bi mogo nastaviti pljuvat ;)
Za tvoju informaciju kad je Ibrakovic bio u klubu Sarajevo je osvojilo titulu, upravo sto pišem. Nakon toga je napustio klub.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 26 maj 2016, 15:39

Imao pri tome 60 igraca na platnom spisku i spickao 7 miliona na titulu. Pitaj navijace Sarajeva za misljenje o Ibrakovicu.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 26 maj 2016, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 26 maj 2016, 15:39

amazon je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:
Za tvoju informaciju kad je Ibrakovic bio u klubu Sarajevo je osvojilo titulu, upravo sto pišem. Nakon toga je napustio klub.
da zaposlimo ibrakovica onda?

yebem te drzavo i logiko :tokralju: :tokralju: :tokralju:
je li moguce da postoji ovakva tj. dvije ovakve osobe na svijetu da udisu zrak :crazy: :crazy:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 maj 2016, 15:41

Imaš ti mozga dijete drago? Čitaj bolan sta pises. Idi prati murinja nije ovo za tebe.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 maj 2016, 15:43

Thetraphak1921 je napisao/la:Imao pri tome 60 igraca na platnom spisku i spickao 7 miliona na titulu. Pitaj navijace Sarajeva za misljenje o Ibrakovicu.
Slično kao sto Misimovic radi, pa sad kreše ugovore igračima koji su dosli da bi oni sami otišli.. Samo sto su ovi osvojili titulu, a mi ispali iz kupa i 5 ligi. Za sezonu promijenili 30 igrača.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 26 maj 2016, 15:45

opet lazi, pa dokad vise?

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 26 maj 2016, 16:02

JoseeMourinho je napisao/la:opet lazi, pa dokad vise?
Vidis da nemaju sta pisati vise o kamatam i ostalim pa daj da se vratimo ponovo na biranje trenera iako niko ne zna ko ce biti i koga ce izabrati... Polako njihovim nalogodavcima nestaje municije iz koje ce trovati raju da su ovi losa a oni dobri...

Ne isplati ti se raspravljati sa ljudima kojima je IQ na nivou sobne temperature

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, Levin i 48 gostiju.